Re: Pats geidziamiausias Lietuvos berniukas
nu is dangaus tai man dainius fainesnis toks
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Pats geidziamiausias Lietuvos berniukas
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
nu is dangaus tai man dainius fainesnis toks
Mano manymu jam vyriškumo trūksta
bet pagal snukeli man dainius grazesnis ... siaip jo, jis dar tokiu vaikisku bruozu, bet cacius man jis vis tiek... >>>o siaip dangu as matau tik per finalus, tai as nzn koks jis :?
alekna!!!!!
alekna!!!!!
o taip cia jau vyras ir is stuomens ir is liemens ir dar grazus
galetumet fotkiu imest tu geidziamiausiu, nes visu tu "zvaigzdunu" is dangu ir keliu ne vieno nezinau ;] idomu bent paziuret, kaip tie geidziamiausi atrodo
man fainiausias mana zuikis, ner geresniu manau, kiekvienai savasis yra pats geriausias ir graziausias
Algirdas Mylokas Brazauskas - vat cia tai vyras
Idealiu nebuna merginos, pabuskit:)
tai as turejau omeni geidziamiausia;]
Dovilė, 21 parašė:alekna!!!!!
o taip cia jau vyras ir is stuomens ir is liemens
ir dar grazus
na taip bet as turiu omenyje ne tik isvaizda, bet ir jo charakteri, meile seimai ir t.t.
ideala mergina turi susikurusi kiekviena,kurio visur iesko.bet po keliu menesiuku idealas pasirodo niekam tikes ir tenka nusivilti.idealiu vyru ar moteru nera,bet yra partneriai kurie tinka vienas kitam.
Lina, 23 parašė:Dovilė, 21 parašė:alekna!!!!!
o taip cia jau vyras ir is stuomens ir is liemens
ir dar grazus
na taip bet as turiu omenyje ne tik isvaizda, bet ir jo charakteri, meile seimai ir t.t.
tai taip bet cia apie geidziamiausia kalbama kiek as suprantu o ne ideala
Alekna... nieko sau BERNIUKAS....
joa.. juk renkam ta, kuris vertas grieko , o ne vestuviu...
vot galiu pasakyti pats .....graziausia pakasas
merūnas...
man tai tokie drambloti balvonai kaip Alekna arba Merunas tai nepatinka...mesos gabalai kazkokie.
man tai tokie drambloti balvonai kaip Alekna arba Merunas tai nepatinka...mesos gabalai kazkokie.
pati tu mėsos gabalas! Kaip išvis galima taip apie žmogų pasakyt...
nea, as liekna mergyte, ne mesos gabalas:)o tai dar pasakykit kad jie nera drambloti?ne uz ka su tokiu nenusideciau:)
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Pats geidziamiausias Lietuvos berniukas