81

Re: Kaip suprantate žodį išdavystė?

Sigitas, 24 parašė:
Fiodoras, 24 parašė:
Loreta, 40 parašė:
Sigitas, 24 parašė:
Fiodoras, 24 parašė:

As manau, jei vyras musa zmona kad ji kvaila ,tai jis pats kaltas kad tokia isirinko. Jei jemiai ja turi ja tokia ir mylet :::917 pries tuokdamiesi tokius reikalus turi ispresti ,pazink pirma kad paskui neisduotu.Mano manimu tai bendravimo stoka tarp partneriu, nes neisiklausom i vieni i kitus :::917

Toks vaizdas susidaro, kad pries tuokiantis kazkas zino kas bus po kokiu galbut 20 metu...
As jau senei sakiau, kad sneki tam, kad tik sneket... big_smile

Sigitai, man atrodo, kad Fiodoras turėjo galvoje atsakomybę už tą žmogų,kurį pasirinkai. Visada lengviau išmesti, negu už žmogų pakovoti.

:::207Eco dove ce cervelo big_smile bravo :::818
< Mokykis Sigitai is Loretos big_smile o ateitis ira tik dabar :::920 nau gal Zinau kad uz porio valandu varysiu kakaot big_smile

Del mano mokslu is gyvenimo nesijaudink... susitvarkyk su savais, cia svarbiau Tau!... big_smile

nu tikrai ;D zek ka parasiai big_smile

Sigitas, 24 parašė:

Toks vaizdas susidaro, kad pries tuokiantis kazkas zino kas bus po kokiu galbut 20 metu...
As jau senei sakiau, kad sneki tam, kad tik sneket... big_smile

Butent kad tai mano:::921 kam kisiesi :?jei paskui siulai man susitvarkyt tai kaip ir mano jau reikalas :? geriau su tokiom kalbom neversk nukrypt man nuo temos jei as atsakau vadinas tai mano nuomone arba tu sutinki arba ne bet nesirupink ka as rasau tam ira moderatoriai nane as atsakau i tema o tu sakai kad tusciai rasau tai kad nesupratai nemano problema:::110 tai ir pasiuliau pasimokyti suprasti reikia ne tik balta ir juoda :::920

82

zadejau sakyti kad isdavyste tai kai vienas zmogus isduoda su kita(u) mylimaji, bet paskaiciusi kitu nuomone pati pasimeciau. dabar susimasciau :::041 kas is tiesu ta isdavyste. big_smile

83

ziuriu neisunkema tema neistikimybe pasakysiu tik tiek ribos neistikimybei nera ir nebus ne kas vienam istikimybe tai kitam jau gali buti neistikimybe kas vienam nekaltas flirtas kitam baisiause nestikimybe vo taip....

84

Irmantas, 20 parašė:

ziuriu neisunkema tema neistikimybe pasakysiu tik tiek ribos neistikimybei nera ir nebus ne kas vienam istikimybe tai kitam jau gali buti neistikimybe kas vienam nekaltas flirtas kitam baisiause nestikimybe vo taip....

cia eina kalba apie isdavyste o ne istikimybe. kas istikimybe yra as ir pati suprantu big_smile

85

isdavyste nuo istikimybes labai kuo skiresi ???

86

Ligita, 16 parašė:

zadejau sakyti kad isdavyste tai kai vienas zmogus isduoda su kita(u) mylimaji, bet paskaiciusi kitu nuomone pati pasimeciau. dabar susimasciau :::041 kas is tiesu ta isdavyste. big_smile

tai ta tema yra plati ir ne tik tarp mylimuju yra isdavyste

87

Elena, 30 parašė:
Ligita, 16 parašė:

tai ta tema yra plati ir ne tik tarp mylimuju yra isdavyste

pritariu cia 100%

88

**** ;D

89

Irmantas, 20 parašė:

true true, Irmantai...
>>> asmeniskai man tai labai svarbus yra bucinys i lupas << ir to nedaryciau su ne savo berniuku, nes as suasmeninu lb visa tai.. (nors cia kiekvieno nuomone ir poziuris.. )

90

Sania, 19 parašė:

**** ;D

Cia turbut isdavystes anatomija ;D

91

Sania, 19 parašė:

**** ;D

Labai aiškiai išreikšta nuomonė. Lietuvių kalba galetų reikšti -išdavystė- muilo burbulas.:):)

92

REIKALAS TIESIOG TAS - kad kiekvienas skirtingai tai isgyvena...

93

O kada jau skaitosi isdavyste? Ar kai visi suzino? Ar  tada,kai atsidavei kitam,bet nesijauti isdavusi?:)

94

Loreta, 41 parašė:

O kada jau skaitosi isdavyste? Ar kai visi suzino? Ar  tada,kai atsidavei kitam,bet nesijauti isdavusi?:)

mokslininkai nustatė, kad išdavystė skaitosi jau tada, kai panorėjai kitam atsiduoti... :::305

95

Vadinasi,as apsigimusi isdavike.:::528

96

isdavyste - tave isdave su kita pusele ... Bet gali isduoti ir kitokiom temom (kaip  paslaptys).. bet cia jau skambetu melagyste - nesilaikimas zodzio smile

97

O kaip ten isduoda su kita pusele,Vidmanati? kai permiega? Bet tai jokia ne isdavyste. tai paprasciausias permiegojimas su kitu asmeniu. Nesakau,kad tai malonu, bet ir isdavystes nematau.:)

98

Manau, kad isdavyste yra tada, kai kuri su mylimu zmogumi ateiti, o jis netiketai dingsta kaip i vandeni, ar randa problemu, kur anksciau ju nebuvo. Mane pacia ka tik isdave, bet tai ne esme - GYVENIMAS TESIASI ir siandien susirasiu kita, kuris tikrai neisduos

99

Oksana, as tokio jo poelgio nepavadinciau isdavyste. Jis tik smulkus bailys. Bijojo Tau pasakyti,kad nebenori su Tavimi testi santykiu ir dingo. Net ir visos tos isgalvotos problemos,kurios atsiranda ,kaip lietus is giedro dangaus,parodo vyro nesubrendima ir jo bailuma. Juk visi mes norime ,kad tiesa butu sakoma i akis ,kad ir kokia skaudi bebutu. O visi tie isvedziojimai, tai tik smulkios ir nemalonios siuksles.

100

Vienaip ar kitaip,mes gyvenima savo patys padarome sudetinga,prisikuriame visokiausiu taisykliu,tiesu...na isvedziojame kaip cia pasake:) prisikuriame iliuziju,apie grazu gyvenima,santykius,pasitikejima...ir kai tai neatitinka lukesciu,kai kazkas pasielge "ne taip",pradedame kaltinti kitus,vadiname isdavikais ir pan. O juk tai tik musu paciu saviapgaule,niekas neatsakingas uz tavo svajones.