61

Re: ka manote apie ilgus plaukus?

na seip kai turejau ilgus plaukus dieve kiek daug vargo..nusikirpau...atrodau vyresne...beto ramiau ryte...su sepeciu per plauksu pora kart ir begte wink

62

Beatrice, 12 wrote:
Martyna, 19 wrote:
Giedre, 15 wrote:

Na jej zadj kjrptjs taj weljau wel noresj jlgu. patjkek, patyrus. ;}}}~
Zinoma jlgj plaukaj labaj grazu, bet juos sunku prjzjuretj. :::008 taj tjk tawo pasjrjnkjmas juos kjrtj ar ne wink

o normaliai viso to parašyt neįmanoma? :::022

pritariu. per telefona greiciau nes raide 3 viename mygtuke o kompe taigi atskirai yra ir skubet nebutina kur ;(

Jeckau kleckau...! atleiskit! nebūtina čia tiek bartis, jau užteko ir kortelės... :::809

63

man ilgi plaukai netrukdo;)

64

ilgi plaukai gražu, bet reikia juos mokėti prižiūrėti.

65

as tai visada uz ilgus plukus big_smile nieko ner grazeu merginai kaip ilgi plaukai big_smile niu kal da kelios smulkmenos ir pridetu grozio , bet ce ju nevardysiu big_smile

66

pas mane buvo jau gan ilgi, bet teko patrumpint- dbr. noriu kad greiciau ataugtu.. smile man grazu ilgi wink

67

Manau ilgi plaukai, tai moters turtas. pati turiu labai ilgus ir ne uz ka nenoreciau nusikirpti. beto nepazistu ne vieno vyro kuris pasakytu, kad ilgi plaulai yra negrazu.

68

turejau labai ilgus plaukus nusikirpau ir nebuwo gaila,nes zinau ,kad jie man labai greitai auga

69

kai kam tinka ilgi plaukai o kai kam ir trumpi

70

Margarita, 12 wrote:

ka manote apie ilgus plaukus?ar verta nusikirpti?

Grazu!Noreciau tokiu kaip tavo;> na siek tiek gal trumpesniu;> iki liemenes:) Na virs uzpakalio:>

71

Mano plaukai ilgi nuo vaikystes ir tikrai nezadu del ko nors juos nusikirpti,nenori vaikinas bendrauti nebendrauja,bet savo ilgu plauku tikrai nekirpsiu,jie man per daug grazus

72

Margarita, 12 wrote:

ka manote apie ilgus plaukus?ar verta nusikirpti?

Plaukai gali buti ilgi iki astuoniolikos big_smile negali zinoti gal busi mis lietuva ar modelis todel gali prireikti, o jau paskui galima ir nusikirpti iki peciu :::818 ne panele jei neturi plauku ;( tai kaip ten nuskusta galva treningai ir beizbole rankoi  :::b02 cia jau bahuras big_smile

73

as pati turiu ilgus plaukus todel patariu nesikirp o jei atsibodo tai ...pasitrumpyk

74

as antroi klasei buvau iki ausu galiuku nusikirpus o pries tai turejau lb ilgus bet ir vel atsiauginau ilgesnius ;D

75

jei ant galvos tai puse velnio smile

76

as tai tikrai neparasciau kirptis trumpai,pati db auginu,kad kuo ilgesni uzaugtu,patikek tai kainuoja,o kai nusikerpi tiesa kad tokio igio dazniausiai nebeatauga... :::014

77

mano tai buwo ilgi plaukai ir grazus bet teko nusikirpti nes ilgiems plaukams tenka labai daug prieziuros:::817:::608:::259:::b25:::a58http://forumas.ieskok.lt/imgload/4478

78

na priklauso nuo ilgio pet ilgi plaukai man tai labai grazu smile

79

Mano berniukas man vis kartoja, tik tu plauku nesikirpk, tik nesikirpk, prarasi daug zavesio, ilgi plaukai merginoms labai itnka ir puosia tongue taip kad... as uz ilgaplaukias, graziu plauku savininkes smile P.S. Ilgus plaukus priziureti lengviau nei trumpus tongue

80

as tik uz ilgus plaukus smile ir man paciai patinka ir vyrai pagiria smile