Re: kuom kai kuriuos vyrus traukia apkunios moterys?
tai arf realiai tu ja matei? nera ten jokios figuros. apvalute moteriske ir tiek.
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → kuom kai kuriuos vyrus traukia apkunios moterys?
tai arf realiai tu ja matei? nera ten jokios figuros. apvalute moteriske ir tiek.
Nu man tai Riaubiskytes figura irgi nera daili. Ji net talijos neturi
ta as ir sakau
niu? kur daugiau nuomoniu?
As manau kad neturi but tokia liesa jog kaulai matytusi,negrazu ir tada kada jau is po bliuskutes lenda plaukiojimo ratas,manau turi buti normalaus sudejimo ir zinoma kaip tas sudejimas pasisikirsto:)))))tada buna graziausia ir labiausiai traukia vyrus
moterishkes turi buti daug! manau, kad apkunumas anaiptol nera sexualumo prishingybe. Man asmenishkai patinka dideles moters krutys, apvalumai... Tai kazkaip jaudina
mm jei zmogus prisiziuri jis ir budamas apkunus atrodo normaliai ir seksualiai.... bet jei tas pats apkunus zmogus isvis neprisiziuri ir kemsa beleka tai aisq jis netrauks nieko....
mm tas pats su dziusnom.... jei ji naturaliai taip normalei atrodo na grazu... bet jei ji ten dietos..ir melynom lupom perkarusi eina...tai jokio grozio jokio seksualumo
Jonai tai gal keiciam ta ideala "90:60:90" i "150:100:150" ???
o nuo kada skeletai traukia vyrus? ;D
cia kaip ir viskam gyvenime, turi buti ribos, saikas ir estetika
mmm nu manau sekeletas labiau traukia nei dramblys
gavtej vienisu drambliu ar skeletu matysi.... atskaymo nereikia
dar gali patraukt charakteriu. pas skeletus ne kokie charakteriai buna ;]
drisciau priestaraut
na tu, Agne tikrai ne skeletas. bet dietos laikytis irgi nereikia gerai atrodai, liux
va tokios merginos man patinka.
Aleksandro tai paklaust norejau, kokia itaka turi kuno svoris charakteriui? savaime aisku kad visos tos BOMBOS bendrauja su bet kokiais vaikinais, joms gi truksta demesio.
nu as saves skeletu ir nelaikau:)
as i drambliuku puse keliauju bet dzin
pabendrauju su bet kuo as gi bomba
dar gali patraukt charakteriu. pas skeletus ne kokie charakteriai buna ;]
netiesa,gal tu tik su tokiom susidures esi.pazistu tikrai daug merginu,kurios yra lb plonos,bet ju charakteris tikrai nuostabus.nemanau,kad nuo zmogaus kuno mases kas nors lb priklauso.
Agne tu dabar specialiai man priestarauji, kad as dar kelis kartus pakartociau kad turi grazia figura? uztenka kad viena karta pasakiau
nu ne
gyventum vln, tai jau butum pagrobta, ir nusitempta kokiu ledu valgyti
na va, ir isgasdinau mergaite
neisgasdinai
tiesiog ta mergaite niekad tokiuose forumuose seip nesedi nes yra lb lb uzsiemus
ir uzsoka cia tik kartais paziuret ka zmones cia masto...
Diskusijų forumas → Apie Moteris → kuom kai kuriuos vyrus traukia apkunios moterys?