Tema: Pieno lazeriai :) ka manot?
man atrodo,kad buten si grupe groja lb itelektualia muzika...
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Pieno lazeriai :) ka manot?
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
nepyk, bet yra tokia tema tik pamirsta visu
nepatinka man ta grupe,i wiskas:(
Pieno lazieriai yra geris bent ju muzika man bet siaip kaip zmones tai morozai
>> o siaip tai as jau tokia tema sukuriau :-)
ju muzika labai gera
ups soriukas:)del temos plagijavimo:) tikrai nemaciau:)
as su ju muzika keliu sau nuotaika:)
Nei labai patinka nei nepatinka per viduriuka
jo jo, labai intelektuali "robotas irgi zmogus" - ir taip per visa daina kartojama, lyg bandant ikalti i galva tokia tiesa ;] as tai manau, kad jie dainuoja blevyzgas, bet man patinka ;]
nezinau, klausytis galima, bet daug geriau nesakyk mamai yra...
skirtinga muzika nesakyk mamai ir lazeriu
dar ir kaip skirtinga...negalima ju lyginti!
na cia tas intelektualumas pasizymi tuom,kad ja klauso biskiuka kitokie zmones(ne marozai)...
na cia tas intelektualumas pasizymi tuom,kad ja klauso biskiuka kitokie zmones(ne marozai)...
morozam is viso tik cicina ir draugus klausyti ;D
na bet kaikurie is ju sudhause labai maloniai klauso:D ir dar klubuose bando graziai sokti:D:D
Man patinka:}
na bet kaikurie is ju sudhause labai maloniai klauso:D ir dar klubuose bando graziai sokti:D:D
piktai pasakyta, koks skirtumas marozas ne marozas, negi eidama i kluba akimis gaudai kuris marozas kuris ne? jei eini i kluba tai eini linksmintis su draugais, o ne ieskot kuris marozas kuris ne..
aga valio kad tu nemergina ir tau uz uzpakalio niekas negraibo!!!!!ar neatstoja "niu dw pasakyk savo tel nr"....i exit sakaiu gyvenime kojos nekelsiu,po moldano!!!!marozam tik sudhausi ir klausyt!!!
moldanas negrojo paskutini karta visiskai houso!!! na cia ne mano bedos kad graibo ir nr praso, gal atrodai patraukliai nors marozu jame zymei padaugeje, bet man jie nemaiso
tema ne apie marozus apie pieno lazerius, tai prasyciau nenukrypti
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Pieno lazeriai :) ka manot?