261

Re: Ivertink zmogu esanti virs taves :)

aciu kad susiprotejai..

262

vat kam jau kam, bet kiek bendravau su Violeta, tai jai tik 10, na o tau Tomai tarp 6 ir 7 duočiau už nekorektiškus išsakymus, kaip ir Gabija sakė..

263

Nelabai supratau temos esme, bet as kaip ir tureciau ivertint Aurelija is nuotraukos, ar ne?Na ta Aurelija labai grazi, tokia norisi ciupinet ir ciupinet.O balu duosiu daug, o ka, ar man gaila?

264

Aurelija, 19 parašė:

vat kam jau kam, bet kiek bendravau su Violetą, tai jai tik 10, na o tau Tomai tarp 6 ir 7 duočiau už nekorektiškus išsakymus, kaip ir Gabija sakė..

Zinai ka reiskia zodis "correct" tai yra tixlus teisingas..taigi mano atsakymai butent ir yra korektiski, tai yra tikslus teisingi, tiesa tokia kokia as matau..o be jokiu jausmu ir kitu kvailu isvedziojimu  ir nenorint izeidineti meluoti ir padauginti balus (arba "tu mano draugas tau 10")..Man draugu cia nereikia todel vertinu taip kaip matau..Todel nesvaik nesamoniu, pamastyk ka rasai..:D

265

Tomas, 28 parašė:
Aurelija, 19 parašė:

vat kam jau kam, bet kiek bendravau su Violetą, tai jai tik 10, na o tau Tomai tarp 6 ir 7 duočiau už nekorektiškus išsakymus, kaip ir Gabija sakė..

Zinai ka reiskia zodis "correct" tai yra tixlus teisingas..taigi mano atsakymai butent ir yra korektiski, tai yra tikslus teisingi, tiesa tokia kokia as matau..o be jokiu jausmu ir kitu kvailu isvedziojimu  ir nenorint izeidineti meluoti ir padauginti balus (arba "tu mano draugas tau 10")..Man draugu cia nereikia todel vertinu taip kaip matau..Todel nesvaik nesamoniu, pamastyk ka rasai..:D

aš tikrai pamąsčiau, ir man tikrai nepatiko kokia forma tu išsakei savo nuomonę ir paiškint ją galėjai korektiškiau, t.y. nepeikiant ir neįžeidžiant žmogaus, galų gale, jei tikrai taip manai (nors drįsčiau paneigti tavo nuomonę) yra daug kitų būdų kaip geriau paaiškint wink

266

"jei tikrai taip manai (nors drįsčiau paneigti tavo nuomonę)" pievas gi rasai, nei tu zinai kaip as manau nei tu gali paneigti..siulau baigti o.t. varyt, ok? ..:D

267

Tomas, 28 parašė:

"jei tikrai taip manai (nors drįsčiau paneigti tavo nuomonę)" pievas gi rasai, nei tu zinai kaip as manau nei tu gali paneigti..siulau baigti o.t. varyt, ok? ..:D

na tu pats juk parašei savo nuomonę, todėl ir žinau kaip manai big_smile na bet gerai, taika big_smile tiesiog nesutapo nuomonės ir pažiūros big_smile

268

Aurelija 10
Violetai taippat 10... nors, kitaip ir but negali... ;D ir suprantama del ko... ;D

269

ziuriu siek tiek pestynes cia del manes kilo wink dekui uz gynyba ir moteriska solidaruma big_smile

o savo vyrui aisku tik 10 :*

270

nea, čia dėl manęs :::d07

271

2 balai..

272

o man patinka Tomo tokie tiesmukiski pasisakymai kurie visda idomus tik tai 10 ir ne maziau

273

visiems 10 ir be jokiu isimciu smile esam is vieno molio drebti..visi lygus..visokiu reikia...dziaukimes pavasariu..tomis akimirkomis, kai supranti jog ne krutumas, pinigai ar kas nors panasaus yra didziausia vertybe..dazniau tokiu situaciju bei akimirku, kurios apie tai priverstu susimastyt...aciu uz demesi tongue

274

Prasom uz demesi..Tau irgi 2 balai nes nera fotkiu..:D

275

Mokykloje tomai gal per daug 2jetu gavai tai db visiem kersyji ? :::b02 (no offence)

276

Ne nebuvo daug..tiesiog nulio nenoriu rasyti..o kad 3 gautu tai bent vaizdas kox turetu buti..

277

reikejo anksciau ziuret buvo perpildyta fotkiu..tai net db liepe issitrint viska :::044:::044:::044
Tomai, 10 balu tongue
Linai, netrikdo manes tokie balai..nuo mokyklos laiku ipratus as..uzsigrudinus wink big_smile

278

Ingrid o kur tavo foto?:::201 Gerai,kad tave macius big_smile Zinai mano nuomone apie tave tongue (antrakart nesikartosiu ) big_smile
Beja nustebinai,kodel foto isemei?:::216

279

Egluze tongue cia jau butu trecias kartas :::920 as viska atsimenu kas kaip kur kada big_smile
p.s. o kam NULIUI foto? wink na, gal kada ir bus...

280

ko is jo galima tiketis, juk pateisina kauniecio buda...5  (cia as apie toma,28) o ingridukui 10, kaip jau anksciau minejau del ko smile