1

Tema: Atsyla oras... o tada jau prasideda ;))

Manau, visiems zinomas pasakymas "atsyla oras, pakyla noras" wink Man pvz. kaip tik pavasaris, taip noru milijonas ir siaip daug visokiu emociju, energijos perteklius, kad net nezinai kur detis smile)  Ar jus veikia pavasaris? Kaip tai pasireiskia? smile

2

Re: Atsyla oras... o tada jau prasideda ;))

pas mane tai jau pavasaris...gelės ant stalo žydi,norisi kuo daugiau laiko praleisti lauke,norisi kuo daugiau saulės šviesos įsileisti i kambarius ir panasiai.kai tik randu kokia laisvą minutėlę,tai ir lekiu pas draugus...ir visiems linksma,visiems smagu...Gero pavasario visiems!:::715http://forumas.ieskok.lt/imgload/2709

3

pavasaris tai yra geriu geris big_smile nes po ziemos bunam taip pasiilge saules ir silumos.
kai tik pasirodo saulutes daugiau, man is karto nuotaika geresne, o koks grozis gamtos buna:)norisi ka nors veikti, vaikscioti po parkus:) o dar smagiau kai pavasaris ir i sirdi pasibeldzia, juk pavasaris ne tik gamtos atgimino metas, bet ir jausmu smile

4

Kolkas dar i pavasari ne panasu. Lauke sniego virs galvos (tiesiogine to zodzio prasme) plius dar puste visa diena. Egzai jau uz dvieju savaiciu prasideda, taigi nelinksma. Laukiu nesulaukiu balandzio galo smile

5

Taaaip... mane irgi egzaminai užvaldę, o pavasaris tik primena, kad jie jau tuoj tuoj... smile

6

cia uzuomena ar pasiulymas ? big_smile

7

Veikia manau visus tas pasvasaris big_smile

8

nu, as tai jau drasiai galiu teigti, kad pavasaris pas mane prasides nuo kitos savaites.. man baigsis mokslai, tai as jau drasiai ziuresiu PAVASARIUI i akis :::b18 ir galesiu dziaugtis visais jo teikiamais malonumais :::a48

9

Man asmeniskai pavasaris dar nelabai jaucias... kazkiek jau aisku jauciasi... noretusi, kad temperatura virs 10 laipsniu butu pastooviai, tai visai super tada butu

10

Živilė, 19 parašė:

Manau, visiems zinomas pasakymas "atsyla oras, pakyla noras" wink Man pvz. kaip tik pavasaris, taip noru milijonas ir siaip daug visokiu emociju, energijos perteklius, kad net nezinai kur detis smile)  Ar jus veikia pavasaris? Kaip tai pasireiskia? smile

visus vienaip ar kitaip veike metu laikai ir teik smile energijos atsiranda del to kad ilgiau buna sviesu ir pan atsiranda nuotaika ir tada norai wink

11

na mane tai priveikia...per mokslus...visokie koliai ir pan....o jei rimtai tai norus kontroliuojam, bet siaip tai taip poilsiaut traukia:::011

12

Aleksandras, 22 parašė:

cia uzuomena ar pasiulymas ? big_smile

butu idomu suzinoti a kokiu pasiulymu lauki? big_smile

13

Mane labai veikia big_smile Negaliu sedeti vienoj vietoj...visalaika norisi ka nors veikti....Isvis labai myliu pavasari,nes tai pats mieliausias metu laikas wink

14

aisku veikia smile as taj iskart optimistiskesne tampu, jegu atsiranda daugiau ir ex kaip noris i gamta miesta ar panasiai wink