1

Tema: Kaip suprantate žodį išdavystė?

Baigiu gyvenimą nugyventi ir nesuprantu ,ką reiškia išdavystė,išduoti. Ar kai kažkas pasuka į kairę,jau išdavystė? Ar kai palieka ir išeina pas kita jau išdavystė? Išdavystė būna tik kare ,einant į žvalgybą ,arba mūšyje.

2

Re: Kaip suprantate žodį išdavystė?

Manau isdavyste kiekvienas zmogus gali priimti ir suprasti savotiskai, tad apibendrinti butu gan sunku.

3

O man atrodo,kad jokios išdavystes iš viso nera. Jei kažką žadejo ir neištesejo,tai bus apgavyste. Jei pasuko į kairę, tai neištikimybė. Jei paliko ir išejo pas kitą,tai reiškia,kad baigesi jausmai, nemato perspektyvos būti drauge.

4

išduoti galima patikėtas paslaptis, tuo pačiu išduodant turėtą kito žmogaus pasitikėjimą... smile Šiaip išdavystė ir reiškia tai, kad kažkokie tavo veiksmai sugriovė kito žmogaus puoselėtą iliuziją apie tave... smile

5

ziurint apie kuria isdavystes puse sakyti nori... O siaip as turiu tema isdavyste ten daug pasysake jau - paskaityti gali...

6

Taip, Elena, aš skaičiau Tavo temą ir man kilo šita mintis,nes tai ,kad Tvae paliko kažkas niekaip nepavadinčiau išdavyste. Tik nepagalvok,kad manęs niekas niekada nepaliko,bet del to niekada nieko nekaltinau. Todel,pagalvojau,kad gal nesuprantu išdavystes esmes.

7

Loreta, 40 parašė:

Taip, Elena, aš skaičiau Tavo temą ir man kilo šita mintis,nes tai ,kad Tvae paliko kažkas niekaip nepavadinčiau išdavyste. Tik nepagalvok,kad manęs niekas niekada nepaliko,bet del to niekada nieko nekaltinau. Todel,pagalvojau,kad gal nesuprantu išdavystes esmes.

nesupratau - tave žodis neramina, ar reiškinys? Jei žodis - tiesiog pakeisk jį kitu - kartais žmonės tuos pačius dalykus vadina skirtingais vardais... smile

8

Esu rami,kaip belgas.:):) Nesuprantu,kodel dauguma čia taip pergyvena del kažkokios tai išdavystės. Nesuprantu kas ten tokio. Man atrodo,kad žmones per daug dramatizuoja tuo klausimu. Reikia žvelgti paprasčiau: pasitiketi tik savimi, nesitiketi nieko iš nieko ir niekada. smile

9

aha, kai nieko neturi, tai ir nereikia nieko. Kaip toj dainoj - jeigu neturi šuns, tai kaimynas jo nenunuodys, jei neturi draugo, tai su juo ir nesusimuši, jei neturi namo - gaisras tau nebaisus, o jegu negyveni, tai ir nemirsi... rinkis pats - turėti ar neturėti smile

O šiaip tai labiausiai žmonės verkia, kai jų išpuoselėtas gražiai išdėliotas iliuzijas kažkas vienu mostu sumaišo ir dar ant žemės numeta... :::202

Bet sutik miršta žmogus vienas, o gyvent reikia tarp kitų žmonių - nebūsi gi visą laiką kaip kokia atsiskyrėlė tik pati su savim. smile O kai gyveni tarp žmonių ir ryšiai susiformuoja...

10

Tikrai turiu svajonių, turiu draugų ir draugą, turiu namus,tik šuns neturiu.:) Žinau, kiek kainuoja ašaros. Patyriau ką reiškia netikti žmogaus. Bet iliuzijų tikrai neturiu didelių. Jei kažkas mane nuvylė,tai jau ne mano problema.:) Nežinau ar suprantamai parašiau...

11

Pagirtinas požiūris! Iki pilnos laimės tik šuns tetrūksta... smile Stengiuosi gyvenime laikytis panašaus požiūrio, tiesa, ne visada gerai pavyksta... smile

12

kaip nors ir be šuns gal pragyvensiu.:):)

13

nu tai gal su laiku ir šunį turėsi... smile Sako patys ištikimiausi gyvūnai... smile

14

Tiesą sakant, šunų esu turejusi. Bet aš juos labai nuvyliau... Todel nebnoriu daugiau užsikrauti tokios atsakomybes. O kad jie ištikimi ir protingi,tai net neginčytina.:)

15

O varge - tu nepateisinai šuns ištikimybės? ką tu jiems tokio baisaus padarei??? :::209

16

kai jau miega su kitomis moterimis ar vyrais tai yra neistikimybe.. bent  taip as manau...
o isdavyste.. tai kai isduodi kokia nors paslapti.. tai vadinama isdavyste.. gal as klaidingai suprantu zodziu prasme.. jei taip tai paaiskinkyte ka ne taip cia parasiau smile

17

Na supranta kiekvienas savaip visus gyvenimo dalykus. O as taip kalbu todel kad tame matau ir dvasine isdavyste irgi, kaip zmogumi pasitiki o paskui gaunasi kas gaunasi. JUK KUNO ISDAVYSTE mano atveju negalioja vyrui butu kancia istikimam buti tokiai lygoniai kai as, ta suprantu, bet nuo to nemaziau skauda...

18

Elena is Tavo pasisakymo galima suprasti kad pati saves nekenti

19

Justinas, 23 parašė:

Elena is Tavo pasisakymo galima suprasti kad pati saves nekenti

Labai taikliai komentuoji, Justinai - RESPECTas :::833

20

Diva, 33 parašė:

Pagirtinas požiūris! Iki pilnos laimės tik šuns tetrūksta... smile Stengiuosi gyvenime laikytis panašaus požiūrio, tiesa, ne visada gerai pavyksta... smile

Tame yra tiesos, bet sakai ne tavo problema, o skauda tai tau. Nezinau gal per daug jautri...