Re: ka manote apie ilgus plaukus?
na seip kai turejau ilgus plaukus dieve kiek daug vargo..nusikirpau...atrodau vyresne...beto ramiau ryte...su sepeciu per plauksu pora kart ir begte
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Grožis Ir Sveikata → ka manote apie ilgus plaukus?
na seip kai turejau ilgus plaukus dieve kiek daug vargo..nusikirpau...atrodau vyresne...beto ramiau ryte...su sepeciu per plauksu pora kart ir begte
Martyna, 19 wrote:Giedre, 15 wrote:Na jej zadj kjrptjs taj weljau wel noresj jlgu. patjkek, patyrus. ;}}}~
Zinoma jlgj plaukaj labaj grazu, bet juos sunku prjzjuretj.taj tjk tawo pasjrjnkjmas juos kjrtj ar ne
o normaliai viso to parašyt neįmanoma?
pritariu. per telefona greiciau nes raide 3 viename mygtuke o kompe taigi atskirai yra ir skubet nebutina kur ;(
Jeckau kleckau...! atleiskit! nebūtina čia tiek bartis, jau užteko ir kortelės...
man ilgi plaukai netrukdo;)
ilgi plaukai gražu, bet reikia juos mokėti prižiūrėti.
as tai visada uz ilgus plukus nieko ner grazeu merginai kaip ilgi plaukai
niu kal da kelios smulkmenos ir pridetu grozio , bet ce ju nevardysiu
pas mane buvo jau gan ilgi, bet teko patrumpint- dbr. noriu kad greiciau ataugtu.. man grazu ilgi
Manau ilgi plaukai, tai moters turtas. pati turiu labai ilgus ir ne uz ka nenoreciau nusikirpti. beto nepazistu ne vieno vyro kuris pasakytu, kad ilgi plaulai yra negrazu.
turejau labai ilgus plaukus nusikirpau ir nebuwo gaila,nes zinau ,kad jie man labai greitai auga
kai kam tinka ilgi plaukai o kai kam ir trumpi
ka manote apie ilgus plaukus?ar verta nusikirpti?
Grazu!Noreciau tokiu kaip tavo;> na siek tiek gal trumpesniu;> iki liemenes:) Na virs uzpakalio:>
Mano plaukai ilgi nuo vaikystes ir tikrai nezadu del ko nors juos nusikirpti,nenori vaikinas bendrauti nebendrauja,bet savo ilgu plauku tikrai nekirpsiu,jie man per daug grazus
ka manote apie ilgus plaukus?ar verta nusikirpti?
Plaukai gali buti ilgi iki astuoniolikos negali zinoti gal busi mis lietuva ar modelis todel gali prireikti, o jau paskui galima ir nusikirpti iki peciu
ne panele jei neturi plauku ;( tai kaip ten nuskusta galva treningai ir beizbole rankoi
cia jau bahuras
as pati turiu ilgus plaukus todel patariu nesikirp o jei atsibodo tai ...pasitrumpyk
as antroi klasei buvau iki ausu galiuku nusikirpus o pries tai turejau lb ilgus bet ir vel atsiauginau ilgesnius ;D
jei ant galvos tai puse velnio
as tai tikrai neparasciau kirptis trumpai,pati db auginu,kad kuo ilgesni uzaugtu,patikek tai kainuoja,o kai nusikerpi tiesa kad tokio igio dazniausiai nebeatauga...
mano tai buwo ilgi plaukai ir grazus bet teko nusikirpti nes ilgiems plaukams tenka labai daug prieziuros
na priklauso nuo ilgio pet ilgi plaukai man tai labai grazu
Mano berniukas man vis kartoja, tik tu plauku nesikirpk, tik nesikirpk, prarasi daug zavesio, ilgi plaukai merginoms labai itnka ir puosia taip kad... as uz ilgaplaukias, graziu plauku savininkes
P.S. Ilgus plaukus priziureti lengviau nei trumpus
as tik uz ilgus plaukus ir man paciai patinka ir vyrai pagiria
Diskusijų forumas → Grožis Ir Sveikata → ka manote apie ilgus plaukus?