Tema: kuom kai kuriuos vyrus traukia apkunios moterys?
vat cia man toks klausimukas pasistojo kuom kai kuriuos vyrus traukia apkunios moterys. man asmeniskai apkuni moteris sexualumo priesingybe. taigi apvalumu myletojai, kuom?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → kuom kai kuriuos vyrus traukia apkunios moterys?
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
vat cia man toks klausimukas pasistojo kuom kai kuriuos vyrus traukia apkunios moterys. man asmeniskai apkuni moteris sexualumo priesingybe. taigi apvalumu myletojai, kuom?
o kuom tave traukia..lieknos..hm..
graziomis kuno formomis; matosi moteriska figura; jokio diskomforto lovoje (tau tai dar neturetu buti aktualu)
na man atrodo,kad visu zmoniu grozio supratimas skiriasi.jeigu visiems patiktu tik lieknos,tai apkunios merginos jau tikrai neisteketu...o beto,kai kuriems vaikinams svarbiau kokia mergina yra is vidaus,visgi gyventi reiks ne su graziu vaizdu,o su zmogumi.kiek teko bendrauti tai tokios merginos tikrai protu nenusileidzia grazuolems,gal net yra nuosirdesnes...beje liekna mergina nebutinai yra seksuali.gerai jei jai duota tokia dievo dovana,kad ten kur turi buti tie apvalumai,tai jie ten yra,o jei ne?tai tada,kaip mano tetis sako reikia"megejo".kad patiktu ne tik tavo ilgos plonos kojos ar lieknas pilvukas,bet ir kaulu kruva,kai apsikabinus nera uz ko pagraibyt:)tai vat.
as sita tema neveltui parasiau cia. parasiau todel kad atsakytu vaikinai. man idomu kuom juos traukia ne merginu protas, o ju kunas, butent apkunus kunas, taigi nenukrypkim nuo temos, ir nekomentuokim i sali...
kaip tau klausimas pasistojo,**** gali tau pasistot,jei dar stovi
psichiskai nesveiku zmoniu komentaru cia irgi nereikia
as pastebejau kad tu sendien neissimiegojai :D:D:D
as pastebejau kad tu sendien neissimiegojai
:D:D:D
o gal ir ne ta koja is lovos islipo
cia tau, traumuotas psichiskai zmogau, sako
ko jus cia pykstates? gal as galiu prisideti prie tu pjautyniu
o ko visame forume tiu kabinejiesi prie visu
(niu truputuka neitema bet gal nieko)
niu ir taip zadi isnest?
tai isidarbink siukslininku, tau tiktu visai ir kodel tu kalbi tik apie **** ir ana gala? tau gal vaikysteje kokia trauma buvo?
issipasakok
mes pasijuoksim
stipria klaviatura mama nupirko, ar kaip cia yra?
bus meetas vilniuje, prasom, as visas tavo. ir jei jau sumastysi atvaziuoti, tai vaziuok iskart su greitaja
tau prireiks
ir pasikeisk savo amziu anketoje, i 13. ir savo foto isidek, o ne avino kazkokio.
nu matos matos..kad buna nelabai sveiku zmoniu kurie neturi ka veikti ir prie ko prisikabinti..:}
tai cia jau ir taip aisq... demesio trukumas, sunki vaikyste, ir uzauga va tokie....
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Apie Moteris → kuom kai kuriuos vyrus traukia apkunios moterys?