Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Активные темы Темы без ответов
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
[Закрыто] devizas (Страница 2 из 4)
Страницы Назад 1 2 3 4 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
РСС
Сообщений с 21 по 40 из 64
- Aleksandras
- Forumo Karalius
- Неактивен
Re: devizas
Justas, 17 пишет:Elena, 30 пишет:Justas, 17 пишет:padrindinis tai... reikia nebijoti protingos rizikos, nes tikprotinga rizika gali atnesti smagiu atsiminimu ir nuotykiu, kitaip sakant daug ka isbandyti reikia, bet kas zalos nedaro aisku ten visokios narkotines priemones ir visoks alkoholis atkrenta, prie tu ko nereikia, o daugiau... o daugiau jau protu pasikliauti reikia, viska gerai apmastyti
Suprantu ka nori pasakyti ir to paciu dar jauciu jaunatviskuma, ieskai nuju spalvu gyvenime.... Bet ar gali buti tikras kad tas pasirinkimas kuri darai vienu ar kitu atveju yra bytent PROTINGA rizika? Tai man kazkaip primina ir Simonos21 pasysakimus.
paprastas pavyzdys... as niekad mieste neminciau pavojingu greiciu, juk gali issokti zmones ir pan.. bet pvz autostradoj kodel gi ne?
Siaip dbr permasciau ir manau, kad labiau gyvenu pagal kita... Elkis su kitais taip, kaip noretum, kad su tavimi elgtusi. Vat tas pagrindinesnis butu
man patinka sitas principas. greiciausiai ir pats stengiuos taip gyvent. o jei visi taip mastytu, tai pasaulis nuostabus butu, utopija zodziu, nerealu..
- Elena
- Forumo Liūtas
- Неактивен
Taip >>> Aleksandrai - gal ir utopija, tik zmogus tomis utopijomir ir gyvas: kitaip sakant svajonemis - kad viskas butu sviesu ir grazu taip kad viskas butu taip gerai...
- Arunas, 20
- Forumo Liūtas
- Неактивен
geriausia deviza kazkur girdejau tai jis skambejo mazdaug taip
"do everyday something that scares you, in that way when youll get old you wont regret things that u wished you have done,but you didnt"
- Dovilė, 24
- Forumo Liūtas
- Неактивен
mano gal butu toks, kad "viskas grizta bumerangu" arba "niekas nevyksta be reikalo". tiesiog daznai pastebiu, kad kokiu dalyku zmogus labiausiai piktinasi, tai ziurek ir pats ta yda turi...ir siaip kiekvienas dalykas, ivykis, sutiktas zmogus kazko moko o kodel butent taip ivyko gali ivertinti po kazkurio laiko.
- Elena
- Forumo Liūtas
- Неактивен
Dovilė, 21 пишет:mano gal butu toks, kad "viskas grizta bumerangu" arba "niekas nevyksta be reikalo". tiesiog daznai pastebiu, kad kokiu dalyku zmogus labiausiai piktinasi, tai ziurek ir pats ta yda turi...ir siaip kiekvienas dalykas, ivykis, sutiktas zmogus kazko moko o kodel butent taip ivyko gali ivertinti po kazkurio laiko.
tiesa - tik is sono gerai matoma matyt, o sventu - nera
- Giedre, 14
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
Elena, 30 пишет:Giedre, 15 пишет:"Mylėk ir būsi mylimas"
zinomas dalykas...
ir? aš tuom vadovaujuosi ir man puikiai sekasi
- Sigitas
- Forumo Fantomas
- Неактивен
Giedre, 15 пишет:Elena, 30 пишет:Giedre, 15 пишет:"Mylėk ir būsi mylimas"
zinomas dalykas...
Ta sekme dziaukis tyliai, kol visa tai neapsiverte aukstyn kojom!
- Giedre, 14
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
Sigitas, 23 пишет:Giedre, 15 пишет:Elena, 30 пишет:Giedre, 15 пишет:"Mylėk ir būsi mylimas"
zinomas dalykas...
Ta sekme dziaukis tyliai, kol visa tai neapsiverte aukstyn kojom!
Ej negasdink...
- Elena
- Forumo Liūtas
- Неактивен
Gediminas, 21 пишет:small things make big things happen. kitaip tariant viskas susideda is mazu smulkmenu, kuriu gali ir nepastebeti, taciau be ju bendras gyvenimo vaizdas nebutu spelvingas. arba - kad ivykdytum koki nors didesni tiksla reikia pasiekti daug mazesniu.
As pasakyciau gal - reikia moketi dziaugtis ir smulkmenomis, kad pajaustum ir didesnes laimes skoni, ar ne ?
- Diva, 36
- Forumo Liūtas
- Неактивен
Nesielk su kitais taip, kaip nenorėtum, kad kiti su tavim elgtųsi...
Bijodamas žmogus tik pusiau gyvena...
Nė vieno žmogaus neišmesk iš savo gyvenimo...
- Elena
- Forumo Liūtas
- Неактивен
del 3 keblu biski nes visgi manau, kad ir kiek tolerancijos turetum bet su gyventi vienodai su visais nera imanoma. Suprasti - taip, imanoma. Bet buna tokiu su kuriais geriau jau eiti skirtigais keliais, nei tu trukdysi, nei tau. Turejau tokia " drauge " su kuria bendravom 7 metus tik nustojus bendrauti nurimau kiek nes vis bande man kenkti ir pati apie save sakydavo as bjaurybe bet tokia jau esu...
- Diva, 36
- Forumo Liūtas
- Неактивен
"Nė vieno žmogaus neišmesk iš savo gyvenimo..." - tai nereiškia sugyventi su visais vienodai - tiesiog reikia pakoreguoti bendravimo būdą, kad jis niekam nekenktų ir būtų priimtinas abiem pusėm. Turiu kelias "geriausias" drauges, su kuriom buvusios draugystės jau nebeliko dėl vienokių ar kitokių priežasčių, bet tai nereiškia, kad susitikus reikia pereiti į kitą gatvės pusę ir nesisveikinti. Tiesiog bendrauji kitam lygmeny.
- Elena
- Forumo Liūtas
- Неактивен
o ta tai suprantu ir man taip tenka su ta bendrauti... Labas labas ir jokiu asmeniniu pasipasakojamu... Nes sukames bendram draugu rate tai niekur nera kaip pabegti....
- Elena
- Forumo Liūtas
- Неактивен
ir man Viktorija vaikiste primena tik tiek...
- Diva, 36
- Forumo Liūtas
- Неактивен
ką reiškia Viktorija vaikystę primena? žaidimo taisyklės išliko tos pačios... ir džiunglės nuo to laiko nelabai pasikeitė...
- Elena
- Forumo Liūtas
- Неактивен
Taip pagr. dalykai nesikeicia...
- Loreta
- Forumo Karalius
- Неактивен
Baigesi karas, baigsis ir nemalonūs dalykai.:)
- Elena
- Forumo Liūtas
- Неактивен
Taip Loreta kariauja pas mus su viskuo: VIENATVE, LIUDESIU, PESIMIZMU IR T.T...
- Diva, 36
- Forumo Liūtas
- Неактивен
Elena, 30 пишет:Taip Loreta kariauja pas mus su viskuo: VIENATVE, LIUDESIU, PESIMIZMU IR T.T...
Loreta nekariauja, tiesiog ji tekantis vanduo, o ne bala....
Сообщений с 21 по 40 из 64
Страницы Назад 1 2 3 4 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.