Topic: ka daryt, jei mergina mane mete del savo idealogijos ir fantazijos
sveiki visi,
turiu jums toki klausimeli.. bet pradziai papasakosiu.. kaip sakoma "trumpai tariant ir apie reikala"
man reikia pasolinio zmogaus/zmoniu patarimo..
kaip grazint mergina, kuri mete mane del to, kad turi savo idealogija, kuri masto biski kitaip nei as..
jai 18 man 21. bet tema tokia. per kovo 8 ji mane paliko ir nebenori bendraut.. del to, kad as biski buvau susitikes su draugu pabendraut, per ta diena buvau nu nerealiai pavarges ir norejau biski isgert alaus ir poto susitikt su ja.
ji nieko pries tai kad as geriu ar ateiciau su kvapu, nes vistiek buciau blaivas (man unreal daug reikia, kad buciau buxas, bet ne tame esme).
tai is jos mastymo ir pokalbiu supratau, kad as tipo pakeiciau ja i savo draugus, kurie man tipo yra svarbesni, nei ji pati.. nors taip nera..
gal but tai atrodo ir kaip isdavyste, gal but.. nzn..
cia laiko ar principo reikalas?
ka jus zmones mastot apie tai? as ja myliu, zinau, kad ji mane irgi. mes beveik metus (gal kam nors tai yra juokinga, man tai ne..) pradraugavom..
kaip ir kiekvienam mylinciam zmogui - ji man yra viskas ir be jos yra sunku.. labai sunku...
kitoks ieskot as nebenoriu, nes nedomina. kol kas bendrauju zu zmonem pvz bendradarbiais..
nu o jai kitas gal ir prireiks tik tai tam, kad mane pamirst ar pan. kitam ja atiduoti as nebenoriu, ji man labai brangi ir gal but as prarasiu savo ta vienintele.. nu a vdrug!!
buvo daug pokalbiu, bet ja gal nepakeisi..
ka padaryt? kaip ja grazint? ar jei ji nebenori, reiskia to ir nebus.. uzkariaut ?? ar imanoma? kas kaip ir kokias budais dare ka nors tokio unreal, kad mergina nors bucki duodavo?