Topic: Futbolas
Kaip jums patinka futbolas , gal turit megstamiausia komanda , zaideja ???
You are not logged in. Please login or register.
Kaip jums patinka futbolas , gal turit megstamiausia komanda , zaideja ???
Megstamiausia komanda Arsenalas zajdejas Tierry Henry
megstama komanda Barcelona o zaidejas ronaldinijo
liverpoolis o zajdeju yra keli [;
barselona/ronaldinio, nors siaip dazniau jai ziuriu tai kasi. Nors niekad krepsinis nepranoks futbolo, jei zaisti , tai tik ji...
ja ja pats zajdziu futbola taj tikrai idomiau nej kashi:)
man labiausiai patinka komanda plunges babrungas o zaidejas ernestas alekna nes pats esu :DDD
patinka daug zaideju, net nzn bet siaip tai neturiu megstamos komandos jei pvz. kas zaidzia tai pasirenku labiau patinkancia komanda, ir uz ta ir sergu
ko ko nemegstu futbolo tai jau tikrai.Mano kaimynas Lietuvos ringtinej zaidzia Rolandas Dziaugstas.
Turino Juventus..
patinka.. patinka.. bt vaikinukaj labiau.. ~
vopsem man uz putbola geresnio geimo ner. o kases tai nekenciu, metai kai durnius ir lauki kris, nekris. gal nba paziuriu dejimu ir tai tik kartais. p.s. football rullz ir beto mergoms patinka futbolistai
futbolas jegele.....:D) vasara zadejau pradet vaiksciot i rungtynes.... ir sirgsiu u vilnaius zalgiri:-D
ash ti myliu fulea krc unreall zaidimas ! krc sirgciau uz vokietyja arba anglija su olandija o zaidejai patinka visi ?
!!!
gal turit kokiu linku plz parashykit man ar i foruma ar i privata ieskok.lt ir ash galiu suveikt linka kur rasit futbolo klipuku ir visokiu idomybiu ir naujienu !!! Foolea owns all !!! !!! !!!
http://www.soccerproject.opateam.com/
AMZINASZ GERBEJAS!!!
nu blem as nesuprantu sito zaidimo kol nubega nuo vieno aikstes galo i kita tai ir viskas pasibaigia ;D
futbola patinka tik zhaisti
futbola patinka tik zhaisti
j o as sutinku zaisti daug idomiau nei ziureti
Davad Beckham Pats geriausias!!!