61

Re: Kaip suprantate žodį išdavystė?

Nenukrypkime nuo temos.:) Kalba eina apie išdavystės reikšmę,o ne apie norus apskritai.:)

62

man katik sugriuvo visos viltis ir visos svajones  mano mylimiausio zmogaus zodziai "taip as tavim pasinaudojau..."Taip man pades kiti zmones atsitiest kurem as rupiu. bet labai didziulis klausimas ar kada nors mano sirdis isgys  ? O gal cia tik zodziai kurios as tikejausi isgirsti  ?

63

Arminai, neliudek, Tavo mylimas žmogus silpna asmenybė ir visai nepatikima, jei ieško tik pagalbos. Kaip erkė,kuri tik nori siurbti ir nieko negrąžinti atgal. Gal būt tas žmogus visą gyvenimą blaškysi nuo vienos užuovėjos prie kitos,kad tik būtų lengviau.

64

Arminas, 20 wrote:

man katik sugriuvo visos viltis ir visos svajones  mano mylimiausio zmogaus zodziai "taip as tavim pasinaudojau..."Taip man pades kiti zmones atsitiest kurem as rupiu. bet labai didziulis klausimas ar kada nors mano sirdis isgys  ? O gal cia tik zodziai kurios as tikejausi isgirsti  ?

Arminai, laikas širdy užgydys visus randus. Ir džiaukis, kad tuos žodžius išgirdai dabar, o ne vėliau - juk būtų dar skaudžiau. Kad ir kaip jaustumeis - ar labai gerai, ar labai blogai verta nepamiršti vienos frazės: TAIP BUS NE VISADA. smile Taip kad, kai liūdna - liūdėk ir žinok, kad taip bus ne visada - ir kai linksma - džiaukis ir žinok, kad ir tai praeis... Tame visas įdomumas - kokia baisi bebūtų išdavystė - TU TAIP JAUSIES NE VISADA - TAI PRAEINA. :::127:::305

65

Loreta, 40 wrote:

Baigiu gyvenimą nugyventi ir nesuprantu ,ką reiškia išdavystė,išduoti. Ar kai kažkas pasuka į kairę,jau išdavystė? Ar kai palieka ir išeina pas kita jau išdavystė? Išdavystė būna tik kare ,einant į žvalgybą ,arba mūšyje.

Siaip smulkias isdavystes priprate atleisti:kai jo-jos akys nukrypsta i kita,kai jis ji kritiuoja koks tu esi ziurek kaip kita kitas daro (reiskia kad kitas mieliau uz tavi) Melas,pyktis,nepykanta,nepagarba...tai isdavistes pozimiai.Aisku kai zmona-vyras pagalvoja apie kito-kita v meile tai ir labai stipri isdavyste ,nes isdave siela tave.Ar atleisi tai tik nuo taves priklauso ,o pati ar buvai istikima ?kartais atleidziame nes ir patys nusizengiame.Daug kas priklauso nuo zmogaus asmenybes kitas gal ir nedaug zino apie tokius dalykus bet labai izeidus ir viska laiko pries ji kad isduoda ir panaisi,kitas nekreipia demesio o artimas nusivazioja ir kai atsituokeja tai jau per velu hmm visgi reikia duoti uzuomenas savo artimajam kad zinotu ir nepamirstu kur ribos , tik nereikia persistengti,viska galime sutvarkyti zodziu o ka negalime to ir neverta, tiesiog ne tas zmogus:D

66

isdavyste buna ne tada kai vyras arba mergina isduoda o tada kada supranti kad pasijuoke

67

Visų pirma ,man nepatinka kaltinimas išdavyste ,kai žmonės skiriasi ar pykstasi. Jeigu vienas iš partnerių neapsikentęs išeina, jį tuojau pat apkaltina išdavyste paliktasis. O man atrodo,kad tas paliktasis dar labiau kaltas, nes nepadare kažko ir nuvyle savo antrąją pusę.
O antra, iš kur ta kvaila nuomone,kad pora jau turi visas nuosavybes teisias vienas į kitą, kaip nekilnojams turtas, kuris negali pabėgti nuo netikusio šeimininko?:)

68

Loreta, 40 wrote:

Visų pirma ,man nepatinka kaltinimas išdavyste ,kai žmonės skiriasi ar pykstasi. Jeigu vienas iš partnerių neapsikentęs išeina, jį tuojau pat apkaltina išdavyste paliktasis. O man atrodo,kad tas paliktasis dar labiau kaltas, nes nepadare kažko ir nuvyle savo antrąją pusę.
O antra, iš kur ta kvaila nuomone,kad pora jau turi visas nuosavybes teisias vienas į kitą, kaip nekilnojams turtas, kuris negali pabėgti nuo netikusio šeimininko?:)

blogų vyrų, kaip ir blogų žmonų - NEBŪNA. Jeigu kas nors šeimoj negerai - reikia ieškot kaltų abiejose barikadų pusėse... smile O nuosavybės teisės į kitą žmogų manyčiau buvo negrįžtamai anuliuotos ir atšauktos, kai buvo panaikinta vergovė... smile

69

Taip, Diva, Tu labai teisi. Bet mūsuose dar labai dažni šie reiškiniai: nuosavybe tampa vyras arba moteri;skyrybų atveju viena giminė kaltina kitą.

