161

Re: Ivertink zmogu esanti virs taves :)

10 wink

162

čielas1:::807

163

0.0002 wink bet vistiek tu man patinki wink

164

Ir Tu neblogas:::833skiriu tau  9:::960

165

Tragedija ;D kaip ivertint zmogu be nuotrauku ? big_smile) Duodu tau tarp 1 iki 10. Pasirink bala pati pagal pageidavima ;D

166

Auris, 20 parašė:

Tragedija ;D kaip ivertint zmogu be nuotrauku ? big_smile) Duodu tau tarp 1 iki 10. Pasirink bala pati pagal pageidavima ;D

>> jei sakyciau kad as jo nepazistu, tia man liezuvis nudziutu :::b02 na cia ne turgus ir balu neskirsiu ;D big_smile

167

big_smile snekat ne i tema !!!

168

Viktoras, 22 parašė:

big_smile snekat ne i tema !!!

o pats ka darai ;D turejei vertinti :::b02
-
-
Nu geram pasnekovuj ar gaila duti 10 :=D
-
-

Martyna, 20 parašė:

išvaizda - 7; pasaulėžiūra, demonstruojama forume - 3

:::b02

169

Nu, sitam bichiukui duosma 1010. I atskirus langelius. :} (2 jeigu ka). Uz ka? Nu argi NIK nariui galima duot maziau? kazkaip nelogiskai skambetu ;D visiskai rasistine mintis kazkokia butu ;D Kai koks hitleris pries zydus... big_smile)

p.s.: martyna tai gerai nubaude zmogena ;D
:::d11

170

Auris, 20 parašė:

Nu, sitam bichiukui duosma 1010. I atskirus langelius. :} (2 jeigu ka). Uz ka? Nu argi NIK nariui galima duot maziau? kazkaip nelogiskai skambetu ;D visiskai rasistine mintis kazkokia butu ;D Kai koks hitleris pries zydus... big_smile)

p.s.: martyna tai gerai nubaide zmogena ;D
:::d11

Aciu aciu :::a48 as tau irgi visa miljona 1000000 ar cia gaila :=D

171

172

Igoriok, 25 parašė:

Ir sugebek tu man parasyti nieko :::732 /sesi /uz originaluma

173

Hm, Igoriok, kas cia per tustuma ?;D

Na tuomet ivertinsiu abudu...

Tomai, tau tai 10 ir is isvaizdos ir is elgesio :::746

O Igoriok, nezinau taves, tu cia matau tik viena "labai turininga" posta palikes big_smile Na duosiu Tau 3, nes tiesiog, nepatinka man tavo nuotraukos, stilius...:)

174

Egle, pamiršai įvertinti Natali. Tiek to, įvertinsiu abu ;D

Natali... Natali, Natali... hmm.. (ir kodėl žmonės, kuriuos aš vertinu, turi kompulsyvią ydą neturėti nuotraukų? big_smile) ) Na, gerai, už tokį nestandartinį sumanimą pasodinti Igorį kaliuzėn, duosma mes jums, madam, 9,999. wink :::709

Eglučiuk, niu argi galima legionierę būtų įvertinti neigiamai? big_smile) (betkuriuo atveju, neigiamai vertinti regis neleista). Tai už begalų nuoširdumą ir nebijojimą drėbt tai ką reikia - jamk dėsiatką ;]

175

Auri, kad kai as parasiau posta ir paspaudziau "siusti zinute" ji jau buvo parasius posta.. na zinai kol as rasiau savo posta ir nemaciau kas vyksta, Natali mane pralenke savo postu var tongue big_smile Manau aiskiai paaiskinau.. big_smile

Auri, as tau lygiai del tos pacios priezasties:p Ir siaip labai mielas atrodai berniukas:)

176

Na, labai dėkoju už tokį nuostabų paaiškinimą. smile Aš kažkaip tokio ir tikėjausi ;D Tikrai nedrįsau pagalvoti, kad esi žliba ar luoša. Ne, ne... :::215

Tai ta proga, imk dar dešimkę. big_smile)

P.S.: Žiū, greit galėsim išsivesti semestro vidurkį ;D

177

Auris, 20 parašė:

Egle, pamiršai įvertinti Natali. Tiek to, įvertinsiu abu ;D

Natali... Natali, Natali... hmm.. (ir kodėl žmonės, kuriuos aš vertinu, turi kompulsyvią ydą neturėti nuotraukų? big_smile) ) Na, gerai, už tokį nestandartinį sumanimą pasodinti Igorį kaliuzėn, duosma mes jums, madam, 9,999. wink :::709

Eglučiuk, niu argi galima legionierę būtų įvertinti neigiamai? big_smile) (betkuriuo atveju, neigiamai vertinti regis neleista). Tai už begalų nuoširdumą ir nebijojimą drėbt tai ką reikia - jamk dėsiatką ;]

fotoaparato neturiu /ir sieip esu nefotogeniska ! kreivos kojos didelis uzpakalis big_smile/
dekuj uz ivertinima wink pats tai ir visai nieko,esi vertas gero balo smile

178

bet cia jus vieni kitiems pataikaujat ;(

179

tai taip linksmiau gyventi! big_smile) Imk ir tu desiatka, kad nesijaustum labai jau nuskriaustas big_smile

180

Nu jei duodama zmogui trejeta pataikauju:D Gal kas ir pataikauja aks bijo tikraja nuomone sakyt:p

Beje, Fiodorai, tu nuostabus tai tau ir as desimtuke duosiu big_smile