61

Re: Lunatikai

Veronika, 13 parašė:
Ulyta, 15 parašė:

Pazistu viena mergina kuri lunatikuoja smile karta nakti jos brolis pabudo ir pamate jog ji stovi prie jo lovos su peiliu rankoj :-] bet seip cia rimtai smile uuuu.......siandien pilnatis:-);):V

NEJUOKAUJI?!!!!!!!!!!????????

Ne nejuokauju wink

62

as tai kai buvau gal kokiu 15metu atejau pas tevus 3h ryto ir sakau: "tai ka, futbola ziurit?" :::639

63

ne nu ...cia tjs prizwengt galima ;D

64

man drawge pasakojo kaijp ji lunatikawo:D..kaij su deshra po buta waikshiojo kaijp su koke bita:Dce ti geras

65

mano kambarioke kasnakt pakalba su kazkuo per sapnus :::a03 sunku man uzmigt, vartausi, tai nors nusisypsau :::920
>>. o as kai pervargstu tai irgi su sapnais pakalbu :::b18

66

jo as tai nezinau ka prisidirbdavau :? bet kad kartais melyniu pasinesdavau ryte iskarkur tai faktas hmm  nesuprasdavau is kur tie idreskimai ir tt. cia del to kad sunkiai dirbdavau ir dar nuvagdavau mokykloj ;( taip pasamone visalaik pasiruosus veikti bet kurioj situacijoj net per miegus :::036 gerai kad ne kokiom manjakinem mintim givenu kitaip buciau visus pakabines ant baslio kaip triusius big_smile

67

neseniai per miegus siuliau kakavos ;D

68

o jezau... tik duokit man pamiegot tai as ne tik pasnekesiu bet ir padainuosiu jum... o kai buvau mazesnis tai isvis ir begiodavau po namus. rytais atsibusdavau pilnu skrandziu.. kas svarbiausia kad valgydavau desra kurios niekada nemegau ;(paskui kazkaip vaiksciot nustojau bet sneket tai sneku... kartais ir anekdotus papsakoju big_smile

69

Ooooo jo ;D kai as buvau mazesne tai irgi atsisedus valgydavau ora . . . kaip dabar pamenu atsikeliau sededama ir nesupratau ar sapnuoju ar rimtai sedziu ;D nu ir abar jei labai pavargus parekauju , kartais ziauriai pasikeikiu ;D labai per sapnus bartis megstu ;D

70

kazkokia amnomalija atrodo! tai paprasciausias smegenu darbo rezimas periungtas i naktini rezima .Tai reiskia kad viskas irasoma tai ka ismokom ar supratom per visa diena big_smile tokie lunatikavimo priezastis nuovargis arba sresesas

71

Rasa, 20 parašė:

Ooooo jo ;D kai as buvau mazesne tai irgi atsisedus valgydavau ora . . . kaip dabar pamenu atsikeliau sededama ir nesupratau ar sapnuoju ar rimtai sedziu ;D nu ir abar jei labai pavargus parekauju , kartais ziauriai pasikeikiu ;D labai per sapnus bartis megstu ;D

>> valgai ora... ;D ;D :::b02 nu visiskai ;D ;D

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
na o as tai daznai kalbu per miegus smile kai buvau kokiu 11 tai atsisedau ant lovos nakti ir klausiau seses kur ji ;D (sese pasakojo) o siaip tai paverkdavau pasijuokdavau bet is lovos niekur neidavau big_smile
>> na viena bajeri atsimenu.. (prisimenat kai dar visi turedavo tokias didelies pagalves tokios pukines big_smile ) na o kai buvau 14 metu tai as su ja miegojau ir i jos  uzvalkala visas sulindau, o atsikeles ryte nesupratau kaip tai padaryti sugebejau ;D ;D

72

as tai prisimenu kai mane pagauna  ;D na jau tik ta dali kai mane temdavo tevai atgal i lova ;D

73

Linas, 19 parašė:
Rasa, 20 parašė:

>> valgai ora... ;D ;D :::b02 nu visiskai ;D ;D

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
na o as tai daznai kalbu per miegus smile kai buvau kokiu 11 tai atsisedau ant lovos nakti ir klausiau seses kur ji ;D (sese pasakojo) o siaip tai paverkdavau pasijuokdavau bet is lovos niekur neidavau big_smile
>> na viena bajeri atsimenu.. (prisimenat kai dar visi turedavo tokias didelies pagalves tokios pukines big_smile ) na o kai buvau 14 metu tai as su ja miegojau ir i jos  uzvalkala visas sulindau, o atsikeles ryte nesupratau kaip tai padaryti sugebejau ;D ;D

taip buna as matyt sapnavau kad kazka valgiau todel taip ir buvo kad valgiau ora ;D ;D ;D
o jo dar ir man budavo kad i kaldros uzvalkala sulyzdavau irgi kazkokiu neaiskiu budu ;D ;D ;D atsikeliu o as kaip kaldra viduj ;D ;D ;D bet cia mazesne irgi ;D dar gerulis budavo kai as visai maziuke buvau keliu metuku tai pasakojo mamyte kad as miegodavau visa laika sike isrietus tik galva ant paduskutes budavo ir kojites ant lovytes o sikute isriesta kaip kalniukas ;D ;D ;D ;D ;D paskui matyt atpratau ;D ;D ;D ;D

74

na, kad sneku tai jau koki pusmeti bendrauju su savo sapnais big_smile big_smile ir jame esanciais veikejais big_smile kozna naktele << mano kambariokes is manes tyciojasi :V o tai grazu nera big_smile big_smile
o pries menesiuka koki ;D tai padancinau miegodama lovoj :::938 apsisukau ir vel toliau sau laiminga parpiau...

75

As wiena karta miegodamas kazkokiu isterisku juoku pradejau juoktis ir nuo to juoko pats pabudau, dar spedamas sawe isgirst, sakes keista buwo big_smile , tai pabudus, galwos skausmas stiprus buwo  nzn kod big_smile

76

Na, manau, daug kam būna, kad per miegus pakalba smile Šiaip keletą kartų esu atsibudusi gulėdama kitoje lovos pusėje nei atsiguliau, kojas užsikėlusi ant pagalvės big_smile
O mano pusbroliukas tai ir pavaikšto per miegus... Sykį, kai gretimose lovose miegojom, tai čiut man ant galvos neužlipo big_smile