1

Tema: Pavydas

kokia turetu buti priezastis jusu pavydui? Tam tikri pokalbiai mane privede prie minties, kad kiekvienas suvokia ji savaip...

2

Re: Pavydas

Vieni nepavydi nes nebeturi jokiu vertybiu - tampa ciniskais, kiti pavydi tusciai ir kur ta ryba? sTAI IR KLAUSIMAS. as visada maniau kad nepavydi, bet kartais atrodo tik bandau apgauti save.

3

tai per 30 gyvenimo metelių turėjai pastebėti kad kiekvienas savip trenktas unikalus ir į pasaulį žvelgia savom akim ir pasaulį spraudžia i jam priimtinus stereotipus ir rėmus..

> pavydo formų yra daug.. yra geras lengvas pavydas kai džiaugiesi dėl draugų ir giliai širdyje pamastai :-"ot pravalas aš irgi taip norėčiau"
>> pavydas orientuotas į mylimą žmogų gerai (tik sveikas pavydas aš turiu omenyje) tai parodo kad tau žmogus rūpi. smile

>> o nesveikas perdėtas pavydas veda iš proto ir žudo santykius

4

Linas, 19 parašė:

tai per 30 gyvenimo metelių turėjai pastebėti kad kiekvienas savip trenktas unikalus ir į pasaulį žvelgia savom akim ir pasaulį spraudžia i jam priimtinus stereotipus ir rėmus..

> pavydo formų yra daug.. yra geras lengvas pavydas kai džiaugiesi dėl draugų ir giliai širdyje pamastai :-"ot pravalas aš irgi taip norėčiau"
>> pavydas orientuotas į mylimą žmogų gerai (tik sveikas pavydas aš turiu omenyje) tai parodo kad tau žmogus rūpi. smile

pavydas yra gyvenimo variklis............. pavydim kad kiti grazei sutaria, pavydim kad kiti griau gyvena. pavydim kad pas kaimyna masdina geresne...

5

Darius, 35 parašė:
Linas, 19 parašė:

pavydas yra gyvenimo variklis............. pavydim kad kiti grazei sutaria, pavydim kad kiti griau gyvena. pavydim kad pas kaimyna masdina geresne...

Graziai filosofojat chebra - tik svarbu kad nebutu pikcio tame kad kazkas kazka turi ir t.t...

6

be sveiko pavydo nebutu konkurencijos, be konkurencijos- tikslu, o be tikslu- pasiekimu, na, o meileja pavydas nieko tokio, blogai kai jis virsta paranoja ir manija

7

Vat del to ir kalbu kur ta riba, nes meileje daznai jos nematome...

8

meile yra toks dalykas, kad joje niekam ribu neatrasi ir jos nesupaistysi...zn tik tiek,kad as tai pvz isvis nepavydejau saviskio niekam...bet va jis tai ir i nosi kazkam duot norejo....

9

vadinamasis baltas pavydas - puiki varomoji jėga progresui, na o pavydas meilėje - nepasitikėjimo savimi išraiška - kuo jis didesnis ir mažiau motyvuotas, tuo nepasitikėjimas ryškesnis... Teko girdėti, kad vyrams su amžium labai išvešėja toks nemotyvuotas pavydas: "kur buvai, su kuo, kodėl neatsiliepei, kur važiavai" ir t.t. Čia jau ko gera medikų kompetencijai reikėtų prisiduoti... smile

10

Taip Diva - teisi esi tik skirtingos situacijos buna, nekalbant apie krastutinumus. As pvz visgi niekada negaleciau buti uztikrinta del saves, vien todel kad neigali...

11

o tas ir yra labai blogai - nepasitikėjimas žmogų žeidžia - kiekvieną kartą įrodinėt savo jausmus ir prieraišumą - užknisa... :::022 Jeigu myli žmogų - turi juo pasitikėti, nepasitikėjimas meilę užsmaugs labai greitai... :::220

12

Pasitikejau, bet... kiek pasitikejau tiek ir bego - cia jau kitas ?

13

o tu tikra, kad abi pusės buvusius santykius suvokė kaip įpareigojantį ryšį? :::041

14

Tame niekada negaliu buti tikras nes nevienam tokia negaliu buti ypatinga... aI CIA ILGA TEMA SU TUO PACIU SKAUSMU...

15

va va ir vėl prasideda savęs gailėjimasis - kaip kitiems tave mylėti, kai tu pati savęs nemyli. Mokslininkai atliko tyrimus ir juos šokiravo rezultatai - vyrams visiškai netrukdo tai, kad moteris su kojos protezu, amputuota krūtimi, ryškiais randais po traumos, jei jie ją myli - visa tai tampa nereikšmingom detalėm, o moteris vis tiek išlieka patraukli ir jaudinanti. Ne veltui sakoma, meilė akla... Va taip vat... smile

16

na lauksiu to kuris tipo is jos apaks smile Gal nepasensiu iki tol...

17

na lauksiu to kuris tipo is jos apaks smile Gal nepasensiu iki tol...

18

liubvi vsie vozrosty pokorny... smile

19

Na na lauksiu kokio senuko... smile

20

aha, jei netoli 90 metų, tai gal jau bus nepavydus visai... :::810