Tema: RAW
Sveikuciai!!!!Man Rawas patinka:)o jums?Ka apie ji manot?Kokie imtyninkai patinka,o kokie nea?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Sveikuciai!!!!Man Rawas patinka:)o jums?Ka apie ji manot?Kokie imtyninkai patinka,o kokie nea?
:? arba as durnas arba jau cia apie kosmosa kalbi...
Na man atrodo ji cia sneka apie tas suvaidintas mustynes kur per tv rodo:D Per btv jej neklystu:D
jei ji kalba apie laida kur per btv rodo..tj negaliu net paziuret, totali surezisuota waidyba
esu žiūrėjus, bet patikti tai jis man nepatinka tiesiog nieko naudingo iš tokio pobūdžio laidų negaunu, tai negaištu laiko.
Oi nea..nera tikslo ziuret tas nesamones.
aa ten per btv tai netr nespejo trenkti o jau soka i ora nuo smugio jegos ;D ;D apgailetina
Butent, idomiausiai toje laidoje, kad amerikonai ziurovai:D Na tie kurie susirinke paziureti, tiki kad cia viskas vyksta is tikro:D
:Dnu ir prajuokinot juos mane:)
:Dnu ir prajuokinot juos mane:)
>> manau vaikeli vienintelis dalykas kuris juokina tai tu su tokiom temom.. neklysta tas kuris tyli ir nieko nesako..
> o tik tau zinomi trumpiniai ir slapyvardziai tikrai ne visiems zinomi
RAW trumpinys tau nezinomas?
RAW trumpinys tau nezinomas?
nea nes visko gi niekas nzn ...
man taip patr nezinomas:D
Na gal , bet dabar zinosi
na as vis dar nzn tai gal paaiskink jei jau tokia protuole
na as vis dar nzn tai gal paaiskink jei jau tokia protuole
Na sorry, bet pati "Amerikietiskom imtynem" nesidomiu.Kadangi turiu 2 drauges, kurios ziuri(ar bent jau pries kelis menesius ziurejo), tai jos man amzinai ir pasakodavo, ka ten rode,kokie ten bernai(matyt, daugiau i nieka ir neziurejo..) ir dar pan. nesamones..bet kadangi as tik apsimesdavau, jog klausaus, tai taip nieko ir nzn
Linas, 19 parašė:na as vis dar nzn tai gal paaiskink jei jau tokia protuole
Na sorry, bet pati "Amerikietiskom imtynem" nesidomiu.Kadangi turiu 2 drauges, kurios ziuri(ar bent jau pries kelis menesius ziurejo), tai jos man amzinai ir pasakodavo, ka ten rode,kokie ten bernai(matyt, daugiau i nieka ir neziurejo..) ir dar pan. nesamones..bet kadangi as tik apsimesdavau, jog klausaus, tai taip nieko ir nzn
na as apskritai tv neziuriu tik zinias bet ir tai jos nera objektyvios.. o tos imtynes yra totalus briedas ir nesamone.. laiko svaistymas..
> o del tokiu draugiu tai gili uzuojauta..
aciu
Tai dar gerai kad neparase: ar ziurite RO :DD
Rawas-Amerikietiskos imtynes,kas nezino........:)?
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis