Re: Ar verta sedeti www.ieskok.lt
Gatvėj daug lengviau susirasti moterį. Ten jų daug daugiau ir ten tikras bendravimas
O čia - pamalt šūdą - aišku
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Ieskok.lt, Forumas Ir Apklausos → Ar verta sedeti www.ieskok.lt
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Gatvėj daug lengviau susirasti moterį. Ten jų daug daugiau ir ten tikras bendravimas
O čia - pamalt šūdą - aišku
pritariu todel ir nereikia verkti, dusauti ir graudintis, kad cia nieko nera... cia - toks specifinis kontingentas ir jeigu jis tau netinka, reikia susirinkus zaislus ir keliauti i kitas smelio dezes arba i gatves...
bet tada ita beda... sakoma , kad gatvese daugiau bei geriau susisrasti, tai kam tada cia sedeti ?
Mylimava pritarė mano šypsenai Man tai patinka Mylimava, tu žavi
ten jos buvo dvi dabar - kazi kuria issirinkau..?
Pasakyk kurią
Pasakysiu kurioje buvo daugiau Meilės
tada imu abi
Ypač kai tokie kaimietukai, iš kažkokios gūdumos sostinėn atvykę ir vadinantys save vilniečiais nosį taip užkelia, kad pakaušiu ima žemę art, normalias merginas vadina kaimietukėm.
P.S. Nesivargink atsikirtinėt - apsilankau čia, bet realiam gyvenime tikrai yra pakankamai įdomios veiklos, tad čia užsuku vis rečiau. Ir tikrai ne pasitikrint, ar koks pelkių petras man kažką atsakė.
Taip audringai reaguojate į "kaimietukų" replikas?
Realiam gyvenime ne kasdien sutiksi tokių originalių žmonių, kokių yra šiame forume. Bent mano artimoje aplinkoje tokių nėra. Tikrai verta bent kartą per mėnesį čia apsilankyti.
Seip verta manau cia sedeti, kaska spoksoti, veikti, bet kad ar galma cia kaska susirasti? na jai butu ne tokie princiniai kriterijai, gall........
jei tik sedesi, gal ir neverta. naudojant pagal paskirti, kazkam rasant yra sansu.
pagal mane.. kodel ne?.. blogiau vis tiek nebus
Aisku neverta. Tik puskite is cia
Ne, ar čia iesko, ar šiaip dienas trumpina
Ziurint kas ko iesko laisvalaikio prastumimo ar pazinciu realiai:) verta ar neverta na man buvo verta as radau tik prisiregistravusi ir deje nepabijojau nei nueit i pasimatyma:) beabejones reikia suvokt savo galimybes ir kartais neissisokt auksciau kad paskui neliet ituzio kad koks modelis is miesto nepaziurejo i vargsa kaimo zmogeli su ciabatais:)kartais reik ir patiem pamastyt o ka gi gali pasiulyt tam zmogui:)is mano puses man tikrai buvo verta uzsiregistruot cia nors ta dariau vedama tik smalsumo bet radau galima sakyt ne kur gatvej o cia sau brangu zmoguti ir visai nejokia cia geda tos online pazintys atsibuskit geda gal tiems kurie iki 20 teturi ir kalbetis su jaunimu apie sitas pazintis gal ir nelabai prestizas:) na o cia pasedziu kasdien nes seip teliko laisvalaikio praleidimas akim paganyt ir pabendraut kaip kada su kitaip mastanciais:)o tuos kurie iesko sex ir pan ju visur atsiranda tai tiesiog ramiai blokuoji ir viskas jei nepakeliui:)
Ne, ar čia iesko, ar šiaip dienas trumpina
Čia neieško. Ne ta tema.
Manau,verta,bent jau kurį laiką-tikrai nesuprantu tų,kurie "apsigyvenę" beveik internetinių pažinčių portaluose,juk matosi kada registruota anketa,o jei jau čia sueina beveik 10-13 metelių nuo registracijos.........tai belieka pasveikinti su jubiliejum ) ir natūraliai kyla klausimas -ką gi čia tiek laiko veikia?
Pažintį turėjau,bet nieko nesigavo,o štai mano pažįstama susipažino interneto pažinčių svetainėje,rezultatas-laiminga santuoka ir šeimos pagausėjimas Taip kad,ant ko "užkliūsi",turi vis gi sutapti abiejų žmonių lūkesčiai .
Manau,verta,bent jau kurį laiką-tikrai nesuprantu tų,kurie "apsigyvenę" beveik internetinių pažinčių portaluose,juk matosi kada registruota anketa,o jei jau čia sueina beveik 10-13 metelių nuo registracijos.........tai belieka pasveikinti su jubiliejum ) ir natūraliai kyla klausimas -ką gi čia tiek laiko veikia?
Pažintį turėjau,bet nieko nesigavo,o štai mano pažįstama susipažino interneto pažinčių svetainėje,rezultatas-laiminga santuoka ir šeimos pagausėjimas Taip kad,ant ko "užkliūsi",turi vis gi sutapti abiejų žmonių lūkesčiai .
oj vaikeli, kad zinotum kur as uzsiregistraves daugiau nei 10 meteliu... >:DDD
Kristina parašė:Manau,verta,bent jau kurį laiką-tikrai nesuprantu tų,kurie "apsigyvenę" beveik internetinių pažinčių portaluose,juk matosi kada registruota anketa,o jei jau čia sueina beveik 10-13 metelių nuo registracijos.........tai belieka pasveikinti su jubiliejum ) ir natūraliai kyla klausimas -ką gi čia tiek laiko veikia?
Pažintį turėjau,bet nieko nesigavo,o štai mano pažįstama susipažino interneto pažinčių svetainėje,rezultatas-laiminga santuoka ir šeimos pagausėjimas Taip kad,ant ko "užkliūsi",turi vis gi sutapti abiejų žmonių lūkesčiai .oj vaikeli, kad zinotum kur as uzsiregistraves daugiau nei 10 meteliu... >:DDD
Tai pasigirk
Tikrai, baikit cia rietis, eikit geriau to kruvino menulio paziuret. Sekancio karto dauguma nesulauksit.
Tomas parašė:Kristina parašė:Manau,verta,bent jau kurį laiką-tikrai nesuprantu tų,kurie "apsigyvenę" beveik internetinių pažinčių portaluose,juk matosi kada registruota anketa,o jei jau čia sueina beveik 10-13 metelių nuo registracijos.........tai belieka pasveikinti su jubiliejum ) ir natūraliai kyla klausimas -ką gi čia tiek laiko veikia?
Pažintį turėjau,bet nieko nesigavo,o štai mano pažįstama susipažino interneto pažinčių svetainėje,rezultatas-laiminga santuoka ir šeimos pagausėjimas Taip kad,ant ko "užkliūsi",turi vis gi sutapti abiejų žmonių lūkesčiai .oj vaikeli, kad zinotum kur as uzsiregistraves daugiau nei 10 meteliu... >:DDD
Tai pasigirk
praktiskai visur.. :DDD
Mires portalas gliu tik tiek atsakyti,kai kurios veplos nesugeba net pasisveikinti
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Ieskok.lt, Forumas Ir Apklausos → Ar verta sedeti www.ieskok.lt