Topic: sratai ir spala
kodel neatstoja mergyna kaip pabanda saratus su spala?
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → sratai ir spala
kodel neatstoja mergyna kaip pabanda saratus su spala?
gali i lietuviu kalba isverst ?
apie ka tu cia ?
lt parasita,tik pora klaidu
bet kodel niekas nesupranta ka tu ten parasei ? pabandyk kitais zodziais pasakyt. as pvz nesuprantu ka reiskia "spala" ir "sratai".
kas zino tas tikrai supras
tai sakai neatstoja ? papasakok placiau, kaip cia tau buvo, kad neatstoja, nes nelabai yra apie ka sneket.
v chlen vstavleni sari i spala,daganiaes?
stolko ja uzhe ponial, a sto s tavo ? imeesh v vidu, sto devki jesli poprobujut, to otboja net ?
da,narmalnaja tema
beztalkovaja tema ti iščio gusinisu tuda vstav ;D ir pasižiūrėk kaip pro metalo detektorius praeisi ;D ;D ;D
ar cia kazka painioju, ar tuos sratus turi tie, kurie pabuvojo kalejime?
na ka as galiu pasakyti kas moka valdyti savo daikta tam ir sratai nereikalingi juk ne tame esme gi
audriau aukso zodziai.
Kas nors man papasakokit kaip ten su tais sratais elgiamasi?.. Girdejau - kazkaip isideda i savo "pimpi" - kazkaip jie ten iskile ir kazkaip lb stimuiuoja panoms.. :-D bet nu nzn kaip ten ka - apsvieskit mane
krc - jau kelinta diena man tas "sratai ir spala" skamba.. karta bevalgant prisiminiau - praejo apetitas... krc.. nu tai blin - paaiskinkit kas kas cia per daiktas?.. girdejau - britvutem prasipjauna vyrai varpas ir prisideda sratuku.. o ta spala kas per velnias?..
Dima tu cia kokia kalba rasai,****...t as lietuviu rusu anglu ir net lenku kalbom laisvai sneku nu bet sita sunkiai suprantu!Supratau tik sratus ir phala nes pats tokius turiu.O kitka gal galetum isverst:)))
Dima turiu patarima!Galetum vilnieciu portugaliskos kalbos zodina isleist.DACHUJA pabkiu uzkaltum!!!
Tik negalvok kad cia is piktos puses,tiesiog buvau pamirses kad pas mus lietuvoj antra nacionaline kalba egzistuoja!!!
Nu ko jus cia prie jo prikibot? Tiesiog Dimka nera lietuvis, tad jam sunku taisyklingai rasyti. Juk supratom, ka jis norejo pasakyti, o tai ir yra svarbiausia:)
kokia kilniasirde mergina..
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → sratai ir spala