1

Topic: Antakalnio 25

laba laba smile)) gal kas buwot siame sename name?gal ka matete?papasakokite butinai smile)

2

Re: Antakalnio 25

o kas ten daros kokios vaiduokliu gaujos slepiasi?:)

3

Vikutea, 14 wrote:

laba laba smile)) gal kas buwot siame sename name?gal ka matete?papasakokite butinai smile)

o gal tu apsilankyk ten ir paskui mums būtinai papasakok? ;]

4

Negirdėjau tokio namo:::017

5

ash buvau nuejas su draugais smile tamsu lb vaidenasi bishki .... o kai buvom 2 aukste uzlipe pradejo pianina grot kazkokia smile aj neatsimenu jau ..... nuvaryk ir pasiziurek smile

6

Nu as girdejus daug apsakojimu pwz buwo rastos nuotraukos kur buwo wienoje nuotraukoje mergaite sweika kitoje be wienos akies kitoje be antros akies o trecioje be galwojs jau.... jr tipo tos nuotraukos buwo iskabintos po ta wisa nama..... dar buwo rastas dienorastis mergaites kure ten laike buwo uzrasyta kaskas pan: as labai bijau siandien man nupjaus dar wiena pirsta greit ir rasyti nebegalesiu cia tikras siaubas.....

7

Vikutea, 14 wrote:

Nu as girdejus daug apsakojimu pwz buwo rastos nuotraukos kur buwo wienoje nuotraukoje mergaite sweika kitoje be wienos akies kitoje be antros akies o trecioje be galwojs jau.... jr tipo tos nuotraukos buwo iskabintos po ta wisa nama..... dar buwo rastas dienorastis mergaites kure ten laike buwo uzrasyta kaskas pan: as labai bijau siandien man nupjaus dar wiena pirsta greit ir rasyti nebegalesiu cia tikras siaubas.....

Koks gi cia siaubas? Cia labai smagu... big_smile

8

Kazkas per daug filmu ziuri, man atrodo:D

9

tai kad tos pačios pasakos visam nete paplitusios, tai gal taip mergaitė ir yra "girdėjus" big_smile

10

o kas cia per namas??? pasakokyte big_smile

11

Evelina, 17 wrote:

Jauciu namas, kaip namas, tik vaikai prisiklause pasaku internete visokiu:D

12

nėra dūmų be ugnies... bet kad ką nors tvirtint galėtume, reiktų turbūt pirmiausia patiems apsilankyti smile

13

Na, bet nejaugi tiki apie begalves mergaites ir vaiduoklius:D

14

Linas, 18 wrote:
Evelina, 17 wrote:

Jauciu namas, kaip namas, tik vaikai prisiklause pasaku internete visokiu:D

visko gali buti:D