Tema: masturbacija
taigi ka manot apie masturbacija?as nuo 5 klases masturbuojiuos ir bandau mest si durna iproti...taigi kas jus manot?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → masturbacija
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
taigi ka manot apie masturbacija?as nuo 5 klases masturbuojiuos ir bandau mest si durna iproti...taigi kas jus manot?
manau kad neverta
masturbuotis yra ri sveika ir gerai
neatsimenu nuo kiek masturbuojuos bet kazkaip apie metima net nera minciu.
nu jei mergina tureciau ir prievartautu ten n kartu i diena tai aisq apie tai net nepagalvociau bet seip net seimose buna kad ejnama su ranka atlikt nedoru reikalu
o seip visi masturbuojas!!! VISIII ;]
kazkur skaiciau,kad daugiau nei 90% bernu tai daro
ir apie 80% moteriskaiciu ;]
visi masturbuojas,bet nesi---sa jei uzeina bachurui ir mergai,tai nafik masturbuotis,susiejai kur i kambari ar dar kur ir nereiktu masturbuotis
man asmeniskai,pradeda atsibosti ta masturbacija,juolab,kad neturiu merginos
o tu nemeginai merginos ieskotis uzuot dejaves :?
bandziu
Na taip, mergina yra veinintele iseitis jei nenori su rankute dirbti O seip pritarsiu nuomone, kad tai darem, ar darom visi, tik ne daug kas apie tai garsiai kalba
PS: Linai, tu jau moderatorius? Sveikinu
Na taip, mergina yra veinintele iseitis jei nenori su rankute dirbti O seip pritarsiu nuomone, kad tai darem, ar darom visi, tik ne daug kas apie tai garsiai kalba
PS: Linai, tu jau moderatorius? Sveikinu
> na dekui uz sveikinimus
> Tadai gal prastokai ieskai arba lb aukstus reikalavimus keli
na kokie ten pas mane reikalavimai... man svarbu charakteris,su isore galima viska sutvarkyt o ieskot,tai visais imanomais budais ieskau...
Kaskur skaiciau, bet dabar nepamenu kur, kad bahuras masturbavosi jau nuo penkiu metu
na kokie ten pas mane reikalavimai... man svarbu charakteris,su isore galima viska sutvarkyt o ieskot,tai visais imanomais budais ieskau...
mano manymu svarbu kad pana butu i tave nepanasi tada vienas kita papildysit
Kaskur skaiciau, bet dabar nepamenu kur, kad bahuras masturbavosi jau nuo penkiu metu
>> nu tu logiskai pamastyk ir pasidomek zmogaus anatomija
linas moderatorius? :>
atmoderuok man 3 geltonas korteles
linas moderatorius? :>
atmoderuok man 3 geltonas korteles
na taip o kodel tureciau :-)
> as lb antikorupciskas
> o uz ka jas uzsidirbai ?
nesuprasi...vieni sako,kad gerai,vos ne i nauda,kiti sako kad blogai,gali tapt nevaisingas...tai kur ta teisybe?
Ovydas, 20 parašė:Kaskur skaiciau, bet dabar nepamenu kur, kad bahuras masturbavosi jau nuo penkiu metu
Seip tu gali cia gincytis su manim kiek nori bet tikrai neirodysi kad netiesa isai ta kaifa galejo pajusti bet daugiau nieko vat ir visa tavo zmogaus anatomija nesneku as apie skyscius
Linas, 19 parašė:Ovydas, 20 parašė:Kaskur skaiciau, bet dabar nepamenu kur, kad bahuras masturbavosi jau nuo penkiu metu
Seip tu gali cia gincytis su manim kiek nori bet tikrai neirodysi kad netiesa
> na nemanau kad tai buvo rimtas leidinys..
> o bulvariniuose leidiniuose gali paskaityti kad ir kiaules skraido
Linas, 19 parašė:Ovydas, 20 parašė:Kaskur skaiciau, bet dabar nepamenu kur, kad bahuras masturbavosi jau nuo penkiu metu
Seip tu gali cia gincytis su manim kiek nori bet tikrai neirodysi kad netiesa isai ta kaifa galejo pajusti bet daugiau nieko vat ir visa tavo zmogaus anatomija nesneku as apie skyscius
apie tokius skyscius galima paklausti urologo
> nes cia dauguma tokiu daktaru kad jei skauda galva tai pjauna koja ;D
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → masturbacija