Re: kuom kai kuriuos vyrus traukia apkunios moterys?
tu gal su uzpakaliu burbulus moki pusti, kad toks shustras?.. negasdink manes, nes mamai pasakysiu
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → kuom kai kuriuos vyrus traukia apkunios moterys?
tu gal su uzpakaliu burbulus moki pusti, kad toks shustras?.. negasdink manes, nes mamai pasakysiu
jo tu moki.... pro sikna pusdamas smegenine prapust... nebesitersk cia,vaike
zmogus sukure normalia tema, o normalaus komentaro nei vieno ner
na matai atsiranda vienas kiausinis, kuris viska gadina....
tai tikriausiai to veikejo ryt nebeliks, atsibos jam..
buna ir ikyriu vaiku
na del tu merginu tai ka zn man lieknos lb nepatinka bet ir nestambios na aukso vidurio ieskau
>> O musu erelis jau kerta viena turi
na manes anoreksikes taip pat netraukia bet platus uzpakalis ir per kelniu dirza iskrites pilvas manes visai netraukia
kelia i roju?nu tu pasneki
jam manau reikia dar issiblaivyti nuo pigaus alaus
na taip, butu neprosali
isvada - jos niekam nepatinka
Hmm... Pagal mano stebėjimus, kūno apimtis (arba masė) ir grožis - nelabai susiję dalykai.
na na, papasakok tada, kokius tu ten stebejimus atlieki?
O pats neatlieki?
mariau koks tikslas tavo tokios temos,kad izeidineti apkunias panas? nes as isvis nematau jokio idomumo tokia tema diskuoti,juk kiekvienas zmogus pagal save renkas,beto cia butu tas pats kad kuo merginom patinka apkunu bahurai,ju yra tikrai nemaziau negu panu,kai pilvas virsta per dirza ir dazniausiai tikrai didesnis negu pas panas...
istikruju yra wyru kuriems patinka apkunios moterys... ypac wyresniu.
Viktorija tikrai nenoriu nieko izeisti, tiesiog idomu man. todel ir klausiu. Vaiva zinau tai, todel noriu suzinoti, kuom jiems patinka
Manau jei myli tai kūnas lieka antrame plane , tarpkitko girdejau, kad apkūnios moteris labai karštos ir seksualios , [tik nepagalvokit tai ne aš].
Manau jei myli tai kūnas lieka antrame plane , tarpkitko girdejau, kad apkūnios moteris labai karštos ir seksualios , [tik nepagalvokit tai ne aš].
tu ne karsta ir nesexuali, ar tu ne apkuni?
Diskusijų forumas → Apie Moteris → kuom kai kuriuos vyrus traukia apkunios moterys?