21

Re: Ivertink zmogu esanti virs taves :)

Gedmantai, bet argi visada reik rašyt tik reikšmingus postus? smile kartais galima gi sau leist laisviau pasijaust ir tik šiaip pasakyt ką nors smile

22

Diana, manes negink, jis tiesa pasake wink
>> va, as Gedmanta pamenu is temos >> forumo visuomene, ypatingai vienas postas, tik nepamenu, kuris, uz kuri as ji gerbiu wink

23

Diana, 18 parašė:

Gedmantai, bet argi visada reik rašyt tik reikšmingus postus? smile kartais galima gi sau leist laisviau pasijaust ir tik šiaip pasakyt ką nors smile

KARTAIS kodėl gi ne smile, bet aš lankausi forume, todėl, kad sužinočiau kitų žmonių nuomones viena ar kita tema, norėdamas gauti informacijos apie kitų mintis, požiūrį į vieną ar kitą dalyką and so on, tačiau būna taip, kad forumas patampa chatu ir tai kažkaip nelabai džiugina, nes pamačius, kad štai dominančioje temoje kažkas nauja ir ją peržiūrėjus pamatai, kad tai nieko vertas postas smile

P.S. (update) parašęs postą pamačiau Nijolės atsakymą - ačiū tau Nijole už kritikos priėmimą smile

24

a, nu taip tai joa.
Nijole, vadinas postringaut reikia keliaut kažkur kitur tau big_smile verbuok žmogeliukus į NIK ir galėsi chatinti ;D
Mhm, Gedmantai, o jei nori tvarkos, tai gal į moderatorius nori? padėsi palaikyt tą tvarką smile

25

Nijole gausi liet tu 14 diena kaune oi subine skaudes tau ;D

> Gedmantai as labai daznai sakau tai ka galvoju wink >> o Gedmanto postus kai skaitalioju tai matau kad reiskia mintis riskiai ir argumentuotai tai labai svarbu wink dar pasiziurejau fotkes kad jis neplikas tai labai gerai :::b18

26

Linas, 19 parašė:

> Gedmantai as labai daznai sakau tai ka galvoju wink >> o Gedmanto postus kai skaitalioju tai matau kad reiskia mintis riskiai ir argumentuotai tai labai svarbu wink dar pasiziurejau fotkes kad jis neplikas tai labai gerai :::b18

Ir aš, jei rašau tai atvirai - ką galvoju, nors stengiuosi tai pateikti taip, kad niekas neįsižeistų smile

P.S. dėl plikumo nuomonės vienos esam, tai pastebėjau ir kitų temų atsakymuose wink

27

ok. isiterpsiu ir as su savo nuomone smile

Nijole atrodo smaiksti panele, turinti savo nuomone, spontaniska, energinga, megsta pajuokaut, bet ir kaip Gedmantas minejo kartais paraso tuscius komentarus (nors man jie nemaiso wink )

Diana megsta pailosofuoti ir siaip ji kartais tokiu auksiniu minciu paberia.

Linas yra grieztas ir kategoriskas, google gerbejas ir geras pasnekovas smile

Gedmanto komentarus ne taip daznai ranfu, bet jie buna tikslus ir konkretus.

tai va smile

28

Gedmantas, 20 parašė:
Linas, 19 parašė:

Ir aš, jei rašau tai atvirai - ką galvoju, nors stengiuosi tai pateikti taip, kad niekas neįsižeistų smile

P.S. dėl plikumo nuomonės vienos esam, tai pastebėjau ir kitų temų atsakymuose wink

> na as nelabai stengiuosi ten ka nors grazinti. na as nesu toks jau labai staciokas bet kai kurie taip mano :::818 na bet ti kurie tik mane zino arba girdeje bet tie kurie pazista mano kitaip smile

> o plikumas bauda ;D :::b02

29

cia kazkaip idomiai gavosi big_smile ievrtinkime lina ir pasakykime savo nuomone apie sita zmogeliuka big_smile

