1

Tema: Pats geidziamiausias Lietuvos berniukas

renkam ! smile)

2

Re: Pats geidziamiausias Lietuvos berniukas

Berniukas? Ar vyras/vaikinas? Jei taip, tai man asmeniskai vyro idealas yra Mantas. Ir grazus, ir protingas, ir sokantis, ir dainuojantis, ir mylintis seima, ir nesuzvaigzdejes, ir stiprus matosi :::920

3

Karolina, 19 parašė:

Berniukas? Ar vyras/vaikinas? Jei taip, tai man asmeniskai vyro idealas yra Mantas. Ir grazus, ir protingas, ir sokantis, ir dainuojantis, ir mylintis seima, ir nesuzvaigzdejes, ir stiprus matosi :::920

man ir :::818

4

man Javtokas, tiesiog mano idealas!!! jau seniai jis man patinka...:::608

5

Idealiu nebuna merginos, pabuskit:)

6

tai jo, idealiu nebuna.... todel per daug nefantazuoju, ir draugauju tikrai ne su Javtoku.. :::639
mano vaikinas toli grazu nuo jo.... smile

7

Vaida, 21 parašė:

tai jo, idealiu nebuna.... todel per daug nefantazuoju, ir draugauju tikrai ne su Javtoku.. :::639
mano vaikinas toli grazu nuo jo.... smile

Saunuole taip ir toliau.

8

Ne nu cia tai faktas, kad idealu rast praktiskai beviltiska, gi ir nesakau, kad visa gyvenima su niekuo nedraugausiu ir ieskosiu tokio, kuri kazin ar rasiu wink bet jei pasitaikytu toks kur mano kely, tikrai nesnausciau :::920

9

Karolina, 19 parašė:

Ne nu cia tai faktas, kad idealu rast praktiskai beviltiska, gi ir nesakau, kad visa gyvenima su niekuo nedraugausiu ir ieskosiu tokio, kuri kazin ar rasiu wink bet jei pasitaikytu toks kur mano kely, tikrai nesnausciau :::920

> Karolyte kaip griebs koki jaunikaiti tai jis jau niekur nepabegs :::818

10

mano berniukas big_smile tongue

11

idealu neieskokyt ir bus ok...

12

kai jaunesne buvau ir man Mantas ale saldaine buvo :::742 bet kazkaip man jis dabar nelabai (bet uz prabegusius metus, taska galima skirti ir jam big_smile )
>> siaip neblogu bruozu turi tas zhvyras is duso :?, paskui man dar nieko pasikeites veselis :? (nors daugumai jis nelabai patinka) o siaip tai dabar neprigalvoju nieko ypatingo...

13

tarp Lietuvos "zvaigzdunu"tikrai nera nei vieno,kuris man atrodytu idealus ar bent panasus i toki....galbut todel,kad ju gerai nepazistu,o zinau tik tiek,kiek apie juos priraso ziniasklaida....o vat giminiu ir siaip pazistamu tarpe idealu yra ir ne vienas.

14

ehem.. cia siaip ne apie idealus kalbam berods :? nes tema ne idealas, o geidziamiausias..
>> del idealo, tai tikrai nera ne vieno.. nes visi mano idelai man priesais nosi vaiksto pazistamu tarpe ir seimos rate wink

15

geidziamiausias... :? reik pagalvot :? nu gi  Matukas, dar labai patinka Leonardas big_smile simpatiskas linksmas toks uchhhh :::742 big_smile

16

ai jo jo.. LEO taska duodu ir as :::742

17

Nijolė, 20 parašė:

ai jo jo.. LEO taska duodu ir as :::742

nu matai cia reik pasiknaisiot po savo raumeny big_smile ir rast kas cia toj lt grieko verti big_smile 

18

Linas, 19 parašė:
Karolina, 19 parašė:

> Karolyte kaip griebs koki jaunikaiti tai jis jau niekur nepabegs :::818

o Linelis jau kai leptels ka nors, tai ir zodziu nebelieka kaip atsikirst big_smile

19

Jei iš jauniklių, tai man Justas iš "Dangaus" :::520
Iš vyresnių - Algis Ramanauskas...

20

Martyna, 19 parašė:

Jei iš jauniklių, tai man Justas iš "Dangaus" :::520
Iš vyresnių - Algis Ramanauskas...

ai joa, Justukas irgi gerulis :::305