1

Topic: Ar verta atnaujinti nutrukusia draugyste?

Beveik metus laiko draugavau su vaikinu, bet kaip dazniausiai buna issiskyreme, del visiskai kvailos priezasties. Ivyko nesusipratimas ir tiesiog abu nesugebejome perlipti per savo ego, kad susitaikytume. Ir visai nesenai mano brangusis gryzo noredamas atnaujinti tai kas buvo grazu. Ar verta gaivinti tai kas jau buvo beveik pamirsta, nors jausmas liko, ir jis labai didelis net dar vis?

2

Re: Ar verta atnaujinti nutrukusia draugyste?

nius, as bent tokios nuomones, kad jau is naujo sulipdyti santykiai, nebebus tokie grazus :? kaip sakoma, i ta pacia upe bristi is naujo nederetu :?
>bet cia mano nuomone, o tu jau spresi pati :::920

3

manau kad tau nederetu naujinti santykiu man taip buwo ir kas is to sulipdziau lekste ir vel skilo :::737:::855:::631http://forumas.ieskok.lt/imgload/2309

4

Adele, 23 wrote:

Beveik metus laiko draugavau su vaikinu, bet kaip dazniausiai buna issiskyreme, del visiskai kvailos priezasties. Ivyko nesusipratimas ir tiesiog abu nesugebejome perlipti per savo ego, kad susitaikytume. Ir visai nesenai mano brangusis gryzo noredamas atnaujinti tai kas buvo grazu. Ar verta gaivinti tai kas jau buvo beveik pamirsta, nors jausmas liko, ir jis labai didelis net dar vis?

yra puikus patarimas, jei uždarei duris, palik pravirą langą. wink
Norėčiau su tavim Nijolę nesutikt, kaip tik jei žmogus grįžo, tai jau šis tas reiškia wink

5

..mano manymu ne;)bet pati geriau pagalvok ką tau tas žmogus reiškia ir tada pabandyk nuspręst;)

6

tikrai neeeee Adele23 nusiramink esi grazi mergina rasi savo kita kaip sakoma auksiuka:)

7

Gediminas, 29 wrote:
Adele, 23 wrote:

Norėčiau su tavim Nijolę nesutikt, kaip tik jei žmogus grįžo, tai jau šis tas reiškia wink

sutinku su Gediminu, gi kartais reikalingi issiskyrimai, kad suprastum ka turejai, o cia dar vaikinas atejo... jausmai niekur nedingo.... tai kodel gi nepabandzius? tik gal truputi atsargesnei reiktu but smile be to, pazisti zmogu, zinai jo blogybes, tai reikia pagalvoti ar nesikelsi per daug i virsu ir galesi nusileist kai kuriais atvejais, nes tarpusavio santykiai turi buti paremti kompromisais is abieju pusiu. jei tik vienas nusileidines, jam galu gale igris ir vel skils taure...

8

mano nuomone turetum pabandyti su juo susitaikyti:D tik buk atsargi... kas nerizikuoja tas negeria sompano:D

9

Diana, 17 wrote:
Gediminas, 29 wrote:
Adele, 23 wrote:

sutinku su Gediminu, gi kartais reikalingi issiskyrimai, kad suprastum ka turejai, o cia dar vaikinas atejo... jausmai niekur nedingo.... tai kodel gi nepabandzius? tik gal truputi atsargesnei reiktu but smile be to, pazisti zmogu, zinai jo blogybes, tai reikia pagalvoti ar nesikelsi per daug i virsu ir galesi nusileist kai kuriais atvejais, nes tarpusavio santykiai turi buti paremti kompromisais is abieju pusiu. jei tik vienas nusileidines, jam galu gale igris ir vel skils taure...[/quo

Nuejom i 2pasimatymus, bendraujant aiskiai matyti, kad JIS suvoke tai kas buvo ne visai daroma nuosirdziai ar su pilnu uzsidegimu, man patiko, todel nusprendziau pabandyti, tikiuosi man perdem didelis atsargumas nepakis mums kojos... be to daug lengviau, kai zmogu pazisti is anksciau ir ne visai tobula, zinai ko is jo galima tiketis..

10

Simona, 17 wrote:

..mano manymu ne;)bet pati geriau pagalvok ką tau tas žmogus reiškia ir tada pabandyk nuspręst;)

Labai gerai tai apsvarsciau, juolab, kad kai buvom atskirai, mano gyvenime buvo uzklydes kitas zmogus, taciau nesugebejau jam atsiduoti, nes mintis buvo viena-Man truksta savo zaikos...

11

Laimis, 23 wrote:

tikrai neeeee Adele23 nusiramink esi grazi mergina rasi savo kita kaip sakoma auksiuka:)

tai kad auskiuka as buvau radusi smile
Kitas? ar tai tik lengviausia iseitis?

12

puiku girdėt, kad mūsų visų čia esančių patarimai tau padėjo apsisprest, va gal dėl to ir yra forumas wink

13

Gediminas, 29 wrote:

puiku girdėt, kad mūsų visų čia esančių patarimai tau padėjo apsisprest, va gal dėl to ir yra forumas wink

Matai ne vien patarimai padejo, as visada isklausau kitu nuomone, bet galutini sprendima priemu objektyviai apsvarscius viska dar karteli smile

14

dėkui , kad pataisei mane........iš tikrųjų tą ir turėjau omenį, negyvensi gi visą gyvenimą tik kitų patarimais wink

15

Gediminas, 29 wrote:

dėkui , kad pataisei mane........iš tikrųjų tą ir turėjau omenį, negyvensi gi visą gyvenimą tik kitų patarimais wink

bet kuriuo atveju esu dekinga, siaip man labai patiko tavo pasakymas, jei uzdarei duris, langas telieka atdaras smile
o be to as taip pat manau, kad zmogus gryzo ne siaip sau, nes bet kuriuo atveju vyrui kartais buna padaryti sunkaiu pirmaji zingsni santykiu atgaivinimo link, o Jo poelgi as labai vertinu ir gerbiu

16

Malonu girdėt wink na ką jei dar reikės kreipkis ;D nors geriau, kad bėdos daugiau nepūltų, reiškias kreipkis šiaip sau wink

17

Neverta.

18

Andrius, 31 wrote:

Neverta.

Kodel taip galvoji?

19

Adele, 23 wrote:
Andrius, 31 wrote:

Neverta.

Kodel taip galvoji?

Na, jei žmonės skiriasi, tai ne šiaip sau. Po kurio laiko pasimiršta problemos, o ilgesys sustiprėja. Tačiau sugrįžus žmogui, sugrįžta ir problemos. Ir tada viskas kartojasi iš naujo. Kaip užburtas ratas. Nemėgstu užburtų ratų - visada stengiuosi iš jų pabėgti.

20

jeigu mylite vienas kita tai ir po trecio issiskirimo jus vistiek busite kartu... meile taip lengvai buna neuzmirstama... ir kvaili nesusipratimai visuomet viska sugadina.. bet tai gyvenimas..
reikia vienas kitam reikia moketi atleisti... tuomet viskas bus nuostabu....
nebukite oziukai.. nesusipratimus padekite(palikite) uz nugaros wink

Pages 1 2 Next

You must login or register to post a reply

Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ar verta atnaujinti nutrukusia draugyste?