Тема: valentino diena o as viena.
prablaskykit
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → valentino diena o as viena.
prablaskykit
Elena, as irgi panasioj situacijoj bet juk nera taip blogai Patariu ka nors smagaus nuveikti siandien. As su draugem vakare tikriausiai eisiu ziureti filma
Siaip tokio pobudzio temos.." kaip man blogai, guoskit mane.." Taip beviltiskai ir apgailetinai atrodo kad dar labiau sumenkina ta zmogu..Visi kurie nieko nedaro o tik skundziasi ir laukia kad juos guostu yra niekas kitas kaip "looseriai.."..:D
Na siandiena man irgi nekokia Valentino diena teks dirbti bet atideti galima iki penktadienio o tada trys dienas trys naktys
nesupratai tiek to Mane palieka del neigalumo ir jokia geda pasakyti skauda - kai skauda, tomas nesuprato...
Niu as taip pat snd viena svenciu valentino diena ir vel bus asaros veidukyje,sedesio ant juros kranto,aplink tik sniegas ir kalnai....Liudna,bet toks gyvenimas,nera to vienintelio....Vadinasi niekas nemyli...
Aš irgi šią dieną esu viena.Bet tai nereiškia,kad reikia labai jau liūdėti:)Galima ir šiaip kažką gero nuveikti..:)
jei tik ne ta negale.... oj je.......:) O DABAR
Juk galima ir namuose kažką susigalvot:)
aisku galima bent jau neverkti bet nera nuotaikos
zmogus gimsta vienas ir mirsta vienas, ko jus cia parinates del tos vienatves. tipo susigalvojo diena, kai visi vienisiai turi verkt. tai davai sugalvojam diena, kai visos poros turi verkt, pavadinsim viengungiu diena! ir tipo tie kurie ne viengungiai, tiem gedulas ir asaros nu nejuokaukit zmones ;] turit draugus, artimuosius, bendradarbius, grupiokus, augintinius. ner cia ko parintis, nuveikit ka nors naudingo sau ar kitiems. Elena, manau tavo neigalumas tik pretekstas, neigalus irgi gali puikiai leisti laika, aisku savaip, susirask panasiu draugu, kurie tave supras ir gyvenk sau. nu bent jau jei iki siol nenumirei, tai tikrai gali gyvent, tik netrunyk!
bet juk yra kas tave myli? nebutinai tai turi buti vaikinas. kodel negali savo meiles parodyti artmiems zmonems, su jais praleisti laika?
galu gale mylek save! pasilepink siandien...
filosofiska bet skausminga...
nu as irgi viena! aisku, siek tiek liudna, bet man atrodo kad nereikia tos dienos taip sureiksminti. as pati dar nezinau ka veiksiu vakare, bet manau kad sugalvosiu
artimeji yra del ju ir gyvenu bet ta negale eda visas jegas tiesiog pavargau vaidinti laime...
liurbiai. nervinat mane. patys kuriat gyvenima aplink save.
o izeidinet nera butina
tai juk yra pilna igaliu zmoniu, kurie irgi vienisi. gal imkis ir ka nors keisk, o ne nuleidus rankas dejuok!
as nepasveiksiu...
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → valentino diena o as viena.