Re: kodel vyrai nemegsta komplimentu?
Visi zmones megsta komplimentus, tik mes vyrai lb kuklus, del to visada juos bandom paneigti
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → kodel vyrai nemegsta komplimentu?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Visi zmones megsta komplimentus, tik mes vyrai lb kuklus, del to visada juos bandom paneigti
cia lietuvaiciu toks bruozas kuklumas kurio niekaip neiseina man pilnai isisavint
ale tas kuklumas dar labai priklauso nuo situacijos... ;D
o kas sake, kad musu gimine komplimentu nemegsta? ;D nors as pats asmeniskai labiau megstu kitiem zmonem sakyti ;D
vyrai irgi megsta komplimentus, tik kiek kitokius nei moterys, na cia reiktu psichologija pasigilint, bet paprastai snekant, moterims patinka kai giria jas, o vyrams, kai giria ju darbus. lietuvoj tokie jau vyrai musu kuklus, nepasikele ir nosies neriecia kai juos pagiria (manau tai yra net gerai), taciau bet koks pagyrimas tikrai paglosto sirdi
na as apie tai ir norejau pasakyti
Linas, 18 parašė:Visi zmones megsta komplimentus, tik mes vyrai lb kuklus, del to visada juos bandom paneigti
zinai, tavo issakyta mintis mane priverte susimastyti-tai gal as nemoku sakyti komplimentu???
ar tiesiog neteisingai juos pateikiu...mhm reikes ryt pailsejusia galvele pamastyti
Adele, 23 parašė:Linas, 18 parašė:Visi zmones megsta komplimentus, tik mes vyrai lb kuklus, del to visada juos bandom paneigti
zinai, tavo issakyta mintis mane priverte susimastyti-tai gal as nemoku sakyti komplimentu???
ar tiesiog neteisingai juos pateikiu...mhm reikes ryt pailsejusia galvele pamastyti
na idomu kaipo tu juos pateiki
> zmogui ir kakuti iduoti galima graziai pakalbejus ;D
> o jei rimtai tai aisku kad as megstu komplimentus ir visi megsta juk manau tokio zmogaus dar neatsirado kad jis liudetu kai ji pagiria arba pastebi geraja prasme..
aš tai neliūdžiu, o artimenius tik įspėju, kad taip daugiau nedarytų ;D
šiaip joa, komplimentą reikia mokėt pasakyt :-)
moterims patinka kai giria jas, o vyrams, kai giria ju darbus. lietuvoj tokie jau vyrai musu kuklus, nepasikele ir nosies neriecia kai juos pagiria (manau tai yra net gerai), taciau bet koks pagyrimas tikrai paglosto sirdi
oi, tik nereikia... dar ir kaip patinka, kai giria juos pačius, o ne jų darbus. Visos povo plunksnos išsiskleidžia... Jei jautriai reaguoja į asmeninius komplimentus, galbūt kankina baisūs kompleksai...
megsta,tik nelabai jais tiki
na uz visus neacakysiu,bet man pvz komplimentas is moteriskosios puses tai sutrigdo nes itai reaguoju neutraliai,bet va merginom komplimentu tai negailiu
jie labiau linke kareiveliais pazaisti.... o ten seiliuziu(apladismentus teikti) leisti negalima
KItaip sakant mes - saulute, nemokame dar
o jus dazniau skatinkite, skatinkite (mus emotciskai keiskite)....
aciukas uz tai is anksto!!!
megsta tik nežino kaip atsakyti i juos:)
Adele kokius komplimentus sakai ? ;D
Adele kokius komplimentus sakai ? ;D
na kad ir elementariausias :"zuikeli, tu nuostabus\nepakartojamas",tavo pasirinkimas mane suzavejo, gera savybe, na ir dar daug visokiu...
Gerda, 17 parašė:Adele kokius komplimentus sakai ? ;D
na kad ir elementariausias :"zuikeli, tu nuostabus\nepakartojamas",tavo pasirinkimas mane suzavejo, gera savybe, na ir dar daug visokiu...
Taaaaaaaaaaaaaaaip bet zuikeli man, tai tikrai nesakei ;D
Adele, 23 parašė:Gerda, 17 parašė:Adele kokius komplimentus sakai ? ;D
Taaaaaaaaaaaaaaaip
bet zuikeli man, tai tikrai nesakei ;D
zuikeli, as tau kitaip sakiau ;D ir manau, kad issakytas komplimentas Tau patiko
nu nežinau kas čia taip sugalvojo.. mėgsta mėgsta.. dar ir kaip tiesiog gal jie ne taip atvirai išreiškia tą mėgimą
kaip bernams pasakai komplimenta jie tik tada pasako merginai pwz
-kox tu grazys bauti
-tu taip pat grazy carmen
nu taip krc
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → kodel vyrai nemegsta komplimentu?