Re: Pats geidziamiausias Lietuvos berniukas
tai aiksu kad ne drambloti :)alekna treniruotas, o merunas ir savo kuneli susitvarkes
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Pats geidziamiausias Lietuvos berniukas
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
tai aiksu kad ne drambloti :)alekna treniruotas, o merunas ir savo kuneli susitvarkes
na as gal kokia 4 ar 5 vieta uzimciau:)))))))
kukliausiu vyru rinkimuose
yra toks aktorius-sokejas Gytis Ivanauskas:) super:) ir tikrai ne dramblotas:)
yra toks aktorius-sokejas Gytis Ivanauskas:) super:) ir tikrai ne dramblotas:)
O boze moj! gali gal foto imest kad pazieciau ar apie ta baisuokli galvoju?
giteatras.lt yra foto ne viena.
mano skonis skiriasi nuo daugumos gatves mergu, kaip matau;)berniukas kad butu patrauklus turi but plastiskas ir galvoj turet si ta daugiau nei eilinis kaimo jurgis
Taip iseina manes neytrauksit i berniuku gretas? :V ;D ;D ;D
as juokauju
na tiek to nebusiu garbietroska Sigitas ir as geresniu neber
na tiek to nebusiu garbietroska Sigitas ir as
geresniu neber
![]()
Geriausieji čia nesėdi, drįsčiau teigti
mano skonis skiriasi nuo daugumos gatves mergu, kaip matau;)berniukas kad butu patrauklus turi but plastiskas ir galvoj turet si ta daugiau nei eilinis kaimo jurgis
Na, kadangi kalbam apie geidziamiausius.. Toli grazu jis manes visai nevilioja.. Zinoma, skoniai skiriasi, bet del to nereikia kitu paneliu vadinti "gatves mergomis".. :V
nu apie ta merginu ivardijima tai gal persistengei nemanai :? gatvines man asocijuojasi visai su kita rusim merginu ...
Migle, 27 parašė:giteatras.lt yra foto ne viena.
Na, kadangi kalbam apie geidziamiausius.. Toli grazu jis manes visai nevilioja.. Zinoma, skoniai skiriasi, bet del to nereikia kitu paneliu vadinti "gatves mergomis".. :V
ale cia ji gal nori pasakyti, kad mes vos ne gatves mergos.. o ji jau paziba kokia tais ir geris koks.. nu nzn.... negrazu save taip kelti i padebesius.. zemai, mergyt krisi ...
tai jo jo, mes gi prasigerusios gatves mergos, kuriom tik alkoholis ir buki bernai su alaus bonkem galvoj! trainiojames kiauras dienas ir naktis po getves, geriam ir smukdom savo salies varda! .................
joa,mes ziurim tik i gangsta.. nes ten geris ir pasaulio taika.. musu aistra pati
o beje, Mantulis gi isrinktas metu geidziamiausiu ir ne musu forume, o tuose apdovanojimuose "holivudiniuose"
ai joa joa.. as irgi skaiciau, kad Mantukas geris
aikit jus su tuo mantu....... geidziamiausias taigi as
Audriau, mes zinom, kad tu geidziamiausias, bet tau ne vienas neprilygsta todel renkam is tu, kurie neprilysta
kitaip sakant nuvertinai mane grazia forma ;D ;D
Karolina, 19 parašė:Migle, 27 parašė:giteatras.lt yra foto ne viena.
ale cia ji gal nori pasakyti, kad mes vos ne gatves mergos.. o ji jau paziba kokia tais ir geris koks.. nu nzn.... negrazu save taip kelti i padebesius.. zemai, mergyt krisi ...
as turejau galvoj ne tai... bet masini skoni. tai, kas patinka miniai, t.y., 99% merginu, kurios visos vienodai masto, vienodai rengiasi, tas pacias tv programas ziuri ir i tuos pacius klubus vaiksto, viskas vienoda vienoda pilka ir vidutiniska. tai jom patinka krepsininkas, kurio akys tuscios tuscios ir kuris gyvenime ne vienos knygos nera skaites ir ismano tik alaus rusis...tai kas cia patrauklaus?ir dar didelis diedas...
o kur as krisiu, leiskit paklausti?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Pats geidziamiausias Lietuvos berniukas