Tema: Pats geidziamiausias Lietuvos berniukas
renkam ! )
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Pats geidziamiausias Lietuvos berniukas
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
renkam ! )
Berniukas? Ar vyras/vaikinas? Jei taip, tai man asmeniskai vyro idealas yra Mantas. Ir grazus, ir protingas, ir sokantis, ir dainuojantis, ir mylintis seima, ir nesuzvaigzdejes, ir stiprus matosi
Berniukas? Ar vyras/vaikinas? Jei taip, tai man asmeniskai vyro idealas yra Mantas. Ir grazus, ir protingas, ir sokantis, ir dainuojantis, ir mylintis seima, ir nesuzvaigzdejes, ir stiprus matosi
man ir
man Javtokas, tiesiog mano idealas!!! jau seniai jis man patinka...
Idealiu nebuna merginos, pabuskit:)
tai jo, idealiu nebuna.... todel per daug nefantazuoju, ir draugauju tikrai ne su Javtoku..
mano vaikinas toli grazu nuo jo....
tai jo, idealiu nebuna.... todel per daug nefantazuoju, ir draugauju tikrai ne su Javtoku..
![]()
mano vaikinas toli grazu nuo jo....
Saunuole taip ir toliau.
Ne nu cia tai faktas, kad idealu rast praktiskai beviltiska, gi ir nesakau, kad visa gyvenima su niekuo nedraugausiu ir ieskosiu tokio, kuri kazin ar rasiu bet jei pasitaikytu toks kur mano kely, tikrai nesnausciau
Ne nu cia tai faktas, kad idealu rast praktiskai beviltiska, gi ir nesakau, kad visa gyvenima su niekuo nedraugausiu ir ieskosiu tokio, kuri kazin ar rasiu
bet jei pasitaikytu toks kur mano kely, tikrai nesnausciau
> Karolyte kaip griebs koki jaunikaiti tai jis jau niekur nepabegs
mano berniukas
idealu neieskokyt ir bus ok...
kai jaunesne buvau ir man Mantas ale saldaine buvo bet kazkaip man jis dabar nelabai (bet uz prabegusius metus, taska galima skirti ir jam
)
>> siaip neblogu bruozu turi tas zhvyras is duso :?, paskui man dar nieko pasikeites veselis :? (nors daugumai jis nelabai patinka) o siaip tai dabar neprigalvoju nieko ypatingo...
tarp Lietuvos "zvaigzdunu"tikrai nera nei vieno,kuris man atrodytu idealus ar bent panasus i toki....galbut todel,kad ju gerai nepazistu,o zinau tik tiek,kiek apie juos priraso ziniasklaida....o vat giminiu ir siaip pazistamu tarpe idealu yra ir ne vienas.
ehem.. cia siaip ne apie idealus kalbam berods :? nes tema ne idealas, o geidziamiausias..
>> del idealo, tai tikrai nera ne vieno.. nes visi mano idelai man priesais nosi vaiksto pazistamu tarpe ir seimos rate
geidziamiausias... :? reik pagalvot :? nu gi Matukas, dar labai patinka Leonardas simpatiskas linksmas toks uchhhh
ai jo jo.. LEO taska duodu ir as
ai jo jo.. LEO taska duodu ir as
nu matai cia reik pasiknaisiot po savo raumeny ir rast kas cia toj lt grieko verti
Karolina, 19 parašė:Ne nu cia tai faktas, kad idealu rast praktiskai beviltiska, gi ir nesakau, kad visa gyvenima su niekuo nedraugausiu ir ieskosiu tokio, kuri kazin ar rasiu
bet jei pasitaikytu toks kur mano kely, tikrai nesnausciau
> Karolyte kaip griebs koki jaunikaiti tai jis jau niekur nepabegs
o Linelis jau kai leptels ka nors, tai ir zodziu nebelieka kaip atsikirst
Jei iš jauniklių, tai man Justas iš "Dangaus"
Iš vyresnių - Algis Ramanauskas...
Jei iš jauniklių, tai man Justas iš "Dangaus"
![]()
Iš vyresnių - Algis Ramanauskas...
ai joa, Justukas irgi gerulis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Pats geidziamiausias Lietuvos berniukas