1

Tema: Ivertink zmogu esanti virs taves :)

Paidomekime kas slypi po avatarasi ir ivertinkime tuos zmogeliukus nuo 1 iki 10

2

Re: Ivertink zmogu esanti virs taves :)

Nesuprantu sios temos esmes smile taigi nepazinodamas zmogaus jo neivertinsi o ivertinsi tik isvaizda, ir beto anketojo yra foto vertinimo skale smile

3

ma parasciausiai as noewjau paskatinti zmones issakyti savo nuomone apie zmones ir viskas wink

4

nu as minti jos pagavau, bet kaip didziai mano gerbiamas :::920 Ovydas pasake, negali daug pasakyti apie ta zmogu.. va jei keliai susikirto forume ar siaip, tai gal ir gali kazka apie ji pasakyti >
.>> as apie Ovyduka taii dar TIK kuo geriausios nuomones :::920 tik baik tu zole pusti ;D ;D ;D (juokauju wink ) geru minciu sitas vaikas turi smile ponas RESPECT"as jam...
bet jei ten brendis, Ovydai, pas tave avatare, tai tuomet as tavo geriausia drauge :::a03

5

as manau, kad salia manes esanti panele tokia jau kazkokia neaiski (as apie ta Nijole :V).... o siaip manau, kad apie ja visi bijo kazka pasakyti, nes tema jau visa menesi nepaliesta ;D ;D bijo manes kazkas :::818

6

O as Nijole vertinu teigiamai wink big_smile

7

vertinu teigiamai big_smile matos kad fauna ir flora myli big_smile ir dar uzmaciau kad :::630 pavartoja   tai ji geris big_smile

8

nu nzn.. sita zmogu tai as :::727 ir gerbiu visaip kaip big_smile) [tikiuosi cia niekas neapkaltins musu korupcija :V]

9

;D o jei dar ir aš pasisakysiu, kad esu kuo geeriausios nuomonės tiek apie Nijole, tiek apie Lina? ar čia jau bus korupcija? big_smile kas žino iš kur mes spirti, tai jau supras big_smile

10

Na Diana protingas zmogeliukas atrodo taigi as irgi nieko blogo pasakyti negaliu smile

11

ant dianos pastumti irgi galima as jai sakau tai ka galvoju labai daznai todel tai gliu ir teigti tongue
> na siaip Dora tai protinga mergaite atrodo kaip pasiskaitalioju jos mintis wink
>> na kas ant manes pastums :? ;D

12

Man asmeniškai tas Linas, kur 19, tai mažumėlę žavus berniokas... :::041 o dar jo avatarai visad liuks big_smile

13

Martyna, 19 parašė:

Man asmeniškai tas Linas, kur 19, tai mažumėlę žavus berniokas... :::041 o dar jo avatarai visad liuks big_smile

> vaje man parode demesi :::b18 aciu wink

14

nium linas musu tai protingas vaikis nieko blogo negaliu pasakyti apie ji smile

15

Linas, 19 parašė:

ant dianos pastumti irgi galima as jai sakau tai ka galvoju labai daznai todel tai gliu ir teigti tongue
> na siaip Dora tai protinga mergaite atrodo kaip pasiskaitalioju jos mintis wink
>> na kas ant manes pastums :? ;D

čia jau gaunas apibūdinkim du žmogeliukus virš savęs ;D
o apie nežiniukę net nežinau ką pasakyti big_smile na, rodos kažką turi, kaip ir visi avinai ;D

16

Neziniuke, 18 parašė:

nium linas musu tai protingas vaikis nieko blogo negaliu pasakyti apie ji smile

na as esu isitikines kad zinios proto neprideda..  wink

17

Linas, 19 parašė:
Martyna, 19 parašė:

Prašom... visada prašom ;] jei tik prisireiks, kad kas dėmesį parodytų, turėk omeny, kad aš vienas iš galimų variantų wink big_smile
Šiaip norėjau ir ką nors blogo pridėt (nes labai mėgstu) bet kažkaip nepavyko nieko išgalvot... :::041 ;]

18

Martyna, 19 parašė:
Linas, 19 parašė:
Martyna, 19 parašė:

Prašom... visada prašom ;] jei tik prisireiks, kad kas dėmesį parodytų, turėk omeny, kad aš vienas iš galimų variantų wink big_smile
Šiaip norėjau ir ką nors blogo pridėt (nes labai mėgstu) bet kažkaip nepavyko nieko išgalvot... :::041 ;]

na kiekvienas spyris i pasturgali taip pat poslinkis pirmys ;D

19

tuoj, as tau Linuk ta poslinki pirmyn galiu suteikti... as galiu << maxima taip sako :::b02
>>> bet as taip nedarysiu, nes smeli tu ir taip kibirais semi ;D bet siaip as labai isranki draugams, tad labai dyydelis tau pagyrimas, kad esi mano draugas ir as tave vertinu labai,.. ir siaip, kuo daugiau smelio prisisemsi, tuo geresnis mano draugas patapsi :::918 [netiki, klausk sesiaus]

20

Aš galiu:

Kartais Linas pernelyg konkretus, tačiau dažniausiai mintys teisingos, tą patį galiu paminėti ir apie Dorą  smile
Pats forumuose daug nerašau, todėl, kad tiesiog neturiu ką pridurti, o ir ne visos temos  domina. smile

Skaitant temas dažnai sutinkamas ir Nijolės vardas, labiau įsiminiau ją iš avataro - mergina turinti savo nuomonę (čia gerai), nors dažnai mėgstanti tiesiog parašyti nieko nereiškiantį postą (čia nelabai gerai) smile