141

Re: masturbacija

nepatarciau mesti big_smile juokingas patarimas , bet tai ramina, stiprina ir t.t. moksliskai irodyti faktai, man paciam dar nera teke net , na ta prasme, is tikro. ir man nelabai rupi, yra kasm niekada galvos neskauda, nebuna tu dienu, padeda alu ar kad ir ka kita geri pasikelt... cigarete palaiko jei rukai...paglosto ir pakaso butent ten kur nori... manau cia tinka abiems lytim smile cia su humoru bet, na zodziu, nemeskit, tegu ir uzknisantis uzsiemimas, bet, reikia...

142

Re: masturbacija

Konservatyvus ir tradicinis mąstymas masturbaciją smerkia. Kaip ir dauguma krikščioniškų ir ne tik religijų. Dauguma berniukų augo tradicinėse lt šeimose, kuriose pagavę vaiką, taip darant ir gasdino, ir niekino ir pan. Taip ir užsifiksavo tiems jau suaugusiems vyrams, kad tai BLOGIS. Iš esmės manau, kad viskas gerai. Kas su saiku!

143

Re: masturbacija

Juokinga, manau butent si tema...Tik i sveikata, o tai isprotetu zmonija...:::008

144

Re: masturbacija

Šiaip tai visiems tiems smaukaliams kurie cia p*** prota apie tai kaip smaukytis sveika, tai su sekla tu taip pat is kuno pasalini testosterona. Tai vyriskumo hormonas del kurio vyrai yra biologiskai vyriskesni, labiau konkurentingi, linke varzytis ir nori nugaleti. Del to tokie sportininkai kaip Taisonas nei smauke nei dulkinos.

145

Re: masturbacija

Lytinį gyvenimą ir tą pačią masturbaciją sėkmingai galima pakeisti ir sportu, rašymu, meditacijomis ir politika. Tai, gautųsi kad sekso partneris pvz kita partija, ar parašytas romanas. Tai vadinama celibato. Jūsų teisė rinktis.

146

Re: masturbacija

-aš siulau visiems,masturbuotis pries veidrodi,-tai bus daug juoko ir naudos...-na o jai rimtai ,tai padirbtumetia po 10-12valandu,tai visas briedas is galvos iseitu..

147

Re: masturbacija

Die Arbeit macht frei...Kazkur girdeta, ar ne p. Kestuti...:::008

148

Re: masturbacija

Kas nori tas ir masturbuojas nera cia nieko blogo;-]