121

Re: Ivertink zmogu esanti virs taves :)

nu kai pcia pasakius kaip pati pasirasius matyt Freaky girl big_smile

122

nu kai pcia pasakius kaip pati pasirasius matyt Freaky girl big_smile

123

aa... is pradziu nesupratau, kur as cia taip. dabar tik daejo, kad po fotke...

124

tai taip big_smile

125

Tomas 18 stilingas bachuras, megstantis sporta. Saunuolis. big_smile

126

OMG kiek cia tu tomu, ka tevai sau galvoja, nera isradingi. big_smile

127

Fiodoras, 25 parašė:

nu gerai ir tu man patinki big_smile
<<<<<<Vaiva;)

;D aciu...nereikejo gal...
o Tomas apie zmogu galiu pasakyti tik tai linksma bendrauti ir gincytis del statybiniu medziagu kurios tvirtos yra kurios ne  ;D mieli vaikinai nebuna kaip kaskas pasake tai pasakysiu idomus zmogus

128

Oi kokie zodziai. smile O Vaiva tai labai sauni asmenybe, jei neturetu vaikino panasaus i betona, tai tikrai kabinciau. ;D

129

ir kaip tau pavyksta sitaip mane greit prajuokinti ;D fainas zmogeliukas kuris nepabijojo ir parase man ;D

130

nejaugi as tokia ziauri ir bijot pareiksti nuomes..nes jau  greit bus menesiukas kaip nejudinta tema ;D

131

Simpatiška, įdomi, drąsi, ekstravagantiška, tokia ne iš kelmo spirta ;D ;D

132

Gaila nlbai sutikusi Linos išsakytų minčių forume, tad nedaug ką pasakysiu. Iš nuotraukų simpatiška mergina, gražios didelės akys, na o iš nuotraukų stiliaus sprendžiu turėtų būt idomus žmogus.
Lb noriu pakomentuot dar du žmones:
Nijole 20 : labai man idomus žmogus, stipraus charakterio, nebijanti tiesiai išsakyti tai, ką galvoja (tokių reikia), nebuvo posto, kad jai nepritarčiau, tikrai idomus, teigiamas žmogus. Nijole galiu drąsiai vadinti asmenybe, kuriai gali pasakyt :"Na, taigi čia tu - Nijolė" (tuom viskas ir pasakyta)
Fiodoras 25: taip pat idomus, protingas vaikinas, mokantis tiksliai ir argumentuotai pasakyti, ką mano.Jo postai labiausiai man įstrigo ir keletą kartų žvilgtelėjau į jo anketą. Pamačius nuotraukas, truputį nustebau, šiek tiek kitaip įsivaizdavau(pagal charakterį), bet tik dar idomesnis tapo smile  Humoro jausmas - taip pat būdingas. Manau, nemėgsta švaistytis žodžiais.
nžn.. tikiu, kad čia daug idomių žmonių, bet kol kas labiausiai įstrigę šie, taip ir toliau wink pagarba.

133

Lina, 16 parašė:

Simpatiška, įdomi, drąsi, ekstravagantiška, tokia ne iš kelmo spirta ;D ;D

Bet prie kelmo suspardyta ;D

Lina esi labai drasi...kaskada pastebejau jau tavo toki labai gera pasisakyma ir tikrai ne karta uzsukusi paziuret kas po avaro slepiasi...o slepiasi grazi mergina su nuostabia sypsena.

134

nuo ko cia dabar pradeti.. wink niu zmogeliuku zmogeliukas ir pabendrauti ir paverkti ir siaip apie viska... wink tik va saslyku nepakviete big_smile

135

Evaldai>>> nejau dabar visada ir priminsi kokia as bloga kad saslyku nepkavieciau...
labai draugiskas zmogus kuriam matosi kad zodziu kiseneje tikrai niekada nestinga.turintis tvirta nuomone ir kurios nebijo pasakyti... malonu su tavim bendrauti

136

truksta man tu zodziu ir labai daznai.. kazkaip kiti apie mane geriau galvoja nei as pats big_smile

tai cia vel tada....

draugiskas miela niu vaivu vaiva big_smile

137

kas nori kad pakomentuociau ?:D

138

laukiu draskiskos tavo nuomones Tautvydai.

139

jei komentuosi tai tik gerai arba nieko tongue (joke)
Bet iš pradžių mano eilė big_smile
Tautvydas: gerietis (tokius iš tolo užuodžiu ;D ), tiesus ir atviras žvilgsnis, rodo kad yra pasitikintintis savim, draugiškas, spėju, kad kompanijos siela ir neužmušamas optimistas big_smile o šiaip išvaizda kartais labai apgaulingas dalykas būna, tai jeigu nusišnekėjau prašom nepykt wink ;D ;D

140

ka visi geriausio yra per sia tema susake visiems zmogeliukams tai va butent tam sitas galioja.. big_smile (bent jau tikiuosi )