Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Aktyvios temos Neatsakytos temos
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 … 7 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Temos RSS srautas
Žinutės: nuo 21 iki 40 iš 138
- Aušra
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
Re: ka manote apie ilgus plaukus?
Sarune, 13 parašė:man labai tinka ir patinka ilgi plaukai...10 metu nusikirpau iki peciu,nors turejau iki subines.tai dabar net i kirpykla neeinu,nes nenoriu patrumpintu plauku...dabar auginu vel,nes man tai labai grazu...:D
bet jei nori tau vistiek reiktu bent 1 karta per 2 menesius apsilankyti kad galiukus pakirptu nes po to nera labai grazu ilgi ir nutriuse plaukai..........:);)
- Vaiva, 18
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
- Sarune, 18
- Forumo Aktyvistas
- Neprisijungęs
Aušra, 13 parašė:Sarune, 13 parašė:man labai tinka ir patinka ilgi plaukai...10 metu nusikirpau iki peciu,nors turejau iki subines.tai dabar net i kirpykla neeinu,nes nenoriu patrumpintu plauku...dabar auginu vel,nes man tai labai grazu...:D
bet jei nori tau vistiek reiktu bent 1 karta per 2 menesius apsilankyti kad galiukus pakirptu nes po to nera labai grazu ilgi ir nutriuse plaukai..........:);)
as ta puikiai zinau,bet kazkaip net valios neturiu nueit...jau praeita savaite ruosiausi,tai ryt GAL nueisiu...;D ;D ;D
- Aušra
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
Sarune, 13 parašė:Aušra, 13 parašė:Sarune, 13 parašė:man labai tinka ir patinka ilgi plaukai...10 metu nusikirpau iki peciu,nors turejau iki subines.tai dabar net i kirpykla neeinu,nes nenoriu patrumpintu plauku...dabar auginu vel,nes man tai labai grazu...:D
as ta puikiai zinau,bet kazkaip net valios neturiu nueit...jau praeita savaite ruosiausi,tai ryt GAL nueisiu...;D ;D ;D
- Eglė, 18
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
ilgi plaukai grazu,bet reikia daug laiko ir pastangu,kad islaikytum juos grazius...as kai maza buvau dalyvavau tokiam ilgiausiu plauku konkurse,buvo renkama ilgiausius plaukus turinti darzelio mergaite:)uzemiau 2vieta,bet gal pries kokius pora metu smarkiai patrumpinau savo ilgas kasas,nes nusibodo.....
- Julija, 23
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Egle, 15 parašė:ilgi plaukai grazu,bet reikia daug laiko ir pastangu,kad islaikytum juos grazius...as kai maza buvau dalyvavau tokiam ilgiausiu plauku konkurse,buvo renkama ilgiausius plaukus turinti darzelio mergaite:)uzemiau 2vieta,bet gal pries kokius pora metu smarkiai patrumpinau savo ilgas kasas,nes nusibodo.....
Nebuvo gaila?
- Auste, 18
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
jei plaukai tikrai grazus ir priziureti,bei savininke netingi su jais uzsiimti (pati atsimenu, koks budavo kosmaras issukuot ilgus plaukus pvz palakscius lauke vejuota diena, ypac kai jie linke veltis, kai dabar uztenka tik keliskart brukstelti) tada taip, ilgi plaukai yra LABAI GRAZU=) bet jei jie nutriuse ar susivele i gniutulus.. tada jau nepalyginamai graziau trumpi=)
- Eglė, 18
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Julija, 20 parašė:Egle, 15 parašė:ilgi plaukai grazu,bet reikia daug laiko ir pastangu,kad islaikytum juos grazius...as kai maza buvau dalyvavau tokiam ilgiausiu plauku konkurse,buvo renkama ilgiausius plaukus turinti darzelio mergaite:)uzemiau 2vieta,bet gal pries kokius pora metu smarkiai patrumpinau savo ilgas kasas,nes nusibodo.....
Nebuvo gaila?
kai pirma kart nusikirpau,tikrai pagailejau kruvos plauku ant grindu gulinciu.bet veliau kai paziurejau i veidrodi lb patiko ir tiko kirpimas:)labiausiai mano plauku gailejo mano mociute,ji dar ir dabar kai vaziuoju i kirpykla mane prigraso trumpai nesikirpti,bet lb trumpai as ir pati nenoreciau:)
- Nijolė, 24
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
kad Egle, tavo plaukai nera trumpi :?
- Eglė, 18
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
taip,nera trumpi,bet palyginti su tais,kuriuos turejau anksciau,tai gerokai patrumpinti...
- Nijolė, 24
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
nu, man grazus ilgi plaukai, bet ne per ilgi.. iki juosmes manau pakanka ilgumo
- Martyna, 18
- Forumo Karalius
- Neprisijungęs
Nijolė, 20 parašė:nu, man grazus ilgi plaukai, bet ne per ilgi.. iki juosmes manau pakanka ilgumo
pritariu, jau kai per ilgi, tai nenormaliai atrodo kažkaip, kažkiek net atstumiančiai
- Nijolė, 24
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
mano destytoja turi palukus, kad nes uzpakali dengia jai tie plaukai.. nzn.. labai lievai kazkaip ... nesamoningai :?
- Nerijus, 22
- Forumo Aktyvistas
- Neprisijungęs
Gal nuskambes ir kvailokai kai kam, bet as irgi noriu ilgu plauku
- Nijolė, 24
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Nerijau, as manau,kad tavo plaukai ir taip ilgi :?
- Martyna, 18
- Forumo Karalius
- Neprisijungęs
Nerijus, 23 parašė:Gal nuskambes ir kvailokai kai kam, bet as irgi noriu ilgu plauku
o kas trukdo tą norą įgyvendint?
- Nijolė, 24
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
o tai kodel tu ju ilgu nori :?
- Nerijus, 22
- Forumo Aktyvistas
- Neprisijungęs
Žinutės: nuo 21 iki 40 iš 138
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 … 7 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Sukurta PunBB, palaikoma Informer Technologies, Inc.
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.