Topic: ar merginos daznai keikiasi ???
ar merginos daznai keikiasi ???????????????
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → ar merginos daznai keikiasi ???
Beprasmis klausimas - priklauso nuo merginos.
ir nuo nuotaikos
>> siaip stengiuosi nesikeikt, bet kartais ..........
Viesoje vietoje stengiuosi to nedaryti,o siaip tai buna visko...
oi, seniau, pasikeikdavau... dabar kazkaip atpratau, paciai nebegrazu pasidare...
Rečiau nei vaikinai.
Priklauso nuo nuotaikos ir zmoniu, kurie mane tuo metu supa.
man atrodo kad merginos kaip tik daznaiu keikiasi nes visos drauges keikiasi irgi ;D
nesenai buvau sutikes pana,keikiasi baisiau uz velnia.net nieko blogo nenoredama pasakyt,durnas iprotis...
durnas durnas as nepakenciu kai keikiasi
nesenai buvau sutikes pana,keikiasi baisiau uz velnia.net nieko blogo nenoredama pasakyt,durnas iprotis...
Kažkodėl kai girdžiu mergina besikeikiančią, tai šlykštu darosi.
na keikimasis merginai na siais laikais tai jau darisi budinga ir madinga as tai nepakenciu besikeiksnojanciu merginu fuj
kvailokas klausimas...nuo merginos priklauso
Tomas, 27 wrote:nesenai buvau sutikes pana,keikiasi baisiau uz velnia.net nieko blogo nenoredama pasakyt,durnas iprotis...
Pritariu, baisiau ir būti negali, išgirdus iš merginos keiksmažodį ji iškart krenta mano akyse. Pats nesikeikiu (nors būna), tad būtų žiauru jei mano mergina keiktųsi, tad labai džiaugiuosi, kad Ji nesikeikia
Egis, 27 wrote:Tomas, 27 wrote:nesenai buvau sutikes pana,keikiasi baisiau uz velnia.net nieko blogo nenoredama pasakyt,durnas iprotis...
Pritariu, baisiau ir būti negali, išgirdus iš merginos keiksmažodį ji iškart krenta mano akyse. Pats nesikeikiu (nors būna), tad būtų žiauru jei mano mergina keiktųsi, tad labai džiaugiuosi, kad Ji nesikeikia
na kai is 10 zodziu buna 8 keiksmazodiziai is panos lupu tai baisi ir is viso keiktis manau vaiksika provincialu ir staciokoska
> nusikeikti labai sveika tada kai pvz kali vini i siena ir i pirsta pataikai
Tavo minėtas atvejis turbūt ir būna tada, kada galioja mano aukščiau rašyta frazė: (nors būna)...
Jeigu jau mergina keikiasi.. Tai tokia ten is jos ir mergina, aisku buna visko net nenoredama kartais pasakau viena kita bet tai labai retas atvejis..
siaip tai man paciai labai negrazu girdet nei kaip kitos panos keikiasi, nei kaip as pati.. kazkaip nemoteriska.. bet pripazistu, kad kartais nesusivaldau ir nusikeikiu tikrai riebokai.. bet taip dazniausiai buna tik kai vairuoju.. ir kai koks nors ar kokia nors pyyyyyp padaro taip, kad vos nenukencia mano masiniukas
AS to nedarau...
as tai tik anksciau bloga buvau:|
o dabar tokiu zodziu ne vartoju
Diskusijų forumas → Apie Moteris → ar merginos daznai keikiasi ???