101

Re: Ivertink zmogu esanti virs taves :)

Visi zmones nesioja kaukes. tongue Ir is to ka parase negali daryti isvadu. tongue

102

Tada pagal tave isvis negali daryti isvadu net is to ka pasako. Nes gi mes visi su kaukem... Visgi gali ar negali Tomai, kazkokias isvadas padarai...

103

ivertink avatara- manau kad rase perketine prasme, kad interpretuotume ka jis reiskia,pasitekt i pagalba galima ir psichologija smile pvz Tomo avataras yra su kaukuole tai gal jam patinka siaubo filmai arba jis dedasi "kietu" vyruku bet is tiesu jis svelnus ir romatiskas vaikinukas, nes kaukolees viduje matosi lyg tai porele :? ar dvi mergisckos...nu zodziu cia as kazka pabandziau :::757
nu as cia taip paanalizavau :V as manau kad gal taip reikia smile

104

Reikia palaukt temos autores, tegul pasiaiskina... Nes va dabar jau pati susimaisiau big_smile

105

Lina, 24 parašė:

ivertink avatara- manau kad rase perketine prasme, kad interpretuotume ka jis reiskia,pasitekt i pagalba galima ir psichologija smile pvz Tomo avataras yra su kaukuole tai gal jam patinka siaubo filmai arba jis dedasi "kietu" vyruku bet is tiesu jis svelnus ir romatiskas vaikinukas, nes kaukolees viduje matosi lyg tai porele :? ar dvi mergisckos...nu zodziu cia as kazka pabandziau :::757

Cia mane prajuokinai. big_smile Siaip bandei izvelgt avatare kazka saunuole. smile Taip ten kaukole, bet aticiau pazvelgus tos kaukole kaip ir nera, taip ir zmoguje reikia zvelgti giliai. wink

106

Tomas, 21 parašė:
Lina, 24 parašė:

Cia mane prajuokinai. big_smile Siaip bandei izvelgt avatare kazka saunuole. smile Taip ten kaukole, bet aticiau pazvelgus tos kaukole kaip ir nera, taip ir zmoguje reikia zvelgti giliai. wink

Siaip cia netema kad ivertinciau Tomo,21 kaukole... oi ka as cia kalbu :? TAVO TENISO KAMUOLIUKA Tomai big_smile(sulamdyta ir pradurta )O turiu ivertinciau teve , nes klausia kas slypi po avataru??? Tai taip iseina kad autore nori zmoniu ivertinimo ir nuomoniu apie ta asmeni ,o ne avatara:::008
--
--
Tomas yra mano bendzvardis todel pasakysiu tik geru dalyku big_smile jei sugebejo apgauti visus su tuo avatatu tai tikrai suktas bicas:=D

ps ( suktumas man dorybe;D )

107

Tomas, 25 parašė:
Tomas, 21 parašė:
Lina, 24 parašė:

Siaip cia netema kad ivertinciau Tomo,21 kaukole... oi ka as cia kalbu :? TAVO TENISO KAMUOLIUKA Tomai big_smile(sulamdyta ir pradurta )O turiu ivertinciau teve , nes klausia kas slypi po avataru??? Tai taip iseina kad autore nori zmoniu ivertinimo ir nuomoniu apie ta asmeni ,o ne avatara:::008
--
--
Tomas yra mano bendzvardis todel pasakysiu tik geru dalyku big_smile jei sugebejo apgauti visus su tuo avatatu tai tikrai suktas bicas:=D

ps ( suktumas man dorybe;D )

Tomas 21 labai dekingas Tomui 25, uz komplimentus. wink

108

normalus tas tomas kaip ir visi :::b25 na ne tomas o tomai cia ieskokie ju labai daug :::a31 jei vienas kitas dingtu nepasigesciau, ypac tomo 25 ;D

109

prisipazinsiu pirma karta ziurejau Fiodoro anketa...nors jo pasisakymai man labai idomus ir miela skaityti...

110

labai retai kieno žiūriu aš anketas kurie diskutuoja, tiesa sakant keliatos vaikinu žvilgetelėjau ir likau nustebusi... tik va tik dar kartą įsitikinau, kad avartaras neiko nereiškia...

111

Gerai vertinu virs manes esanti zmogu..:D Bent is fotkiu tai simpatiska..:D

112

Tomai, uzlindai i eiles prieky... as norejau vertint, o dabar turiu Tave vertint... na gerai, simpatiskas... ;D ;D ;D

113

Aciu..:D bet as gal nevertinsiu, nekompetetingas as vyru vertinime..:D

114

nu gerai ir tu man patinki big_smile
<<<<<<Vaiva;)

115

Mielas, grazus, smaikstus... :::920

116

Eik tu sau ;( kaip cia daba big_smile koks komentaras :=D
-
-Živilė tai mano gęras draugas :::228 RESPECT:=D aišku be Jos grožio,intelekto dar nepamirškim Jos hūmoro jausmą:V kūri demonstruoja slapta, private ir tik su manim big_smile Nu manau kad tik su manim :?

117

Fiodoras, 25 parašė:

<<<<<<Vaiva;)

Jei ne paslaptis, o kas Tau nepatinka?
Tomai, 25, vertint Taves negaliu nes, kaip Tomas, 28, sake, as nekompetetingas vaikinu vertinime... big_smile

118

Sigitas, 24 parašė:
Fiodoras, 25 parašė:

<<<<<<Vaiva;)

Jei ne paslaptis, o kas Tau nepatinka?
Tomai, 25, vertint Taves negaliu nes, kaip Tomas, 28, sake, as nekompetetingas vaikinu vertinime... big_smile

nepatenk kalmarai,vynyoti miltuose big_smile

119

AS virsutini mogeliuka vertinu 9, vien del to kad veido visiskai neatskleidzia smile

120

As nesuprantu Jusu big_smile Koks cia gali buti nekompete..ai..:D sunku man su tokiais zodziais big_smile Na nesvarbu... Renatos tai visai nezinau, bet kiek is foto maciau, tai grazius plaukus turi mergaite ir siaip paprasta atrodo... O paprastumas ir yra grozis tongue 10 smile