1

Tema: Savivaldybių rinkimai

Didžioji šventė jau čia pat... smile Piliečiai, ar eisit atlikti savo pareigos? Ką palaikysit? Kaip mano vilniečiai, ką mero kėdėje turėsim šįkart? Kokią įtaką turi rinkiminės agitacijos Jūsų apsisprendimui?

2

Re: Savivaldybių rinkimai

balsuosiu uz ta kuri maziausiai reklamavosi big_smile

3

Ovydas, 20 parašė:

balsuosiu uz ta kuri maziausiai reklamavosi big_smile

tiksliau, dar pats nežinai, kas tai bus big_smile

4

eisiu balsuot butinai, kad kas nors nenubalsuotu uz mane! o agitacijos tos tai man skersai gerkles jau, ismetami pinigai i bala. jie apeliuoja i apskritai viska ka tik gali: kamscius keliuose, padeti mokyklose, net padekliukus alui atsiunte su nurodymais uz ka balsuot, juokinga. sakyciau net slykstu.. juk renkam ne mis karaliene kokia nors, o rimta valdzia...

5

Aleksandras, 22 parašė:

eisiu balsuot butinai, kad kas nors nenubalsuotu uz mane! o agitacijos tos tai man skersai gerkles jau, ismetami pinigai i bala. jie apeliuoja i apskritai viska ka tik gali: kamscius keliuose, padeti mokyklose, net padekliukus alui atsiunte su nurodymais uz ka balsuot, juokinga. sakyciau net slykstu.. juk renkam ne mis karaliene kokia nors, o rimta valdzia...

o kaip kitaip žmogeliams, žalio supratimo neturintiems apie politiką, apsispręsti? Tai va ir padeda politikieriai... kas daugiau, įmantriau išsireklamuoja, labiau liežuvį išgalanda, tas ir gauna tą statistinio petro ar janinos balsą...

6

as tai buciau ejus balsuoti, bet sekmadieni ne namie busiu, tai apsieisiu ir be pilietiskumo apraisku :V
>> buciau balsavus uz savo mokyklos direktoriu, nes zinau, kad geras zmogus

7

As zalias zmogelis, be jokio supratimo apie politika, tai visai nebalsuosiu... ;D

8

nei i vienus balsavimus nejau ir neisiu tongue nematau reikalo visi tik sao tie politikai bet nieko gero nenuveikia ir man ta politika ne prie sirdies big_smile

9

;D visi balsuokit uz LANDSBERGI smile arba uz R.Paksa pensininkai apsidziuags "tvarka bsu" ! beto po metu galesim vel ji nuversti vel i mitinga nueiti ir priesh megztas beretes pakovoti:) tai bent linxmybiu bus:) o seip kuriuos ishrinksim mum nuo to nei gerew nei blogiau vistiek jie per tuos 4 metus sau i kisenes tai ko reikia prisikish, naudos prisidarys ir viskas, paprastiems mirtingiesiems nei salciau nei silciau:) Kaip sakoma sotus alkano nesupranta, taip kaip Politikas apie mokesciu moketoja galvoja kiek ish jo uzdirbs.... va kad ir tiek kurie seniausiai ish seimo isheje o seimo vieshbutyje gyvena 5kartus maziau mokedami nei studentai barakuose. va paskelbe sita zinia o jiems visvien.  Jie juk valdzia. manau gerewsia visiems nueit ir pasiust juos ant 3 raidziu bent pirma etapa gautu soka.

10

Sigitas, 23 parašė:

As zalias zmogelis, be jokio supratimo apie politika, tai visai nebalsuosiu... ;D

nu o jei penketuką pasiūlytų už balsą, argi gaila? big_smile

11

na kad neinat ir blogai, reik nueit ir bileteni bent sugadint kad poto patys neprirasytu tai ko nori:) visus perskaito eikit ir rasykit tai ka galvojat vardo ir pavardes nera taip kad i galva uz tai negausit:)

12

Darius, 21 parašė:

na kad neinat ir blogai, reik nueit ir bileteni bent sugadint kad poto patys neprirasytu tai ko nori:) visus perskaito eikit ir rasykit tai ka galvojat vardo ir pavardes nera taip kad i galva uz tai negausit:)

Juokauji gal, paziurek kaip lauke salta! big_smile

13

nzn nemyloiu as tos plitikos  big_smile penketuka :? na uz 50 dar pagalvociau gal atiduociau balsiuka big_smile;D

14

Martyna, 19 parašė:
Sigitas, 23 parašė:

zn ash gavau pakso laiska kur prase balsuot uz ji;D galvojau reik jam parasyt duok 5 000 pabalsuosiu uz tave su visa grpe draugu:) jei ir butu daves litu tai ant biletenio ir parasyciau man Paksas sumokejo ash uz korupcija ir viska uzbraukciau:)

15

Darius, 21 parašė:

bet juk nepriraso ten nieko, nes jie skaiciuoja, kiek balsavo ir kiek atejo zmoniu :?
>>> joa, cia tu tas is tu agitatoriu, kurie sako, kad eikit visus suzymekit, sugadinkit biuleteni, BALSUOKIT PRIES VISUS ;D ;D tu turbut tiems ir priklausai big_smile

16

ne jaigu ka ash manau vienas ish vertingesniu dar yra Kirkilas su savo garbes zodziu;D nors ir tas jai pakliutu i kede sau tikrai naudos nemazai pasidarytu:) be sugadintas balsas yra sugadintas. jis reishkia ka nepasitiki niekuom.:)

17

Sigitas, 23 parašė:
Darius, 21 parašė:

Juokauji gal, paziurek kaip lauke salta! big_smile

nu kur salta;D ash ziemai turiu palta;PP

18

tai kad austriavicius reklamuojasi su garbes zodziu ar as klystu :?

19

Darius, 21 parašė:
Martyna, 19 parašė:
Sigitas, 23 parašė:

zn ash gavau pakso laiska kur prase balsuot uz ji;D galvojau reik jam parasyt duok 5 000 pabalsuosiu uz tave su visa grpe draugu:) jei ir butu daves litu tai ant biletenio ir parasyciau man Paksas sumokejo ash uz korupcija ir viska uzbraukciau:)

pagerbė ir mane Paksius savo nuoširdžiu laišku big_smile gaila man, kiek popieriaus išnaudojo, galėjo mokyklom atiduot, tai bent vienas konkretus geras darbas būtų nuveiktas...
o kokiai partijai Algis Ramanauskas priklauso? :::041 kas ten dar iš žinomų žmonių politikon įsivėlė? :::041

20

jojoa, Austrevicius skelia savo garbes zodi :?
>> bet kaunieciai,. balsuokit uz juos, uz liberalus, ten toks mano destytojas yra, Pilinkus wink geras dede. tikrai protingas ir geras <<< cia jokios reklamos ;D