30

Geras zmogus tas Linas, nieko nepasakysi smile big_smile
O siaip tai linksmas berniokas, valgyt gamint moka [:::520], geras pasnekovas, kartais per daug tiesmukiskas, bet labai graziai PERsiprasyt moka, tai atleistina big_smile wink
Tik kad va balto niekaip nepakviecia atsigert.. Kalbejo kalbejo cia kazkada, o dabar net neuzsimena.. sad big_smile:D

31

O Neziniuke.. Tiesa sakant jos postai nelabai istrigo mano atminty, bet pamatau avatara ir atpazistu wink big_smile

32

Nijolė, 20 parašė:

nu as minti jos pagavau, bet kaip didziai mano gerbiamas :::920 Ovydas pasake, negali daug pasakyti apie ta zmogu.. va jei keliai susikirto forume ar siaip, tai gal ir gali kazka apie ji pasakyti >
.>> as apie Ovyduka taii dar TIK kuo geriausios nuomones :::920 tik baik tu zole pusti ;D ;D ;D (juokauju wink ) geru minciu sitas vaikas turi smile ponas RESPECT"as jam...
bet jei ten brendis, Ovydai, pas tave avatare, tai tuomet as tavo geriausia drauge :::a03

My doctor said "only one glass of alcohol a day" i can live whit that big_smile:D:D nenurodysiu kokios rusies olkoholis i stikline pripiltas, paliksiu nuomone kiekvienam big_smile:D
beje dekui uz respect smile))

33

ovydas ;D geras zmogus, moka kurt gerus remix :::920 temu nelabai prisimenu bet manu kad geros

>> ivertinau kiek zinau nes jo visai nepazystu

>>aciu jei kas ivertins su pagarba wink

34

Neziniuke, 18 parašė:

cia kazkaip idomiai gavosi big_smile ievrtinkime lina ir pasakykime savo nuomone apie sita zmogeliuka big_smile

ar man vaidenasi ar aš jau čia kaip ale koks tai ir dėmėsio centre :? :-)

35

nu Beatrice as isidemejus kaip etatine temu kureja.... ... ....

36

aciu ;D

kai tik pamatau jusu avatara iskart zinau kad cia jus Nijole wink megsta diskutuoti,palaiko teisybe reiktu tapt moderatore wink labai gerai priziuri temas wink

37

Beatrice, 12 parašė:

aciu ;D

kai tik pamatau jusu avatara iskart zinau kad cia jus Niloje wink megsta diskutuoti,palaiko teisybe reiktu tapt moderatore wink labai gerai priziuri temas wink

aciu, kad teisingai mano varda parasei hmm labai fainai pasijutau hmm ir del dievo meiles.. nevadink manes JUS <<< nes jau einu pensija pasiimti :::a16
>>> dar taip kvailai nesu pasijutus hmm niekada :? sad ir keiktis negaliu sad
>> bet siaip, Beatrice, pazanga matau ... wink

38

Nijolė, 20 parašė:
Beatrice, 12 parašė:

aciu ;D

kai tik pamatau jusu avatara iskart zinau kad cia jus Niloje wink megsta diskutuoti,palaiko teisybe reiktu tapt moderatore wink labai gerai priziuri temas wink

aciu, kad teisingai mano varda parasei hmm labai fainai pasijutau hmm ir del dievo meiles.. nevadink manes JUS <<< nes jau einu pensija pasiimti :::a16
>>> dar taip kvailai nesu pasijutus hmm niekada :? sad ir keiktis negaliu sad
>> bet siaip, Beatrice, pazanga matau ... wink

cia man pazanga? jei taip taip tai aciu :::818:::757 butu idomu suzinoti kodel ? big_smile ir atsiprasau kad taip varda parasiau,Nijole wink

39

o man atrdo Beatrice labai jau kazkaio uodega suka.. ir as pykstu kad mano Nijolyte vadina teta JUS :} ji gi nera kokia nors sena moteruke big_smile as cia zmones uz save vyresnius vadinu vardu arba Tu bet ne jus..

> O joks sukurtos temos ne visada buna reikalingos wink naudotis paieska ismokti reiktu tongue

40

gerai Linai wink mes su nijolyte jau susitarem wink o paieska as jau ismokau naudotis seniai wink

>> o tu Linai esi labai geras moderatorius big_smile ir seip cool bicas ;P