Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Aktyvios temos Neatsakytos temos
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
[ Uždaryta ] Futbolas (Puslapis 3 iš 4)
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Temos RSS srautas
Žinutės: nuo 41 iki 60 iš 62
- Gryte, 14
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
Re: Futbolas
Vaidotas, 12 parašė:Kaip jums patinka futbolas , gal turit megstamiausia komanda , zaideja ???
kaip galima mėgti futbolą,bet neturėt mėgstamų komandų?ir žaidėjų?;O mįslė.
a šiaip tai žiauriai futbolas veža,aišku aš už sūduvą būnu;> žaidėjas tai zidanas.po šio pasaulio čempionato labai jį pamėgau.o manau lieviausias žaidėjas tai bechemas.
- Paulius, 14
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
fule fule fule fule fule fule fule fule fule fule fule fule fule fule fule fule fule fule fule fule fule fule fule fule fule fule fule fule fule fule fule fule fule fule fule fule fule fule fule fule fule fule fule fule fule fule fule fule fule fule fule fule fule fule fule fule fule fule fule fule fule fule fule fule fule fule fule fule fule fule fule fule fule fule fule fule fule fule fule fule fule fule fule fule fule!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa einam zaisti fulesssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! p.s fule 4 ewer and ewer and ewer and ewer and ewer and ewer and ewer and ewer and ewer and ewer and ewer and ewer and ewer and ewerand ewer and ewer and ewer and ewer and ewer and ewer and ewer and ewer !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ai megstamiausias zaidejas ronaldinijo o megstamiausia komanda tai anglijos rinktine :DDDDDD
- Raminta, 13
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
as,tiesa sakant,neturiu nei savo numyletinio zaidejo,nei komandos.nors...seip man patinka brazilijos ZAIDIMAS.pati strategija,greitis...o zaidejo,kaip ir sakiau,megstamiausio neturiu...visgi,gali "susisikt" per kokias rungtynes,ir nebebus "megstamiausias"...
- Martynas, 19
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
Fule buvo yra ir bus populiariausia sporto saka pasaulyje:) komanda Man Utd zaidjeas C.Ronaldo
- Mantas, 15
- Forumo Pradedantysis
- Neprisijungęs
man unt <----> megstamiausiu zaidejau labai dauk
- Katerina, 22
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
FK Žalgiris.
Tadas Labukas.
- Jurgita, 18
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
mano tai megstamiausia futbolo komanda yra "Miuncheno Bayern".geriausia vokietijos komanda.Jega!!!o zaidejas tai Oliveris Kahnas,nes jis pats geriausias vartininkas!;)
- Gabriele, 12
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
Barcelona, o žaidėjas Ronaldinho
- Greta, 12
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
nju man seip fule ira idomiau negu kase i pati seip megstu pazaist su draugais o komandu taj ira patinkanciu net tingiu rasyt......
50 Atsakymas nuo Mindauginho, 15 2006-12-17 15:27
- Mindauginho, 15
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
ay man fulea taj wisas pasawlis ;] belekaip patink.... serbu uz Barsa o playeris tj zinoma Ronnie ;]
- Aiste, 15
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
turiu megstamiausia ringtine.....tai ispanijos ringtine...o zaidejaj fernando torres ir francesc fabregas(cesc)...tj du jauni bet labai perspekyvus zaidejaj.....fabregasuj dar tik 19metu bet jis jau pasirase su arsenalu sutarti iki 2014 metu....ir jua yra didziule zvaigzde..tj kas bus kai jam bus dvidesimt keli....:D
- Povilas, 17
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
aisku patinka futbolas tai populeriause sporto saka pasaulyje kaip ir daugumai klubas tai BARSELONA, o zaidejes tai RONALDINIJO:)
- Dovydas, 17
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
as uz olandijos rinktine ir megstamas playeris vanmrroy
- Edagaras, 14
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
geriausia komanda real madridas zaidejas bechemas
- Tomas, 23
- Forumo Aktyvistas
- Neprisijungęs
kad Beckham nebe madride...;)
- Monika, 16
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
Oksana, 16 parašė:patinka.. patinka.. bt vaikinukaj labiau.. ~
butent:D vien i vaikinukus paziuret einu;DD o ne kaip fule zaidzia;DD
- Darius
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
futbolas ****
- Tadas, 15
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
fule nes gerai sekaas lost tai ziaurei patinka,o komanda taj madrido:)
- Andrius, 22
- Forumo Dalyvis
- Neprisijungęs
Žaidžiu futbolą nuo penkerių ir tai man geriausias sporto žaidimas
- Estela, 21
- Forumo Dalyvis
- Neprisijungęs
Man taip pat geriausias sportas:)
Žinutės: nuo 41 iki 60 iš 62
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Sukurta PunBB, palaikoma Informer Technologies, Inc.
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.