21

Re: Ar verta atnaujinti nutrukusia draugyste?

mano pazystama irgi labai panasioje situacijoje.... kaip ir tu Adele.... as jai nezinau koki patarima duoti, zinai kodel?
nes vaikinas jos iesko po keleriu metu issiskirimo, o ji tuos visus metus jo nebuvo pamirsus, kad ir kiek skausmo jis jai buvo suteikes, ji visus lygindavo su juo....
todel cia reikia paciai atsisesti ir blaive galva sudeti pliusus ir minusus ir pamatysi ar verta grizti, o gal tai tikrai ta Vienintle meile kuri aplanko zmogu per jo gyvenima viena karta....

22

Sveikinu, jei pavyko sugrąžinti tai, kas buvo. Nekreipkit dėmesio į skeptikus. Gal jums abiems išsiskyrimas išėjo į naudą - jei išsiskyrėt tik todėl, kad nė vienas per savo ego negalėjot perlipt. Gyvenimas išmoko lankstumo ir išlavina gebėjimą prisitaikyt vienam prie kito. Aišku, jei tas taikymasis nėra tik vienpusis. Linkiu jums daug sėkmės! smile

23

viskas priklauso nuo situacijos ir nuo tu zmoniu.

24

manau tikrai ne..jeigu jau taip nesutarėte tai kodėl manai,kad ir vėliau taip nenutiks?:::041

25

Birutele, 22 parašė:

mano pazystama irgi labai panasioje situacijoje.... kaip ir tu Adele.... as jai nezinau koki patarima duoti, zinai kodel?
nes vaikinas jos iesko po keleriu metu issiskirimo, o ji tuos visus metus jo nebuvo pamirsus, kad ir kiek skausmo jis jai buvo suteikes, ji visus lygindavo su juo....
todel cia reikia paciai atsisesti ir blaive galva sudeti pliusus ir minusus ir pamatysi ar verta grizti, o gal tai tikrai ta Vienintle meile kuri aplanko zmogu per jo gyvenima viena karta....

As nusprendziau bandyti, juk bet kuriuo atveju daug reiskia, tai kad Jis iesko, Jis nori viska pradeti is naujo ir istaisyti padarytas klaidas, bet kuriuo atveju, as pasiryzau bandyti-ir del to esu labai laiminga, man visalaik buves brangus zmogus suprato kas buvo netaip, stengiasi nedaryti tu paciu klaidu, o nepabandziusi paskui save buciau uzgrauzusi klausimais o kaip galejo buti, bet dabar esu tikra, kad jei ir nepavyks ilgalaikius santykius sukurti, tai taip turejo buti, o as is savosios puses nebuvau tam abejinga.Noriu buti laiminga... ir tikiu, kad mums pavyks

26

Diva, 33 parašė:

Sveikinu, jei pavyko sugrąžinti tai, kas buvo. Nekreipkit dėmesio į skeptikus. Gal jums abiems išsiskyrimas išėjo į naudą - jei išsiskyrėt tik todėl, kad nė vienas per savo ego negalėjot perlipt. Gyvenimas išmoko lankstumo ir išlavina gebėjimą prisitaikyt vienam prie kito. Aišku, jei tas taikymasis nėra tik vienpusis. Linkiu jums daug sėkmės! smile

Aciu smile

27

Adele, 23 parašė:
Birutele, 22 parašė:

As nusprendziau bandyti, juk bet kuriuo atveju daug reiskia, tai kad Jis iesko, Jis nori viska pradeti is naujo ir istaisyti padarytas klaidas, bet kuriuo atveju, as pasiryzau bandyti-ir del to esu labai laiminga, man visalaik buves brangus zmogus suprato kas buvo netaip, stengiasi nedaryti tu paciu klaidu, o nepabandziusi paskui save buciau uzgrauzusi klausimais o kaip galejo buti, bet dabar esu tikra, kad jei ir nepavyks ilgalaikius santykius sukurti, tai taip turejo buti, o as is savosios puses nebuvau tam abejinga.Noriu buti laiminga... ir tikiu, kad mums pavyks

