Re: Ivertink zmogu esanti virs taves :)
nu kai pcia pasakius kaip pati pasirasius matyt Freaky girl
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ivertink zmogu esanti virs taves :)
Puslapiai Ankstesnis 1 … 5 6 7 8 9 … 15 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
aa... is pradziu nesupratau, kur as cia taip. dabar tik daejo, kad po fotke...
tai taip
Tomas 18 stilingas bachuras, megstantis sporta. Saunuolis.
OMG kiek cia tu tomu, ka tevai sau galvoja, nera isradingi.
nu gerai ir tu man patinki
![]()
<<<<<<Vaiva;)
;D aciu...nereikejo gal...
o Tomas apie zmogu galiu pasakyti tik tai linksma bendrauti ir gincytis del statybiniu medziagu kurios tvirtos yra kurios ne ;D mieli vaikinai nebuna kaip kaskas pasake tai pasakysiu idomus zmogus
Oi kokie zodziai. O Vaiva tai labai sauni asmenybe, jei neturetu vaikino panasaus i betona, tai tikrai kabinciau. ;D
ir kaip tau pavyksta sitaip mane greit prajuokinti ;D fainas zmogeliukas kuris nepabijojo ir parase man ;D
nejaugi as tokia ziauri ir bijot pareiksti nuomes..nes jau greit bus menesiukas kaip nejudinta tema ;D
Simpatiška, įdomi, drąsi, ekstravagantiška, tokia ne iš kelmo spirta ;D ;D
Gaila nlbai sutikusi Linos išsakytų minčių forume, tad nedaug ką pasakysiu. Iš nuotraukų simpatiška mergina, gražios didelės akys, na o iš nuotraukų stiliaus sprendžiu turėtų būt idomus žmogus.
Lb noriu pakomentuot dar du žmones:
Nijole 20 : labai man idomus žmogus, stipraus charakterio, nebijanti tiesiai išsakyti tai, ką galvoja (tokių reikia), nebuvo posto, kad jai nepritarčiau, tikrai idomus, teigiamas žmogus. Nijole galiu drąsiai vadinti asmenybe, kuriai gali pasakyt :"Na, taigi čia tu - Nijolė" (tuom viskas ir pasakyta)
Fiodoras 25: taip pat idomus, protingas vaikinas, mokantis tiksliai ir argumentuotai pasakyti, ką mano.Jo postai labiausiai man įstrigo ir keletą kartų žvilgtelėjau į jo anketą. Pamačius nuotraukas, truputį nustebau, šiek tiek kitaip įsivaizdavau(pagal charakterį), bet tik dar idomesnis tapo Humoro jausmas - taip pat būdingas. Manau, nemėgsta švaistytis žodžiais.
nžn.. tikiu, kad čia daug idomių žmonių, bet kol kas labiausiai įstrigę šie, taip ir toliau pagarba.
Simpatiška, įdomi, drąsi, ekstravagantiška, tokia ne iš kelmo spirta ;D ;D
Bet prie kelmo suspardyta ;D
Lina esi labai drasi...kaskada pastebejau jau tavo toki labai gera pasisakyma ir tikrai ne karta uzsukusi paziuret kas po avaro slepiasi...o slepiasi grazi mergina su nuostabia sypsena.
nuo ko cia dabar pradeti.. niu zmogeliuku zmogeliukas ir pabendrauti ir paverkti ir siaip apie viska...
tik va saslyku nepakviete
Evaldai>>> nejau dabar visada ir priminsi kokia as bloga kad saslyku nepkavieciau...
labai draugiskas zmogus kuriam matosi kad zodziu kiseneje tikrai niekada nestinga.turintis tvirta nuomone ir kurios nebijo pasakyti... malonu su tavim bendrauti
truksta man tu zodziu ir labai daznai.. kazkaip kiti apie mane geriau galvoja nei as pats
tai cia vel tada....
draugiskas miela niu vaivu vaiva
kas nori kad pakomentuociau ?:D
laukiu draskiskos tavo nuomones Tautvydai.
jei komentuosi tai tik gerai arba nieko (joke)
Bet iš pradžių mano eilė
Tautvydas: gerietis (tokius iš tolo užuodžiu ;D ), tiesus ir atviras žvilgsnis, rodo kad yra pasitikintintis savim, draugiškas, spėju, kad kompanijos siela ir neužmušamas optimistas o šiaip išvaizda kartais labai apgaulingas dalykas būna, tai jeigu nusišnekėjau prašom nepykt
;D ;D
ka visi geriausio yra per sia tema susake visiems zmogeliukams tai va butent tam sitas galioja.. (bent jau tikiuosi )
Puslapiai Ankstesnis 1 … 5 6 7 8 9 … 15 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ivertink zmogu esanti virs taves :)