1

Tema: kuom kai kuriuos vyrus traukia apkunios moterys?

vat cia man toks klausimukas pasistojo big_smile kuom kai kuriuos vyrus traukia apkunios moterys. man asmeniskai apkuni moteris sexualumo priesingybe. taigi apvalumu myletojai, kuom?

2

Re: kuom kai kuriuos vyrus traukia apkunios moterys?

o kuom tave traukia..lieknos..hm..

3

graziomis kuno formomis; matosi moteriska figura; jokio diskomforto lovoje (tau tai dar neturetu buti aktualu)

4

na man atrodo,kad visu zmoniu grozio supratimas skiriasi.jeigu visiems patiktu tik lieknos,tai apkunios merginos jau tikrai neisteketu...o beto,kai kuriems vaikinams svarbiau kokia mergina yra is vidaus,visgi gyventi reiks ne su graziu vaizdu,o su zmogumi.kiek teko bendrauti tai tokios merginos tikrai protu nenusileidzia grazuolems,gal net yra nuosirdesnes...beje liekna mergina nebutinai yra seksuali.gerai jei jai duota tokia dievo dovana,kad ten kur turi buti tie apvalumai,tai jie ten yra,o jei ne?tai tada,kaip mano tetis sako reikia"megejo".kad patiktu ne tik tavo ilgos plonos kojos ar lieknas pilvukas,bet ir kaulu kruva,kai apsikabinus nera uz ko pagraibyt:)tai vat.

5

as sita tema neveltui parasiau cia. parasiau todel kad atsakytu vaikinai. man idomu kuom juos traukia ne merginu protas, o ju kunas, butent apkunus kunas, taigi nenukrypkim nuo temos, ir nekomentuokim i sali...

6

Mindaugas, 26 parašė:

kaip tau klausimas pasistojo,**** gali tau pasistot,jei dar stovi

psichiskai nesveiku zmoniu komentaru cia irgi nereikia

7

as pastebejau kad tu sendien neissimiegojai big_smile:D:D:D

8

Ugne, 12 parašė:

as pastebejau kad tu sendien neissimiegojai big_smile:D:D:D

o gal ir ne ta koja is lovos islipo big_smile big_smile big_smile

9

cia tau, traumuotas psichiskai zmogau, sako

10

ko jus cia pykstates? gal as galiu prisideti prie tu pjautyniu big_smile big_smile big_smile

11

o ko visame forume tiu kabinejiesi prie visu big_smile big_smile big_smile (niu truputuka neitema bet gal nieko)

12

niu ir taip zadi isnest?

13

tai isidarbink siukslininku, tau tiktu visai tongue ir kodel tu kalbi tik apie **** ir ana gala? tau gal vaikysteje kokia trauma buvo? big_smile issipasakok big_smile mes pasijuoksim big_smile

14

stipria klaviatura mama nupirko, ar kaip cia yra?

15

bus meetas vilniuje, prasom, as visas tavo. ir jei jau sumastysi atvaziuoti, tai vaziuok iskart su greitaja smile

16

tau prireiks

17

ir pasikeisk savo amziu anketoje, i 13. ir savo foto isidek, o ne avino kazkokio.

18

nu matos matos..kad buna nelabai sveiku zmoniu kurie  neturi ka veikti ir prie ko prisikabinti..:}

19

tai cia jau ir taip aisq... demesio trukumas, sunki vaikyste, ir uzauga va tokie....

20

big_smile big_smile big_smile