Re: Ivertink zmogu esanti virs taves :)
Gedmantai, bet argi visada reik rašyt tik reikšmingus postus? kartais galima gi sau leist laisviau pasijaust ir tik šiaip pasakyt ką nors
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ivertink zmogu esanti virs taves :)
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 … 15 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Gedmantai, bet argi visada reik rašyt tik reikšmingus postus? kartais galima gi sau leist laisviau pasijaust ir tik šiaip pasakyt ką nors
Diana, manes negink, jis tiesa pasake
>> va, as Gedmanta pamenu is temos >> forumo visuomene, ypatingai vienas postas, tik nepamenu, kuris, uz kuri as ji gerbiu
Gedmantai, bet argi visada reik rašyt tik reikšmingus postus?
kartais galima gi sau leist laisviau pasijaust ir tik šiaip pasakyt ką nors
KARTAIS kodėl gi ne , bet aš lankausi forume, todėl, kad sužinočiau kitų žmonių nuomones viena ar kita tema, norėdamas gauti informacijos apie kitų mintis, požiūrį į vieną ar kitą dalyką and so on, tačiau būna taip, kad forumas patampa chatu ir tai kažkaip nelabai džiugina, nes pamačius, kad štai dominančioje temoje kažkas nauja ir ją peržiūrėjus pamatai, kad tai nieko vertas postas
P.S. (update) parašęs postą pamačiau Nijolės atsakymą - ačiū tau Nijole už kritikos priėmimą
a, nu taip tai joa.
Nijole, vadinas postringaut reikia keliaut kažkur kitur tau verbuok žmogeliukus į NIK ir galėsi chatinti ;D
Mhm, Gedmantai, o jei nori tvarkos, tai gal į moderatorius nori? padėsi palaikyt tą tvarką
Nijole gausi liet tu 14 diena kaune oi subine skaudes tau ;D
> Gedmantai as labai daznai sakau tai ka galvoju >> o Gedmanto postus kai skaitalioju tai matau kad reiskia mintis riskiai ir argumentuotai tai labai svarbu
dar pasiziurejau fotkes kad jis neplikas tai labai gerai
Nijole gausi liet tu 14 diena kaune oi subine skaudes tau ;D
> Gedmantai as labai daznai sakau tai ka galvoju
>> o Gedmanto postus kai skaitalioju tai matau kad reiskia mintis riskiai ir argumentuotai tai labai svarbu
Ir aš, jei rašau tai atvirai - ką galvoju, nors stengiuosi tai pateikti taip, kad niekas neįsižeistų
P.S. dėl plikumo nuomonės vienos esam, tai pastebėjau ir kitų temų atsakymuose
ok. isiterpsiu ir as su savo nuomone
Nijole atrodo smaiksti panele, turinti savo nuomone, spontaniska, energinga, megsta pajuokaut, bet ir kaip Gedmantas minejo kartais paraso tuscius komentarus (nors man jie nemaiso )
Diana megsta pailosofuoti ir siaip ji kartais tokiu auksiniu minciu paberia.
Linas yra grieztas ir kategoriskas, google gerbejas ir geras pasnekovas
Gedmanto komentarus ne taip daznai ranfu, bet jie buna tikslus ir konkretus.
tai va
Linas, 19 parašė:Nijole gausi liet tu 14 diena kaune oi subine skaudes tau ;D
> Gedmantai as labai daznai sakau tai ka galvoju
>> o Gedmanto postus kai skaitalioju tai matau kad reiskia mintis riskiai ir argumentuotai tai labai svarbu
Ir aš, jei rašau tai atvirai - ką galvoju, nors stengiuosi tai pateikti taip, kad niekas neįsižeistų
![]()
P.S. dėl plikumo nuomonės vienos esam, tai pastebėjau ir kitų temų atsakymuose
> na as nelabai stengiuosi ten ka nors grazinti. na as nesu toks jau labai staciokas bet kai kurie taip mano na bet ti kurie tik mane zino arba girdeje bet tie kurie pazista mano kitaip
> o plikumas bauda ;D
cia kazkaip idomiai gavosi ievrtinkime lina ir pasakykime savo nuomone apie sita zmogeliuka
Geras zmogus tas Linas, nieko nepasakysi
O siaip tai linksmas berniokas, valgyt gamint moka [], geras pasnekovas, kartais per daug tiesmukiskas, bet labai graziai PERsiprasyt moka, tai atleistina
Tik kad va balto niekaip nepakviecia atsigert.. Kalbejo kalbejo cia kazkada, o dabar net neuzsimena..
