Re: Pavydas
Taip taip bet tai arti tiesos ir juokinga tik vienaip ziurint
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Pavydas
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Taip taip bet tai arti tiesos ir juokinga tik vienaip ziurint
Sveikai pavydeti manau normalu, bet yra zmoniu paranojiku. Oi kaip tokie nervina
tai va Laimi kartais sunkoka su tom ribom
Baimė ir pavydas -du didžiausi žmonijos priešai. Tai pagrindiniai stabdžiai ir griovejai. Fui...štiš...
Aciu Loreta uz padrasinima nes tu priesu many pilna...
Aciu Loreta uz padrasinima nes tu priesu many pilna...
nieko - mes supulsim ir išnaikinsim visus kenkėjus, kaip kolorado vabalus...
kad tik pavyktu. nes kolorado vabalai nieko nebijo.
kad tik pavyktu. nes kolorado vabalai nieko nebijo.
nebus bulvių, nebus ką griaužt - patys pabėgs... tingės pabėgt - įveiks badas...
Na na matyt prie humoro:) saunu...
tai gal ir pavyda pades iveikti badas?
Ziurint koki bada tu turi omeny?
jei nemaitinsi pavydo įtarinėjimais, nepasitikėjimu ir nuoskaudom - turėtų išgaišt iš bado...
Jolanta, 37 parašė:tai gal ir pavyda pades iveikti badas?
jei nemaitinsi pavydo įtarinėjimais, nepasitikėjimu ir nuoskaudom - turėtų išgaišt iš bado...
vot tai jau tikra tiesa, bet daznai tuo atveju nuoskaudu buna...
Jei kalbant apie poros santykius, manau, pavydas atsiranda is nepasitikejimo savo antraja puse, o nepasitikejimo be priezasties dazniausiai nebuna (na as nekalbu apie tuos atvejus, kai is neturejimo ka veikt ar pn. prisigalvoji visokiu nesamoniu). O siaip, gyvenime truputis pavydo sveika. tik tokio nepiktybinio
o tas ir yra labai blogai - nepasitikėjimas žmogų žeidžia - kiekvieną kartą įrodinėt savo jausmus ir prieraišumą - užknisa...
Jeigu myli žmogų - turi juo pasitikėti, nepasitikėjimas meilę užsmaugs labai greitai...
visiska tiesa pasakiai.. o kas tik deja gaila ne visi tai supranta
Zivile,truputis sakai? - Taip bet deja ta riba trapi...
bet aklai pasitiketi negalima. nes paskui kai praregi labai skaudu buna. ir is viso cia amzina tema. receptu nerasim. vieni sakys pavydas nereikalingas, kiti sakys jei nepavydi tai nemyli. o kur tiesa?
Man atrodo,kad pavydas atsiranda iš nepasitikejimo savimi. Galvojant ,kad kita gal geresnė, gražesne ar dar ten kokia su "navarotais", prasideda abejones, įtarinejimai ir tuoj pat pavydas. O tai jau sugriauna bet kokią draugystę,o po kiek laiko ir jausmus. Nieko gero iš to pavydo.:)
bet aklai pasitiketi negalima. nes paskui kai praregi labai skaudu buna. ir is viso cia amzina tema. receptu nerasim. vieni sakys pavydas nereikalingas, kiti sakys jei nepavydi tai nemyli. o kur tiesa?
Tiesa, kad zmonija receptu neras bet amzinai ju visgi ieskos...
jei kalbam apie pora, tai mano pavydo laipsnis priklauso nuo to kiek zmogus mane myli. jei jauciu, kad jis yra man atviras, mane tikrai myli, ir ta meile visiaip rodo, tai tada as tikrai nesikankinu del pavydo, nes tuo zmogum pasitikiu ir pan. bet jei jauciu, kad vaikinas nera visiskai man atviras, tada sirdele nerami...
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Pavydas