21

Re: Kaip suprantate žodį išdavystė?

Justinas, 23 parašė:

Elena is Tavo pasisakymo galima suprasti kad pati saves nekenti

sio momentu taip atrodo. As tiesiog nepriimu savo kuno del kurio neigalumo viskas visada griuna na nenoriu liudeti vel...

22

Diva, 33 parašė:

O varge - tu nepateisinai šuns ištikimybės? ką tu jiems tokio baisaus padarei??? :::209

Gyvenime susikloste tokios aplinkybes,kad jis mams trukde (laukiausi kūdikio,vyras gulejo ligonineje,nebeturejau jegų dogu pasirūpinti) ir turejome jį nušauti. dar ir dabar kartais sapnuoju,kaip Lyra(toks vardas jos buvo) pareina namo sužeista.
Išdaviau ? Taip, manau,kad taip.

23

Loreta, 40 parašė:
Diva, 33 parašė:

O varge - tu nepateisinai šuns ištikimybės? ką tu jiems tokio baisaus padarei??? :::209

Gyvenime susikloste tokios aplinkybes,kad jis mams trukde (laukiausi kūdikio,vyras gulejo ligonineje,nebeturejau jegų dogu pasirūpinti) ir turejome jį nušauti. dar ir dabar kartais sapnuoju,kaip Lyra(toks vardas jos buvo) pareina namo sužeista.
Išdaviau ? Taip, manau,kad taip.

ir kaip tu galėjai - dogą nušaut.:::002
Tai gal reikėjo pasiūlyti, gal kas nors būtų paėmęs pas save. Čia jau liūdniau nei "Brisiaus galas"... Vat užtai ir sapnuojasi tau Lyra. :::022

24

Na aš pati nešoviau.:):) Ir nikas nebūtų jos paemęs, nes ji buvo ligota ir didelė.O tai reiškia,kad brangu tokį šunį laikyti. Ai, nebeužduok Tu man širdies, Diva.

25

Loreta, 40 parašė:

Na aš pati nešoviau.:):) Ir nikas nebūtų jos paemęs, nes ji buvo ligota ir didelė.O tai reiškia,kad brangu tokį šunį laikyti. Ai, nebeužduok Tu man širdies, Diva.

"O mano senelis sakydavo: "iš bet kurios situacijos galima rasti išeitį..." - kaip pasakė multike katinas Vasia, negalėdamas nulipt nuo stogo... :::410
Kiekvienas veiksmas turi savo pasekmes - kartais ir sąžinė pagriaužia... :::656

26

Beja kas liecia Justino komentaru jie skaudus bet teisingi o sielos skausmas mane lidi visada taigi nieko... Aciu uz tiesa. Nemeloju nei sau nei jums - gal tai ir trikdo kaikurios, bet...

27

Elena, 30 parašė:

Beja kas liecia Justino komentaru jie skaudus bet teisingi o sielos skausmas mane lidi visada taigi nieko... Aciu uz tiesa. Nemeloju nei sau nei jums - gal tai ir trikdo kaikurios, bet...

Elena, tu vis kartoji - visi galvoja, kad aš stipri, aš pavargau gyventi su kauke, kad viskas "ok" ir t.t. Aš čia dar ne taip ilgai vaikščioju, bet bent jau per pastarąjį mėnesį man neteko matyt nė vieno tavo komentaro, kad jis būtų optimistiškas, jokia tema... Tai ar tikrai dar yra šioje planetoje žmonių, kurie galvoja, kad tau viskas "ok"?
Reikia ne apsimetinėti, o keisti savo nusiteikimą - aš irgi gyvenu viena ir nieko... Nemanau, kad tam, kad žmogaus gyvenimas būtų kažko vertas jis būtinai turi dalinti tą gyvenimą su kažkuo - neužsiciklink vien ties sielos ir kūno skausmu. Patikėk visad atsiras žmonių, kurių skausmas didesnis, nei tavo. Teigiamas nusiteikimas daro stebuklus. Tavo mintys suformuoja tam tikrą debesį, kuriame tu gyveni ir juo "minti" - kuo juodesnis debesis - tuo sunkiau - taip ir sukasi uždaras ratas... Nutraukti tą ratą gali tik tu - kai išgryninsi savo mintis nuo tų juodulių, ir gyvenimas pasidarys gražesnis... smile

28

Miela Elena, pritariu Divai.Ji išsake ir mano mintis. kad ir kaip Tave užjaustume,o taip ir yra, mes negalime Tau padeti. Tik Tu pati ir niekas daugiau. Išdavyste,kaip Tu ją, vadini patirta pirmą kartą yra peprotiškai skausminga. Tačiau tai tik patirtis ,tuo gyvenimas ir pasaulis nesibaigia. Išsiverksi, pakilsi , nusišypsosi ir...gal ką nors pati paliksi.:)

29

čia mes su Loreta, aišku, nelabai į temą pakomentavom - šiek tiek nukrypom nuo temos... Sorry... smile bet su "minčių debesim" - tai gryna teisybė smile visai teigiama reabilitacinė priemonė po išdavystės... smile