Šaunuolė, Adele! Dar kartą sveikinu ir laikau kumščius, kad viskas būtų puiku. Jei kas, visada gyvenime geriau pagriaužt save dėl to, ką padarei, nei dėl to, kad galėjai kažką padaryti, bet nepadarei. Laimingai smile

28

Diva, 33 parašė:
Adele, 23 parašė:
Birutele, 22 parašė:

Šaunuolė, Adele! Dar kartą sveikinu ir laikau kumščius, kad viskas būtų puiku. Jei kas, visada gyvenime geriau pagriaužt save dėl to, ką padarei, nei dėl to, kad galėjai kažką padaryti, bet nepadarei. Laimingai smile

Aciu smile

29

pas mane panasi situacija... pries pora metu draugavau su mergina.. o dabar mudu vel kartu  gal cia likimas.. bet jau taip gavosi kad mums reikia vienas kito...o per tuos 2 metus gana daug kas iviko musu abeju gyvenime..gal tas laikas ir gyvenimo pazinimas leido suprasti mums ko mums is tikro reikia.. na nez., bet siuo metu as esu plaimingas kad mes kartu smile

30

niu siaip jei jus norite vel buti kartu tai manau kad verta pabandyti isnaujo viska.. gal si karta jus per ta issiskirimo laika ivertinote savo draugyste ir radote joje tokiu minusu kuriuos dabar galesite paversti pliusais wink

31

na ziurint kokia priezastis :::042 bet jei baxuras grizo ir nori susitajkyti taj tikraj werta atleisti nes tu jam rupi...

32

Adele, 23 parašė:

Beveik metus laiko draugavau su vaikinu, bet kaip dazniausiai buna issiskyreme, del visiskai kvailos priezasties. Ivyko nesusipratimas ir tiesiog abu nesugebejome perlipti per savo ego, kad susitaikytume. Ir visai nesenai mano brangusis gryzo noredamas atnaujinti tai kas buvo grazu. Ar verta gaivinti tai kas jau buvo beveik pamirsta, nors jausmas liko, ir jis labai didelis net dar vis?

neapsimoka.as va irgi neturiu merginos.tai jei as neturiu kiti irgi negali turet ! big_smile
o jei rimtai tai esi kvailas padaras jei jausmai dideli o cia dar kazko klausineji.
arba tavo ego yra uber ales

33

nu cia tai nieko negalima pasakyti...nes turiu tokia drauge kuriai toks dalykas atsitiko...jie susitaike ir iki siol kartu laimingai gyvena;) taigi manau cia nuo zmoniu priklauso

34

tai kas prarasta neverta to begrazinti gi gyvenam atitimi one praaeitimi kaip sakoma suklijuoti suduzuses stiklo sukes galima,bet okiek procentalei tos suklijuotos sukes laikys?tai va taspats toligu ir su jausmais zmogaus.

35

Ausra, 15 parašė:

manau kad tau nederetu naujinti santykiu man taip buwo ir kas is to sulipdziau lekste ir vel skilo :::737:::855:::631http://forumas.ieskok.lt/imgload/2309

man buvo taip pat...ir pritariu cia kazkur minetai nuomonei,kad susitaikius jausmai nebebus tokie grazus kaip buvo....

36

Monika, 13 parašė:
Ausra, 15 parašė:

manau kad tau nederetu naujinti santykiu man taip buwo ir kas is to sulipdziau lekste ir vel skilo :::737:::855:::631http://forumas.ieskok.lt/imgload/2309

man buvo taip pat...ir pritariu cia kazkur minetai nuomonei,kad susitaikius jausmai nebebus tokie grazus kaip buvo....

as taip pat pritariu. nes PIRMAS kartas (negalvokit.... ;D) buna geriausias.