1

Tema: Kaip susirast draugu?

Na esu truputi uzdara kaip kiti sako nors as ne manau kad esu uzdara bet drowi esu ir man sunkoka draugu nauju susirast ka patartumete?:)

2

Re: Kaip susirast draugu?

Humoro jausmas, komunikabilumas, pagarba draugui, draugiškumas, mokėjimas išklausyti.... tai savybės, kurios padeda bendrauti.

3

durnas ats..sorry.

4

hm.. tuomet negaliu padėti...  :::028
jei taip reaguoji į kiekvieno žodžius tai nenuostabu kodėl nesusirandi draugų... :::042

5

nu tawo ats gaunas kad tipo as tokia neesu kaip ten wardijai..bet tai neesme

6

aš tai nežinau kokia tu esi. pasakiau kokia turėtum būti, kad įsigytum draugų. o tau tereikia atsirinkti ko tau trūksta ir ką tu jau turi... smile

7

nu kad esu tokia kos ir turi but draugas ir cia nera problema tame..

8

o kodel taves netenkina tavo esami draugai?
>> siaip nzn, geras budas susirasti TIKRU ir GERU draugu ir internetas.. bet zinai.. pasiseka ne visiems wink [as manau, kad man pasiseke kelis tokius rasti :::920]

9

reikia buti savimi,nes jei apsimetinesi ir bandysi pavaizduoti kazka,tai tikru draugu tikrai nesusirasi.

10

nu per neta kazkur 3 draugus susiradau bet ai..

11

kas ai.. << kas su jais negerai :?

12

nesakiau kad negerai..nu nesibendrauja su jais ir tiek

13

Manau, problema paciame asmenyje. Skaitant, Diana, tavo atsakymus, i akis krenta savotiska nepagarba rasantiems. Ir toks jausmas, kad ir kas tau butu patariama, is tavo puses bus isgristas tai neigiantis atsakymas. Na.. manau, tiesiog labiau isiklausyt ir pamastyt reiketu.

14

na kai as paskaitinejau atsakymus dianos tai matosi kad ji atsainiai ziuri i mus rasancius is dvelkia nuo kos pasiputimu.. o tai zmonems nepatinka..
> man viena karta pasake drauge lb gerus zodzius.. "nekelk aukstai galvvos kaip vaiksai nes sudu nematysi" big_smile jei kad pasigilins supras big_smile

15

Aš tai nelabai įsivaizduoju to "draugų ieškojimo" :::041 paprasčiausiai bendrauji kasdien bent kažkiek su įvairiais žmonėm ir jauti, su kuriais sutinki, kurie domina, su kuriais nenori nieko bendro nuveikt, kurie atstumia iškart. Čia gi natūralus procesas, nieko nereikia ieškot, dirbtinai draugų nepasidarysi. Nebent dirbtinių, jei labai nori.

Ir dar. Nemanau, kad Diana negerbia kitų, jos gal paprasčiausiai uždaresnis būdas: nesileisti per daug į kalbas smile

16

Martyna, 19 parašė:

Aš tai nelabai įsivaizduoju to "draugų ieškojimo" :::041 paprasčiausiai bendrauji kasdien bent kažkiek su įvairiais žmonėm ir jauti, su kuriais sutinki, kurie domina, su kuriais nenori nieko bendro nuveikt, kurie atstumia iškart. Čia gi natūralus procesas, nieko nereikia ieškot, dirbtinai draugų nepasidarysi. Nebent dirbtinių, jei labai nori.

Ir dar. Nemanau, kad Diana negerbia kitų, jos gal paprasčiausiai uždaresnis būdas: nesileisti per daug į kalbas smile

>>>
>> arba ji tokia tiesi staciokiska kaip ir as ka masto ta sako big_smile
>> na bet ir as gi radau draugu todel Diana asaru neliek ir rasi wink

>> be to draugu suradinui arba pazinciu pletimui tinka ivairus bureliai koks nors plaukimas pramoginiai sokiai ar dar kas panasaus wink

> is sportuoti sveika wink

17

Linai, lengva patarinėt, bet aš bent jau pagal save žinau, kad nėra taip jau paprasta įlįst į visokius tuos būrelius, jei sunkiau sekas komunikuot su žmonėm, daug pastangų reikia, o jei paskatinimo iš šalies nerasta, tai tikėtina, kad taip ir liksi namie tupėt viena su savo bėdom smile

18

Martyna, 19 parašė:

Linai, lengva patarinėt, bet aš bent jau pagal save žinau, kad nėra taip jau paprasta įlįst į visokius tuos būrelius, jei sunkiau sekas komunikuot su žmonėm, daug pastangų reikia, o jei paskatinimo iš šalies nerasta, tai tikėtina, kad taip ir liksi namie tupėt viena su savo bėdom smile

>> na netikiu kad nera  jau zmogaus su kuriuo nerandi bendros kalbos big_smile
> as megstu daug kalbeti ir  nebutinai rimtus arba apie ka ismanau smile
>> tiesiog zmogus keiciasi tik del saves o ne del kitu todel jei Diana nores tai susiras
> o kaip draugu rasti nera formules cia tas pats kaip amzino variklio israddinejimas.. :-)

19

Faktas tas, kad be ilgo liezuvio draugu daug neturesi wink arba aisq gali buti ir atvirksciai...

20

Karolis, 22 parašė:

Faktas tas, kad be ilgo liezuvio draugu daug neturesi wink arba aisq gali buti ir atvirksciai...

>> na nzn galima gi  ir bunant kukliu i kokia minia isisukti wink
>> daznai reikia atsidurti reikiamu laiku ir vietoje wink
> b et siaip ir paciam pastangu reikia ideti gi neatsiranda ir nebyksta kas nors be preizasties..
jei pamatai priezasti tai suprasi ir pasekmes big_smile

> ana jau visiskai sufilosofejau ;D reikes maziau olandoskos zoles rrukyti ;D (joke)