Tema: Ivertink zmogu esanti virs taves :)
Paidomekime kas slypi po avatarasi ir ivertinkime tuos zmogeliukus nuo 1 iki 10
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ivertink zmogu esanti virs taves :)
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Paidomekime kas slypi po avatarasi ir ivertinkime tuos zmogeliukus nuo 1 iki 10
Nesuprantu sios temos esmes taigi nepazinodamas zmogaus jo neivertinsi o ivertinsi tik isvaizda, ir beto anketojo yra foto vertinimo skale
ma parasciausiai as noewjau paskatinti zmones issakyti savo nuomone apie zmones ir viskas
nu as minti jos pagavau, bet kaip didziai mano gerbiamas Ovydas pasake, negali daug pasakyti apie ta zmogu.. va jei keliai susikirto forume ar siaip, tai gal ir gali kazka apie ji pasakyti >
.>> as apie Ovyduka taii dar TIK kuo geriausios nuomones tik baik tu zole pusti ;D ;D ;D (juokauju
) geru minciu sitas vaikas turi
ponas RESPECT"as jam...
bet jei ten brendis, Ovydai, pas tave avatare, tai tuomet as tavo geriausia drauge
as manau, kad salia manes esanti panele tokia jau kazkokia neaiski (as apie ta Nijole :V).... o siaip manau, kad apie ja visi bijo kazka pasakyti, nes tema jau visa menesi nepaliesta ;D ;D bijo manes kazkas
O as Nijole vertinu teigiamai
vertinu teigiamai matos kad fauna ir flora myli
ir dar uzmaciau kad
pavartoja tai ji geris
nu nzn.. sita zmogu tai as ir gerbiu visaip kaip
) [tikiuosi cia niekas neapkaltins musu korupcija :V]
;D o jei dar ir aš pasisakysiu, kad esu kuo geeriausios nuomonės tiek apie Nijole, tiek apie Lina? ar čia jau bus korupcija? kas žino iš kur mes spirti, tai jau supras
Na Diana protingas zmogeliukas atrodo taigi as irgi nieko blogo pasakyti negaliu
ant dianos pastumti irgi galima as jai sakau tai ka galvoju labai daznai todel tai gliu ir teigti
> na siaip Dora tai protinga mergaite atrodo kaip pasiskaitalioju jos mintis
>> na kas ant manes pastums :? ;D
Man asmeniškai tas Linas, kur 19, tai mažumėlę žavus berniokas... o dar jo avatarai visad liuks
Man asmeniškai tas Linas, kur 19, tai mažumėlę žavus berniokas...
o dar jo avatarai visad liuks
> vaje man parode demesi aciu
nium linas musu tai protingas vaikis nieko blogo negaliu pasakyti apie ji
ant dianos pastumti irgi galima as jai sakau tai ka galvoju labai daznai todel tai gliu ir teigti
![]()
> na siaip Dora tai protinga mergaite atrodo kaip pasiskaitalioju jos mintis![]()
>> na kas ant manes pastums :? ;D
čia jau gaunas apibūdinkim du žmogeliukus virš savęs ;D
o apie nežiniukę net nežinau ką pasakyti na, rodos kažką turi, kaip ir visi avinai ;D
nium linas musu tai protingas vaikis nieko blogo negaliu pasakyti apie ji
na as esu isitikines kad zinios proto neprideda..
Martyna, 19 parašė:Man asmeniškai tas Linas, kur 19, tai mažumėlę žavus berniokas...
> vaje man parode demesi
aciu
Prašom... visada prašom ;] jei tik prisireiks, kad kas dėmesį parodytų, turėk omeny, kad aš vienas iš galimų variantų
Šiaip norėjau ir ką nors blogo pridėt (nes labai mėgstu) bet kažkaip nepavyko nieko išgalvot... ;]
Linas, 19 parašė:Martyna, 19 parašė:Man asmeniškai tas Linas, kur 19, tai mažumėlę žavus berniokas...
> vaje man parode demesi
aciu
Prašom... visada prašom ;] jei tik prisireiks, kad kas dėmesį parodytų, turėk omeny, kad aš vienas iš galimų variantų
![]()
![]()
Šiaip norėjau ir ką nors blogo pridėt (nes labai mėgstu) bet kažkaip nepavyko nieko išgalvot...;]
na kiekvienas spyris i pasturgali taip pat poslinkis pirmys ;D
tuoj, as tau Linuk ta poslinki pirmyn galiu suteikti... as galiu << maxima taip sako
>>> bet as taip nedarysiu, nes smeli tu ir taip kibirais semi ;D bet siaip as labai isranki draugams, tad labai dyydelis tau pagyrimas, kad esi mano draugas ir as tave vertinu labai,.. ir siaip, kuo daugiau smelio prisisemsi, tuo geresnis mano draugas patapsi [netiki, klausk sesiaus]
Aš galiu:
Kartais Linas pernelyg konkretus, tačiau dažniausiai mintys teisingos, tą patį galiu paminėti ir apie Dorą
Pats forumuose daug nerašau, todėl, kad tiesiog neturiu ką pridurti, o ir ne visos temos domina.
Skaitant temas dažnai sutinkamas ir Nijolės vardas, labiau įsiminiau ją iš avataro - mergina turinti savo nuomonę (čia gerai), nors dažnai mėgstanti tiesiog parašyti nieko nereiškiantį postą (čia nelabai gerai)
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ivertink zmogu esanti virs taves :)