30

Loreta, 40 parašė:

Miela Elena, pritariu Divai.Ji išsake ir mano mintis. kad ir kaip Tave užjaustume,o taip ir yra, mes negalime Tau padeti. Tik Tu pati ir niekas daugiau. Išdavyste,kaip Tu ją, vadini patirta pirmą kartą yra peprotiškai skausminga. Tačiau tai tik patirtis ,tuo gyvenimas ir pasaulis nesibaigia. Išsiverksi, pakilsi , nusišypsosi ir...gal ką nors pati paliksi.:)

Tame ir reikalas kad ne pirma karta isduoda - isduoda visada kaip tik pajunta sunkumu del tokio kuno... Suprantu viska ka jus sakote ir be galo noreciau jaustis geriau. O palaikimas man visgi reikalingas nors nera abejoniu, kad nesate mano vietoje ir neduok dieve kad butumete, nors tik baisiam sapne. As iprasiu iprasiu ir vel kad laime ne man...

31

Nu va, ir vėl ta pati giesmelė iš naujo.... tave ne palaikyti reikia, o gero spyrio į pauodegį, kad išskristum iš tos būsenos ir nenorėtum atgal sugrįžt - nu kiek galima savęs gailėtis - o Dieve, kaip man blogai, neduok Dieve, kad jums taip būtų. Kas tavęs nepalaiko - tai va, kokie blogi - nesupranta, neduota jiems, kas palaiko - tai tampa pretekstu dar giliau grimzti į depresiją.

Elena, koreguok savo supratimą apie tai, kas yra laimė. Tu gyva - tai jau laimė, tau išvažiuojant iš pastato kažkas palaikė duris - tai jau laimė, kažkas galvoja, kaip išgyvendint iš tavęs tą depresiją - ir tai jau laimė... O tu kaip tas drakoniukas iš pasakos - dar, dar ir dar...
Gal vis tik grįžkime prie temos...:)

32

Suprantu, Diva tavo pasipiktinima ir apie tas malonias smulkmenas as suprantu smile beja kada manes taip skaudziai nemeta matau ir geles ir saule, eiles rasau, atrodo galiu viska, bet visgi nepajusi ka jauciu as. Nekenciu saves uz silpnuma bet dabar as be kaukes.

33

Elena, liudna, kad Tau taip negera, kad taip viska jauti. Tik as pagalvoju, kad nuolat verkslendama, skusdamasi, bijodama, netikedama ir budama pesimiste gali atstumti nuo saves zmogu, kuriam Tavo neigalumas nebutu atstumiantis faktas. Kartais lengviau gali buti susigyventi su tuo, nei su nuolat nepatenkintu ar kupinu baimiu zmogumi. Turetum siek tiek kitaip i viska paziureti ir ideti daugiau pastangu savo poziuriui pakeisti.

34

yra dvi prasmes, jei tave isduoda mylimas zmogus, tai buna labai sunku, nes ta meile lieka iki kitos.... o jei ta isdavyste lengva, pvz: susitarei kanors su drauge o paskui ji neivykde susitarimo, tai irgi vadinama isdavyste...

35

Ruta, 27 parašė:

Elena, liudna, kad Tau taip negera, kad taip viska jauti. Tik as pagalvoju, kad nuolat verkslendama, skusdamasi, bijodama, netikedama ir budama pesimiste gali atstumti nuo saves zmogu, kuriam Tavo neigalumas nebutu atstumiantis faktas. Kartais lengviau gali buti susigyventi su tuo, nei su nuolat nepatenkintu ar kupinu baimiu zmogumi. Turetum siek tiek kitaip i viska paziureti ir ideti daugiau pastangu savo poziuriui pakeisti.

Reikalas tas kad staiga lyg ir atsirado salia toks zmogus, bet man taip baisu ir bijau nes bijau suzlugdyti jam gyvenima...

36

Elena !!!!!! Nustok bijoti, jomajo (atsprasant) smile Atsidaryk langa, paziurek i nuostabu dangu, nusisypsok saulei ir pirmyn pakelta galva i gyvenima. Tai ne prasymas, tai isakymas smile

37

Ruta, 27 parašė:

Elena !!!!!! Nustok bijoti, jomajo (atsprasant) smile Atsidaryk langa, paziurek i nuostabu dangu, nusisypsok saulei ir pirmyn pakelta galva i gyvenima. Tai ne prasymas, tai isakymas smile

TAIP TAIP STENGIOSI ir svarbu kad tas zmogus kartoja vis ta pati kaip ir tu...

38

Elena, kaip puiku,kad turi žmogų,kuris Tavimi rūpinasi, kuris nera Tau abejingas. Kai pagalvoji, kiek daug vienišų ir niekam nereikalingų žmonių, liūdna darosi.

39

dabar turiu - tai didziulia dievo palaimos dovana...

40

Ir visada turesi, nes Tu labai gera ,jautri ir protinga. Na ir grožio Tau netrūksta.