1

Tema: RAW

Sveikuciai!!!!Man Rawas patinka:)o jums?Ka apie ji manot?Kokie imtyninkai patinka,o kokie nea?

2

Re: RAW

:? arba as durnas arba jau cia apie kosmosa kalbi...

3

Na man atrodo ji cia sneka apie tas suvaidintas mustynes kur per tv rodo:D Per btv jej neklystu:D

4

jei ji kalba apie laida kur per btv rodo..tj negaliu net paziuret, totali surezisuota waidyba big_smile

5

esu žiūrėjus, bet patikti tai jis man nepatinka smile tiesiog nieko naudingo iš tokio pobūdžio laidų negaunu, tai negaištu laiko.

6

Oi nea..nera tikslo ziuret tas nesamones.

7

aa ten per btv tai netr nespejo trenkti o jau soka i ora nuo smugio jegos ;D ;D apgailetina :::818

8

Butent, idomiausiai toje laidoje, kad amerikonai ziurovai:D Na tie kurie susirinke paziureti, tiki kad cia viskas vyksta is tikro:D

9

:Dnu ir prajuokinot juos mane:)

10

Inga, 14 parašė:

:Dnu ir prajuokinot juos mane:)

>> manau vaikeli vienintelis dalykas kuris juokina tai tu su tokiom temom.. neklysta tas kuris tyli ir nieko nesako..
> o tik tau zinomi trumpiniai ir slapyvardziai tikrai ne visiems zinomi :::042

11

RAW trumpinys tau nezinomas?

12

Greta, 16 parašė:

RAW trumpinys tau nezinomas?

nea nes visko gi niekas nzn ...

13

man taip patr nezinomas:D

14

Na gal , bet dabar zinosi :::010

15

na as vis dar nzn tai gal paaiskink jei jau tokia protuole big_smile

16

Linas, 19 parašė:

Na sorry, bet pati "Amerikietiskom imtynem" nesidomiu.Kadangi turiu 2 drauges, kurios ziuri(ar bent jau pries kelis menesius ziurejo), tai jos man amzinai ir pasakodavo, ka ten rode,kokie ten bernai(matyt, daugiau i nieka ir neziurejo..) ir dar pan. nesamones..bet kadangi as tik apsimesdavau, jog klausaus, tai taip nieko ir nzn
:::858

17

Greta, 16 parašė:
Linas, 19 parašė:

Na sorry, bet pati "Amerikietiskom imtynem" nesidomiu.Kadangi turiu 2 drauges, kurios ziuri(ar bent jau pries kelis menesius ziurejo), tai jos man amzinai ir pasakodavo, ka ten rode,kokie ten bernai(matyt, daugiau i nieka ir neziurejo..) ir dar pan. nesamones..bet kadangi as tik apsimesdavau, jog klausaus, tai taip nieko ir nzn
:::858

na as apskritai tv neziuriu tik zinias bet ir tai jos nera objektyvios.. o tos imtynes yra totalus briedas ir nesamone.. laiko svaistymas..

> o del tokiu draugiu tai gili uzuojauta.. :::042

18

aciu :::305

19

Tai dar gerai kad neparase: ar ziurite RO :DD

20

Rawas-Amerikietiskos imtynes,kas nezino........:)?:::418