21

Re: devizas

Justas, 17 wrote:
Elena, 30 wrote:
Justas, 17 wrote:

padrindinis tai... reikia nebijoti protingos rizikos, nes tikprotinga rizika gali atnesti smagiu atsiminimu ir nuotykiu, kitaip sakant daug ka isbandyti reikia, bet kas zalos nedaro wink aisku ten visokios narkotines priemones ir visoks alkoholis atkrenta, prie tu ko nereikia, o daugiau... o daugiau jau protu pasikliauti reikia, viska gerai apmastyti big_smile

Suprantu ka nori pasakyti ir to paciu dar jauciu jaunatviskuma, ieskai nuju spalvu gyvenime.... Bet ar gali buti tikras kad tas pasirinkimas kuri darai vienu ar kitu atveju yra bytent PROTINGA rizika? Tai man kazkaip primina ir Simonos21 pasysakimus.

paprastas pavyzdys... as niekad mieste neminciau pavojingu greiciu, juk gali issokti zmones ir pan.. bet pvz autostradoj kodel gi ne?

Siaip dbr permasciau ir manau, kad labiau gyvenu pagal kita... Elkis su kitais taip, kaip noretum, kad su tavimi elgtusi. Vat tas pagrindinesnis butu

man patinka sitas principas. greiciausiai ir pats stengiuos taip gyvent. o jei visi taip mastytu, tai pasaulis nuostabus butu, utopija zodziu, nerealu.. smile

22

Taip >>> Aleksandrai - gal ir utopija, tik zmogus tomis utopijomir ir gyvas: kitaip sakant svajonemis - kad viskas butu sviesu ir grazu taip kad viskas butu taip gerai...

23

geriausia deviza kazkur girdejau tai jis skambejo mazdaug taip
"do everyday something that scares you, in that way when youll get old you wont regret things that u wished you have done,but you didnt"

24

mano gal butu toks, kad "viskas grizta bumerangu" arba "niekas nevyksta be reikalo". tiesiog daznai pastebiu, kad kokiu dalyku zmogus labiausiai piktinasi, tai ziurek ir pats ta yda turi...ir siaip kiekvienas dalykas, ivykis, sutiktas zmogus kazko moko o kodel butent taip ivyko gali ivertinti po kazkurio laiko.

25

Dovilė, 21 wrote:

mano gal butu toks, kad "viskas grizta bumerangu" arba "niekas nevyksta be reikalo". tiesiog daznai pastebiu, kad kokiu dalyku zmogus labiausiai piktinasi, tai ziurek ir pats ta yda turi...ir siaip kiekvienas dalykas, ivykis, sutiktas zmogus kazko moko o kodel butent taip ivyko gali ivertinti po kazkurio laiko.

tiesa - tik is sono gerai matoma matyt, o sventu - nera smile

26

Elena, 30 wrote:
Giedre, 15 wrote:

"Mylėk ir būsi mylimas"  smile

zinomas dalykas...

ir? aš tuom vadovaujuosi ir man puikiai sekasi tongue

27

Giedre, 15 wrote:
Elena, 30 wrote:
Giedre, 15 wrote:

zinomas dalykas...

Ta sekme dziaukis tyliai, kol visa tai neapsiverte aukstyn kojom! big_smile

28

Sigitas, 23 wrote:
Giedre, 15 wrote:
Elena, 30 wrote:
Giedre, 15 wrote:

zinomas dalykas...

Ta sekme dziaukis tyliai, kol visa tai neapsiverte aukstyn kojom! big_smile

Ej negasdink... :::819

29

Gediminas, 21 wrote:

small things make big things happen. kitaip tariant viskas susideda is mazu smulkmenu, kuriu gali ir nepastebeti, taciau be ju bendras gyvenimo vaizdas nebutu spelvingas. arba - kad ivykdytum koki nors didesni tiksla reikia pasiekti daug mazesniu.

As pasakyciau gal - reikia moketi dziaugtis ir smulkmenomis, kad pajaustum ir didesnes laimes skoni, ar ne ? smile

30

Nesielk su kitais taip, kaip nenorėtum, kad kiti su tavim elgtųsi...
Bijodamas žmogus tik pusiau gyvena...
Nė vieno žmogaus neišmesk iš savo gyvenimo...

31

del 3 keblu biski nes visgi manau, kad ir kiek tolerancijos turetum bet su gyventi vienodai su visais nera imanoma. Suprasti - taip, imanoma. Bet buna tokiu su kuriais geriau jau eiti skirtigais keliais, nei tu trukdysi, nei tau. Turejau tokia " drauge " su kuria bendravom 7 metus tik nustojus bendrauti nurimau kiek nes vis bande man kenkti ir pati apie save sakydavo as bjaurybe bet tokia jau esu...

32

"Nė vieno žmogaus neišmesk iš savo gyvenimo..." - tai nereiškia sugyventi su visais vienodai - tiesiog reikia pakoreguoti bendravimo būdą, kad jis niekam nekenktų ir būtų priimtinas abiem pusėm. Turiu kelias "geriausias" drauges, su kuriom buvusios draugystės jau nebeliko dėl vienokių ar kitokių priežasčių, bet tai nereiškia, kad susitikus reikia pereiti į kitą gatvės pusę ir nesisveikinti. Tiesiog bendrauji kitam lygmeny. smile

33

maziau zinosi, ilgiau gyvensi...
kalakutas irgi galvojo, kol i puoda neikrito...
kas ant kito sako, tas ant saves pasisako:::639 nea, cia kazkada gilioj vaikystej sitas madoj buvo..
na ir ten dar tie dziungliski istatymai,o tai kartais ten ir pasijauti atsidures:::212

34

o ta tai suprantu ir man taip tenka su ta bendrauti... Labas labas ir jokiu asmeniniu pasipasakojamu... Nes sukames bendram draugu rate tai niekur nera kaip pabegti.... smile

35

ir man Viktorija vaikiste primena smile tik tiek...

36

ką reiškia Viktorija vaikystę primena? žaidimo taisyklės išliko tos pačios... ir džiunglės nuo to laiko nelabai pasikeitė... :::027

37

Taip pagr. dalykai nesikeicia...

38

Baigesi karas, baigsis ir nemalonūs dalykai.:)

39

Taip Loreta kariauja pas mus su viskuo: VIENATVE, LIUDESIU, PESIMIZMU IR T.T...

40

Elena, 30 wrote:

Taip Loreta kariauja pas mus su viskuo: VIENATVE, LIUDESIU, PESIMIZMU IR T.T...

Loreta nekariauja, tiesiog ji tekantis vanduo, o ne bala.... :::b40