181

Re: Ivertink zmogu esanti virs taves :)

Fiodoras, 25 wrote:

bet cia jus vieni kitiems pataikaujat ;(

Jo neimk i kepenys :=D zek as Auriui dar 10 ir jau bus 100010 ;D
paskui Eglei 10  taika  ir ramybe big_smile

182

10 geru minciu turi smile

183

Laura>> 5 dar ne karto nemaciau jos pasisakymo..

184

Na, duosim Vaivai 9 balus del to, kad jos avatare mergina plikais papais, tai ta pati ir tiketasi isvysti fotonuotraukuose... deje, nusivylimas... et... big_smile)

185

galiu skertis cyrvi big_smile big_smile big_smile big_smile big_smile 

186

na vien uz tuos fainus geltonus siotus su gelem duodu 10 big_smile

187

oi kaip faine ne mane vertino o mano sortu pamalonintas kad esu big_smile

188

o man vat visai ne tie sortai pasirode liuks (nors stiliavi stiliavi tokie, i akis iskart krenta big_smile), o kas... juokaudama minties taip ir nebaigiu sakinio big_smile man avataras vat idomus smile sakyciau, jog ta nenuilstanti besistebeti veido israiska verta maziausiai 9 balu big_smile (beje, to vyrioko ir sukuosena visai nieko big_smile:D:D)o po avataru slypintis zmogus, matos, kad nebijantis pajuokauti, o tai vertinu 10 balu tongue
p.s.: mano vertinimas nebutinai turi atitikti kitu vertinimus, todel galite kreiptis i... :::044

189

Ingrida>> maloni naujoke (forume) kuri turi ka pasakyti kitiems zinoma kad 10(nes kartais pritaria ir mano nuomonei big_smile )

190

iginVaiva - 9,9 big_smile Protinga mergiotė, bet kažkada kažkas buvo, ko netasimenu, ir dėl ko negaliu rašyt 10 ;D

191

Karolina - 10 uz tai, kad atradus savo stiliuka (bent jau man taip foto pasirode) ir uz tai, kad foto tokios kazkokios su gerom emocijom wink

192

Karolina, 20 wrote:

iginVaiva - 9,9 big_smile Protinga mergiotė, bet kažkada kažkas buvo, ko netasimenu, ir dėl ko negaliu rašyt 10 ;D

idomiai ir kas taip buvo?:) jau sudominai?..gal bilobil atminti skatina ;D

193

Karolina, 20 wrote:

>> sitas zmogus geras ir alu kartu geriam svyturio alu arba dar koki nors skanumyna :-) ir maista kelis kartus gaminome.. (mm) ir tranzavome ir vazinejomes ko tik nedareme mes su ja smile :H
> bet jei is tikro tai as jos nepazistu :::b02

194

Linukui tai duodu 10 :::429 bet jei balandzio 25d kai kur neatkeliaus... tai taip ir zinokis Linuk :::a16 big_smile

195

Diana, 19 wrote:

Linukui tai duodu 10 :::429 bet jei balandzio 25d kai kur neatkeliaus... tai taip ir zinokis Linuk :::a16 big_smile

>> na as nespesiu visu savo darb nudirbti... :V

196

oo kokie zmones:::010 Ponas Abugelis:D nu nieko neprikisi 10 balu:D uz humoro jausma, idomia asmenybe, buvima nuostabiu draugu, kuris netingi kad ir 70km atsitrenkt:::051

197

labai zavi panele... 10 balu

198

nuodemis verta wink 9.8

199

idomios nuotraukos smile o šiaip tuos žymius šortukus norėjau pamatyt big_smile man patinka, 10. Beje už humoro jausmą taip pat tiek skiriu smile

200

10:::629:::639:::608