Tema: Lunatikai
Ar daznai lunatikuojat (kalbat per miegus, vaikstot ir tt)? Gal kokiu idomiu istoriju galit papasakot apie tai?;)
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Lunatikai
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Ar daznai lunatikuojat (kalbat per miegus, vaikstot ir tt)? Gal kokiu idomiu istoriju galit papasakot apie tai?;)
na as tai labai retai kiek zinau kalbu naktim o seip esu girdejas kad zmogus is trecio aukstu tarp tureklu nukrito ir liko givas o rite atcikeles nieko neatcimine tik sudauzitas buvo siektiek
nezinau
kai suzinosi parasik lauksim )
as tai kai pervargstu, kartais pasneket megstu:D
girdejau toki dalykeli kad lunatiko zadint negalima, reikia ji i lova atsargiai nuvest, nes kitaip kazkas negero gali jam nutikt...
netai kad nezadint o vardu kviesti negalima.seip zarasuose sklinda toke legenda kad senei vienas lunatikas uzlipo ant baznycios ,o paskui subego zmones ir kazkas is seimos nariu ji vardu pakviete jis prabudo ir nukrites uzsimuse (na bet si atveji senutes pasakoje tai nezinau taip galejo atcitikti ar tik seip pasakoja)
as per diskovery ziurejau, kai vienas zmogelis JAV budamas lunatiku isedo i masina nuvare i kita miesta papjove kazkoki seni gryzo namo atsigule i savo lova ir lyg nieko nebutu ivyke... poto isaiskino kad tai padare jis, bet nepasodino, nesadvokatai irode, kad jis nuzude budamas lunatikas ir negalejo suvokt ka daro...
na tai reiskias kad viskas imanoma bet koke busena kai tampi lunatiku jai net skausmo nejauti???
tai buvo, kad man paskambino kazkas nakti, kazko paprase as net nesupratau kas cia vyksta- prisizadejau... ir nieko ryte neprisiminiau:) tai kita diena susilaukiau kaltinimu, kad nepadariau to ka prisizadejau:D
O buna kad zmones ir nebudami lunatikais tokias nesamones daro.
karta per miegus juokiaus..:D bet kad snekeciau niekas dar negirdejo..;)
jo tikrai man kartais kai namo podiskiu ar seip po linksmibiu nors nesu girtas kai atcigulu miegoti kas paskambina ko nors praso o ryte zinai kad kazka zadejai bet nezinai nei kam nei ka=))))
prisiminiau toki atveji, kai kariuomenei buvau tai buvo toks bachuriukas, tai kai tik nakvodavom palapinese tai jis ten tokius cirkus krete budamas lunatikas- ir krioke ir cype ir mamos sauke ir zvenge ir vaiksciojo po palapine ir tt... na nakteles linksmos buvo:D
o jai per koke uzduoti taip butu padares tai tikriausei visas burys butu nemazai nukentejas ))))))))))))))
na as tai naktim labai narmiai miegu karta prisimenu verkiau nakti nerealiai
bet ten koshmara buvau susapnavus:) o seip tai nakti as musuosi turbut
nes ryte kartais kai atsikeliu skauda rankas ar kojas... kaldra dazniausiai buna kita puse ir horizontali bet cia taip pasdauguma manau
))
o as dar kai dalinuosi kambary su broliu tai karta kai nemiga kankino jis kalbejo per miegus ;D geras buvo
Mano sese pastoviai per miegus shneka...na gan daznai Taip eprka kanors tai dar ka nors ..;D Paskuti kart kiek atsimenu pasake as pirma
mano brolis (dvynys) tai mobilaisias sukasi perka parduda keicia... tai nakti sako 80Lt per mazai ;D po to aha...
:D:D:D:D AS tai dar atsimenu kai draugui balti arkliai buvo..;D Pasakojo jis...Zodziu susisapnavo, kad jam kedai treningai skambina ;D PAskui kanalus perjungineju su telefonu
PAskui prasiciukino ir pamate, akd tv isjungtas, o tlefonas guli issikroves...
va as tai tikrai girdziu kai mano brolis kalba naktim vos nekiekviena nakti"" kazka musa""=)
va as tai tikrai girdziu kai mano brolis kalba naktim vos nekiekviena nakti"" kazka musa""=)
Xe...mano sese tai ne kiekviena nakti shneka... Bet shneka...;) Zinai kai ji miega, o as per naktis prie PC tai ir prisiklausau
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Lunatikai