Re: kuom kai kuriuos vyrus traukia apkunios moterys?
uzmigo visi?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → kuom kai kuriuos vyrus traukia apkunios moterys?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
uzmigo visi?
taip miegam ir sapnuoja
Na,netraukia vyrų apkūnios moterys,netraukia
tikrai kad netraukia
ką traukia- ką ne... kai kurias "riebesnes" pvz. mane myli - ne dėl formų, o dėl būdo, ir dažniausiai ne tik aš, bet ir kitos kurios ne lieknos, labiau myli gyvenimą ir stengiasi iš jo paimti viską kas gera, yra linksmesnės,ir kaip kažkas rašė, gal ir karštesnės. Jos labiau linkę rizikuoti...(ne visos) jos dažniau sužavi e iš pirmo žvilgsnio, draugų sambūriuose bendravimu, nes tai dažniasiai paprastesni žmones, kurie neieško "aukštų standartų"...
Yra vaikinu kuriems apkunios moterys paprasciausiai patrauklios. Kad apkunios dar nereiskia, kad negrazios. Kiekvienam savo skonis kaip sakoma. Vaikinai visai sulyse irgi nieko gero. Zinoma viskam yra ribos. Nematau nieko blogo jei zmogus stambus, bet jei ziaurus antsvoris tuomet jau yra problema. Ne tik estetiskas apsileidimas bet ir pavojus sveikatai. Kaikurie vazineja invalido vezimeliais nes tingi vaikscioti ir sunku antsvori tampyti.
Apkūnumas apkūnumui nelygu. Jei tik nedidelis putlumas - tai vyrus traukia iškiliom formom...
o jei moteris atrodo, kaip penima kiaulė - tai nežinau, ar tai išvis gali būti patrauklu. Nors yra kažkokia ten iškrypimo rūšis, kai vyrai tiesiog atšėrinėja moterį - tikslas, kad ji taptų visiškai priklausoma nuo to vyro - negalėtų nei vaikščioti, nei pajudėti, nei susitvarkyti... niu bet, kaip suprantu, tai liga, kuri netgi turi kokį tai mokslinį pavadinimą, kurio neatsimenu.
Jei apkūnumas netrukdo gyvenimo kokybei - nematau tame nieko blogo, bet jei 6 m. mergaitė sveria 220 kg - tai net komentuot nėra kaip...
hmz... tema vyrams, o moterys kad isijautusios komentuoja
ka jus galvojat as suprantu
na ash galeciau pasakyti tikslei, neseniai dirbau su vienu kolega, tas nuleke i bara kavos, gryzes sako kokia merga maciau, superine, sakau ir ash einu kavos ishgert paziuresiu kas ten per turtas, kai pamaciau soka gavau, prie baro tokia stovi visa sudribus, usiukai matosi... brrr...
sakau gryzes kad nebedirbo ta tavo ledine, sakau stamboka tik tokia maciau, o jis man tai ten ji !!! na po soko sakau tau tau tokio patinka, jo sako. Kuom? na jis paaiskino kad tokios dazniausiai neturi vaikinu, ir buna nekaltos ir galima myletis be prezervatyvo...
na ash galeciau pasakyti tikslei, neseniai dirbau su vienu kolega, tas nuleke i bara kavos, gryzes sako kokia merga maciau, superine, sakau ir ash einu kavos ishgert paziuresiu kas ten per turtas, kai pamaciau soka gavau, prie baro tokia stovi visa sudribus, usiukai matosi... brrr...
sakau gryzes kad nebedirbo ta tavo ledine, sakau stamboka tik tokia maciau, o jis man tai ten ji !!! na po soko sakau tau tau tokio patinka, jo sako. Kuom? na jis paaiskino kad tokios dazniausiai neturi vaikinu, ir buna nekaltosir galima myletis be prezervatyvo...
Prie ko tas mylejimasis be prezervatyvo? :?
Julija, 20 :
Prie ko tas mylejimasis be prezervatyvo?
Na jo manimo jisai joms vienitelis ir gali su kelio ishkart zaist ir nepasigauti ligu
aaaa, dashilo ir man dabar bet prezikas gi ne vien del ligu....
net jau **** tas draugelis gerulis tavo.... tai koks malonumas su nekalta myletis. ta prasme merginai jokio malonumo, nes ji net nesupranta nieko, juk jai pirmas kartas. tai ir tau nieko gero, nes su malka kazka daryti tikrai nei idomu, nei malonu.
Julija, 20 :
Prie ko tas mylejimasis be prezervatyvo?Na jo manimo jisai joms vienitelis ir gali su kelio ishkart zaist ir nepasigauti ligu
Aaa... Daejo dabar. As jau maniau, jog tavo draugas galvoja, kad nuo nekaltos pastot negalima:D
jiems patinka apkunios moterys nes jos tjuri didedne krutine
o tu manai kad tik apkunios moterys turi didele krutine ?
na zinai, pazystu tikrai ne viena liekna panele, su tikrai didele krutine
nu ziurint kokio apkunumo moterys... pvz tau riaubiskyte negrazi? visaj nelikna ji bet seip neturi but stora ebt neturi but ir lb plona viduriukas geriausiai, bent man
tu riaubiskyte realiai mates? as maciau akropoly. mazute, postambe tokia, ir strazdanota... per tv kai cm grimo prikrauna tai kazka padaro...
gal
bet figura taj jos man patinka
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Apie Moteris → kuom kai kuriuos vyrus traukia apkunios moterys?