Re: Lunatikai
jo man tai juokinga kartais kaisumala koki ... tai ryte juokiusi
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Lunatikai
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
jo man tai juokinga kartais kaisumala koki ... tai ryte juokiusi
man reikia pagalbos... kaip uzmikti greitai? nes man reikia laukti labai ilgai kol uzmiegu
mano systra lunatikuodavo tai labai juokinga yra...viena nakty atsikeliau ziuriu salta...ogi kaldros nebeturiu nei ant zemes niekur...nuejnu mano sese savo ir mano kaldrom apsiklojus guli laiminga:D
;D o cia tai sese )
man reikia pagalbos... kaip uzmikti greitai? nes man reikia laukti labai ilgai kol uzmiegu
na jai man norisi graeitai uzmigti tai stenguosi apskritai apie nieka negalvoti tai pet minut ir jau smiges=)
Mano brolis toks viena karta nakti pagavau. ir gerai kad pagavau nes butu nuo laiptu nusirites... ojojojoj....... butu taada...:D
asz ti megstu pakalbet per miegus:V
na pati as ne lunatikuoju...bet va mano brolelis lunatikas kaip reikalas...jis ir su peiliais po namus pavaiksto, ir siaip istoriju papasakoja, dainu padainuoja pvz pavasariniai ziedai ir pan....na visi mes pripratom , bet kai turim sveciu ir jie pasilieka nakvoti tai jau juos pagasdina...hehe...na kad ir drauge...ji viska per miegus ispasakoja visas paslaptis ir panasiai...tai jos mama jau isigudrino po kokio vakarelio ar siaip ja isklausineti...o ji vargsele viska ir papasakoja...na pasekmes kartais buna ne kokios....hehe:) vat taip sunku buti lunatiku...
man sese prizadejo kad jei dar viena syki miegodama ja musiu iskraidyns mane per langa:=):=)bet db jau taijp nebera....senaiu tik taip budavo:)
del snekejimo visi sneka bet visokias nesamones..ir ash nsneku verkiu juokios sake...
kai mazas buvau tai ant lovos megdavau pastoveti ir pakalbeti bent man taip sake=)
IS LUNATUKU GALIMA DAUGKA SUZINOTI,O GERIAUSEIŪAI TIESA
bet nepaprasisi kad papasakotu ka nori isgirsti jie sneka ta apie ka galvoja
senas bet man tai gera baika:o kas tau nakti buvo?gal lunatikavai?zinai ka sianakt pridirbai?issivolijai miltuose, atlekei pas mane ir pradejairekt:ziurek koks as didelis koldunas;D:D
As seniau kiekviena nakti lunatikuodavau o dbr kazkaip jau nebe..na bet aisku as neprisimenu ka as darau,bet va mama pasakojo,kad karta nu dar kai buvau mazesne lygtais ejau i antra klase...buvo mazdaug apie 12 val.naktie o mano mama su teta virtuvej dar snekejosi o as jau seniai 9 sapna spanavau.ir zodziu atsikeliau,uzsidejau kuprine ant kupros ir jau rakinu duris iseiti noriu.tada mama isgirdo ir liepe eit miegot,o as tada buvau tik su virsutine bliuskute..nu kazkiap maza pusnuoge miegodavau
arba dar buvo kai sandeliuke lovos ieskojau
mano kaimynas lunatikuodamas lipo ant stogo kalti lentu (nuosavas namas):)
pagerintai sako kai zmogus lunatikuoja ir jeigu daro ka nors pvojingo,taj negalima sakyti jo vardo nes jis gali issigasti..ar kazkas pan..kazkur girdejau
Na turiu sese lunatike ji kalba per miegus o kalba ivairias nesamones pradedant nuo barsciu sriubos komentarus iki spargalkiu daryma..aisku ji niekada neatsimena ryte kad butu ka panasaus sapnavusi,bet man tai ne jauku budavo gerai kad jau ne begyvenam kartu..Neisivaizduoju kaip jos bahuras gali miegot mane tai gazdina lunatikai...dar jei pazadini netycia bekalbancia tai uzpulti gali netycia o kol atsipaipalioja ilgai jei isvis nakti atsipaipalioja ir toliau krenta miegot kaip niekur nieko...
as tai db nebelunatikuoju:) as spardausi ;D
jo jau geriau spardytis nei lunatikuoti
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Lunatikai