70

ir dalijasi šakutes, puodukus, butą, mašiną, vaikus ir draugus... :::806

71

Būtent. O jei lieka viena šakutė, ją perlaužia per pusę.:) Tarp kitko,čia rimtas faktas įvykęs mūsų mietelio istorijoje.:)

72

As manau, jei vyras musa zmona kad ji kvaila ,tai jis pats kaltas kad tokia isirinko. Jei jemiai ja turi ja tokia ir mylet :::917 pries tuokdamiesi tokius reikalus turi ispresti ,pazink pirma kad paskui neisduotu.Mano manimu tai bendravimo stoka tarp partneriu, nes neisiklausom i vieni i kitus :::917

73

Tavo labai teisnga nuomone,Fiodorai. ir adr norečiau papildyti,kad laikui einant žmones keičiasi. Labai gerai jeigu jie keičiasi viena linkme. Bet dažniausiai keičiasi skirtingai. Ir va šitoje vietoje atsiranda praraja, jeigu nera tolerancijos ir supratimo.

74

Fiodoras, 24 wrote:

As manau, jei vyras musa zmona kad ji kvaila ,tai jis pats kaltas kad tokia isirinko. Jei jemiai ja turi ja tokia ir mylet :::917 pries tuokdamiesi tokius reikalus turi ispresti ,pazink pirma kad paskui neisduotu.Mano manimu tai bendravimo stoka tarp partneriu, nes neisiklausom i vieni i kitus :::917

Toks vaizdas susidaro, kad pries tuokiantis kazkas zino kas bus po kokiu galbut 20 metu...
As jau senei sakiau, kad sneki tam, kad tik sneket... big_smile

75

Sigitas, 24 wrote:
Fiodoras, 24 wrote:

Toks vaizdas susidaro, kad pries tuokiantis kazkas zino kas bus po kokiu galbut 20 metu...

Sigitai, man atrodo, kad Fiodoras turėjo galvoje atsakomybę už tą žmogų,kurį pasirinkai. Visada lengviau išmesti, negu už žmogų pakovoti.

76

Loreta, 40 wrote:
Sigitas, 24 wrote:
Fiodoras, 24 wrote:

Sigitai, man atrodo, kad Fiodoras turėjo galvoje atsakomybę už tą žmogų,kurį pasirinkai. Visada lengviau išmesti, negu už žmogų pakovoti.

Ta daly as supratau...

77

Loreta, 40 wrote:
Sigitas, 24 wrote:
Fiodoras, 24 wrote:

:::207Eco dove ce cervelo big_smile bravo :::818
< Mokykis Sigitai is Loretos big_smile o ateitis ira tik dabar :::920 nau gal Zinau kad uz porio valandu varysiu kakaot big_smile

78

Fiodoras, 24 wrote:
Loreta, 40 wrote:
Sigitas, 24 wrote:
Fiodoras, 24 wrote:

:::207Eco dove ce cervelo big_smile bravo :::818
< Mokykis Sigitai is Loretos big_smile o ateitis ira tik dabar :::920 nau gal Zinau kad uz porio valandu varysiu kakaot big_smile

Del mano mokslu is gyvenimo nesijaudink... susitvarkyk su savais, cia svarbiau Tau!... big_smile

79

sigitai,tu matau neklausai ka tau sako...siuo atveju nedaskaitai,ka tau raso.
tu vedi moteri tokia kokia tau patinka,ir turiu pasakyti blogas savybes sunku uzmaskuoti,pats buni kaltas,kad uzsidejas rozinius akiniu lakstei ir nematei ju,o po vestuviu viskas tik atsiskleide tau.

80

Raimonda, 22 wrote:

sigitai,tu matau neklausai ka tau sako...siuo atveju nedaskaitai,ka tau raso.
tu vedi moteri tokia kokia tau patinka,ir turiu pasakyti blogas savybes sunku uzmaskuoti,pats buni kaltas,kad uzsidejas rozinius akiniu lakstei ir nematei ju,o po vestuviu viskas tik atsiskleide tau.

Raimonda man panasi i rozinius akinius, nieko pakeisti negaliu.... ;D
Tu juk net nesupranti tai, ko nesuprantu as, o bandai cia kazka viesai man isaiskint!
Isviso, tiek metu sulaukus jau turetum zinoti, kad laikui begant daug kas keiciasi, tame tarpe ir patys zmones bei ju poziuris i vienokius ar kitokius bendrus interesus ir dalykus!
Pasirinkt galima viena, bet nezinai kaip kas apsisuks ir pasikeis tiek Tavo galveleje, tiek kito zmogaus...