:D
O Neziniuke.. Tiesa sakant jos postai nelabai istrigo mano atminty, bet pamatau avatara ir atpazistu
nu as minti jos pagavau, bet kaip didziai mano gerbiamas
Ovydas pasake, negali daug pasakyti apie ta zmogu.. va jei keliai susikirto forume ar siaip, tai gal ir gali kazka apie ji pasakyti >
.>> as apie Ovyduka taii dar TIK kuo geriausios nuomonestik baik tu zole pusti ;D ;D ;D (juokauju
) geru minciu sitas vaikas turi
ponas RESPECT"as jam...
bet jei ten brendis, Ovydai, pas tave avatare, tai tuomet as tavo geriausia drauge
My doctor said "only one glass of alcohol a day" i can live whit that :D:D nenurodysiu kokios rusies olkoholis i stikline pripiltas, paliksiu nuomone kiekvienam
:D
beje dekui uz respect ))
ovydas ;D geras zmogus, moka kurt gerus remix temu nelabai prisimenu bet manu kad geros
>> ivertinau kiek zinau nes jo visai nepazystu
>>aciu jei kas ivertins su pagarba
cia kazkaip idomiai gavosi
ievrtinkime lina ir pasakykime savo nuomone apie sita zmogeliuka
ar man vaidenasi ar aš jau čia kaip ale koks tai ir dėmėsio centre :? :-)
nu Beatrice as isidemejus kaip etatine temu kureja.... ... ....
aciu ;D
kai tik pamatau jusu avatara iskart zinau kad cia jus Nijole megsta diskutuoti,palaiko teisybe reiktu tapt moderatore
labai gerai priziuri temas
aciu ;D
kai tik pamatau jusu avatara iskart zinau kad cia jus Niloje
megsta diskutuoti,palaiko teisybe reiktu tapt moderatore
aciu, kad teisingai mano varda parasei labai fainai pasijutau
ir del dievo meiles.. nevadink manes JUS <<< nes jau einu pensija pasiimti
>>> dar taip kvailai nesu pasijutus niekada :?
ir keiktis negaliu
>> bet siaip, Beatrice, pazanga matau ...
Beatrice, 12 parašė:aciu ;D
kai tik pamatau jusu avatara iskart zinau kad cia jus Niloje
megsta diskutuoti,palaiko teisybe reiktu tapt moderatore
aciu, kad teisingai mano varda parasei
labai fainai pasijutau
ir del dievo meiles.. nevadink manes JUS <<< nes jau einu pensija pasiimti
![]()
>>> dar taip kvailai nesu pasijutusniekada :?
ir keiktis negaliu
![]()
>> bet siaip, Beatrice, pazanga matau ...
cia man pazanga? jei taip taip tai aciu butu idomu suzinoti kodel ?
ir atsiprasau kad taip varda parasiau,Nijole
o man atrdo Beatrice labai jau kazkaio uodega suka.. ir as pykstu kad mano Nijolyte vadina teta JUS :} ji gi nera kokia nors sena moteruke as cia zmones uz save vyresnius vadinu vardu arba Tu bet ne jus..
> O joks sukurtos temos ne visada buna reikalingos naudotis paieska ismokti reiktu
gerai Linai mes su nijolyte jau susitarem
o paieska as jau ismokau naudotis seniai
>> o tu Linai esi labai geras moderatorius ir seip cool bicas ;P
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 … 15 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ivertink zmogu esanti virs taves :)