41

Re: Pats geidziamiausias Lietuvos berniukas

tai aiksu kad ne drambloti :)alekna treniruotas, o merunas ir savo kuneli susitvarkes wink

42

na as gal kokia 4 ar 5 vieta uzimciau:)))))))
kukliausiu vyru rinkimuose

43

yra toks aktorius-sokejas Gytis Ivanauskas:) super:) ir tikrai ne dramblotas:)

44

Migle, 27 parašė:

yra toks aktorius-sokejas Gytis Ivanauskas:) super:) ir tikrai ne dramblotas:)

O boze moj! :::215 gali gal foto imest kad pazieciau ar apie ta baisuokli galvoju? smile

45

giteatras.lt yra foto ne viena.
mano skonis skiriasi nuo daugumos gatves mergu, kaip matau;)berniukas kad butu patrauklus turi but plastiskas ir galvoj turet si ta daugiau nei eilinis kaimo jurgis

46

Taip iseina manes neytrauksit i berniuku gretas? :V ;D ;D ;D

47

as big_smile juokauju big_smile

48

na tiek to nebusiu garbietroska Sigitas ir as smile geresniu neber big_smile big_smile

49

Viktoras, 21 parašė:

na tiek to nebusiu garbietroska Sigitas ir as smile geresniu neber big_smile big_smile

Geriausieji čia nesėdi, drįsčiau teigti big_smile

50

Migle, 27 parašė:

mano skonis skiriasi nuo daugumos gatves mergu, kaip matau;)berniukas kad butu patrauklus turi but plastiskas ir galvoj turet si ta daugiau nei eilinis kaimo jurgis

Na, kadangi kalbam apie geidziamiausius.. Toli grazu jis manes visai nevilioja.. Zinoma, skoniai skiriasi, bet del to nereikia kitu paneliu vadinti "gatves mergomis".. :V

51

Migle, 27 parašė:

nu apie ta merginu ivardijima tai gal persistengei nemanai :?  gatvines  man asocijuojasi visai su kita rusim merginu ...

52

Karolina, 19 parašė:
Migle, 27 parašė:

Na, kadangi kalbam apie geidziamiausius.. Toli grazu jis manes visai nevilioja.. Zinoma, skoniai skiriasi, bet del to nereikia kitu paneliu vadinti "gatves mergomis".. :V

ale cia ji gal nori pasakyti, kad mes vos ne gatves mergos.. o ji jau paziba kokia tais ir geris koks.. nu nzn.... negrazu save taip kelti i padebesius.. zemai, mergyt krisi ...

53

tai jo jo, mes gi prasigerusios gatves mergos, kuriom tik alkoholis ir buki bernai su alaus bonkem galvoj! trainiojames kiauras dienas ir naktis po getves, geriam ir smukdom savo salies varda! .................

54

joa,mes ziurim tik i gangsta.. nes ten geris ir pasaulio taika.. musu aistra pati :::742

55

o beje, Mantulis gi isrinktas metu geidziamiausiu tongue ir ne musu forume, o tuose apdovanojimuose "holivudiniuose" wink

56

ai joa joa.. as irgi skaiciau, kad Mantukas geris :::742

57

aikit jus su tuo mantu....... geidziamiausias taigi as big_smile big_smile

58

Audriau, mes zinom, kad tu geidziamiausias, bet tau ne vienas neprilygsta wink todel renkam is tu, kurie neprilysta wink

59

kitaip sakant nuvertinai mane grazia forma ;D ;D

60

Nijolė, 20 parašė:
Karolina, 19 parašė:
Migle, 27 parašė:

ale cia ji gal nori pasakyti, kad mes vos ne gatves mergos.. o ji jau paziba kokia tais ir geris koks.. nu nzn.... negrazu save taip kelti i padebesius.. zemai, mergyt krisi ...

as turejau galvoj ne tai... bet masini skoni. tai, kas patinka miniai, t.y., 99% merginu, kurios visos vienodai masto, vienodai rengiasi, tas pacias tv programas ziuri ir i tuos pacius klubus vaiksto, viskas vienoda vienoda pilka ir vidutiniska. tai jom patinka krepsininkas, kurio akys tuscios tuscios ir kuris gyvenime ne vienos knygos nera skaites ir ismano tik alaus rusis...tai kas cia patrauklaus?ir dar didelis diedas...
o kur as krisiu, leiskit paklausti?