Topic: kodel vyrai nemegsta komplimentu?
kodel dazniausiai, kai vyrui pasakai komplimenta, jis tiesiog nekaltai nuleidzia akis ir ima teisintis, ale, jis ne toks, cia taip netycia gavosi, aplinka kalta ir pan...?
Niekaip to nesuprantu
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → kodel vyrai nemegsta komplimentu?
kodel dazniausiai, kai vyrui pasakai komplimenta, jis tiesiog nekaltai nuleidzia akis ir ima teisintis, ale, jis ne toks, cia taip netycia gavosi, aplinka kalta ir pan...?
Niekaip to nesuprantu
oi ne visi vyrai nemegsta komplimentu,kai kuriems lb patinka ir atvirai tai parodo...
dar ir kaip patinka komplimentai, net labiau nei moterims - reikia nepamiršti nuolat juos pagirti...
Megsta jie tuos komplimentus. Dar ir kaip megsta:)
taip aga megstu ir dar labai
na va, matote - gyvas pavyzdys!
Kad nuleidžia akis ir sako, kad nnėra tok, nereiškia, kad nemėgsta. Beje, taip pat ir moterys elgiasi. Be to, komplimentas komplimentui nelygu.
oj kokia netiesa kad jie ju nemegsta
Aikit moterys, mumy gi gėdyjamies, čia va tik Arūnas sąžinę pardaves ;D
o kas tau taip pasake kad nemegstam? megstam viska mes
:D
Aikit moterys, mumy gi gėdyjamies, čia va tik Arūnas sąžinę pardaves ;D
aik jau aik, nesigėdyk savo spygliukų...
Gediminas, 29 wrote:Aikit moterys, mumy gi gėdyjamies, čia va tik Arūnas sąžinę pardaves ;D
taip taip, čia kaip temos autorė Adelė rašė, čia ne aš buvau, čia aš netyčia pakliuvau ir išvis manes dabar nėra ;D
Diva, 33 wrote:Gediminas, 29 wrote:Aikit moterys, mumy gi gėdyjamies, čia va tik Arūnas sąžinę pardaves ;D
taip taip, čia kaip temos autorė Adelė rašė, čia ne aš buvau, čia aš netyčia pakliuvau ir išvis manes dabar nėra ;D
tu toks gražus, ir protingas, ir išmintingas, ir sąmojingas, ir gudrus...
kad komplimentai butu malonus jie turi buti visu pirma realus
Gediminas, 29 wrote:Diva, 33 wrote:Gediminas, 29 wrote:Aikit moterys, mumy gi gėdyjamies, čia va tik Arūnas sąžinę pardaves ;D
tu toks gražus, ir protingas, ir išmintingas, ir sąmojingas, ir gudrus...
Jooooooooooooooooooooooooooo???? neeeeeeeeeeeeeeee čia ne man Arūnai nepavydėk, čia aš tipo laužausi
kad komplimentai butu malonus jie turi buti visu pirma realus
o tau kas nors išsakė nerealių ir nemalonių komplimentų?
Diva, 33 wrote:Gediminas, 29 wrote:Aikit moterys, mumy gi gėdyjamies, čia va tik Arūnas sąžinę pardaves ;D
ne nu as suprantu, kad yra tu kuriems labai malonu, as esu tikra kad visiems malonu, bet kad atsakas i tai dazniausiai buna saves sureiksminimas, ar cia dabar jau reikia buti kukliais?
Gediminas, 29 wrote:Diva, 33 wrote:Gediminas, 29 wrote:Aikit moterys, mumy gi gėdyjamies, čia va tik Arūnas sąžinę pardaves ;D
ne nu as suprantu, kad yra tu kuriems labai malonu, as esu tikra kad visiems malonu, bet kad atsakas i tai dazniausiai buna saves sureiksminimas, ar cia dabar jau reikia buti kukliais?
Adele, likau nesupratus - tai vyrai susireikšmina, ar susikuklina, kai tu jiems komplimentus sakai?
Adele, 23 wrote:Gediminas, 29 wrote:Diva, 33 wrote:Gediminas, 29 wrote:Aikit moterys, mumy gi gėdyjamies, čia va tik Arūnas sąžinę pardaves ;D
Adele, likau nesupratus - tai vyrai susireikšmina, ar susikuklina, kai tu jiems komplimentus sakai?
oj... gerai sakoma kad vienu metu reikia po viena darba daryti, tai jie pradeda save menkinti, kad as toks pat kaip visi niekiuo neipatingas eilinis vienetas
Arunas, 21 wrote:kad komplimentai butu malonus jie turi buti visu pirma realus
o tau kas nors išsakė nerealių ir nemalonių komplimentų?
as cia turbut uz gedimina uzsikuklinau
pavydziu mat velnias
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → kodel vyrai nemegsta komplimentu?