Re: Pats geidziamiausias Lietuvos berniukas
tai kam butinai buti prastesnei uz vidutine?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Pats geidziamiausias Lietuvos berniukas
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
gerai tu čia ją "nugesinai"...
as turejau galvoj ne tai... bet masini skoni. tai, kas patinka miniai, t.y., 99% merginu, kurios visos vienodai masto, vienodai rengiasi, tas pacias tv programas ziuri ir i tuos pacius klubus vaiksto, viskas vienoda vienoda pilka ir vidutiniska. tai jom patinka krepsininkas, kurio akys tuscios tuscios ir kuris gyvenime ne vienos knygos nera skaites ir ismano tik alaus rusis...tai kas cia patrauklaus?ir dar didelis diedas...
o kur as krisiu, leiskit paklausti?
tu siaip man atrodo labai jau apie zmones blogai galvoji.. jei jau jis sportininkas, tai butinai jau TUPAS ir siaip neispruses :? kazkaip ABEJOJU.. nes kelis pazistu, kurie nuosirdziai domisi knygomis, apie alu negalvoja (beje sportininkams negalima gerti del sporto, jei nezinojai :? ) ir siaip pagirtinos reputacijos zmones
>> tu manai, kad jau koks nors sokejas tai jau ponas tobulasis :? kazkaip dazniausiai buna, kad tokie ir suklumpa gyvenime :V nes labai save aukstai kelia...
>>> va del to ir sakau, kad zemai krisi.. nes nepyk, bet man atrodo, kad labai jau nuvertini kitus zmones ir ziuri labai is auksto :?
kazkaip... isipainiojau i diskusija su vaikais.
tai del manes tegul klumpa jie gyvenime kiek tik jiems iseina, cia tema "geidziamiausias". o tai reiskia toks, su kuriuo noretusi...:)nu tai turi sarmo turet, o ar klumpa gyvenime, tai nesvarbu.
ir jei zmogus pagirtinos reputacijos, bet pilkas ir nuobodus iki negalejimo, tai kaip tik ir yra nepatrauklu... bent man. gal ka vilioja ir nuobodybe, nezinau. siaip zmones labiausiai zavi panasus i juos
ir ka tu cia brangioji vaikais vadini :? :? kartais jei zmogus ir metuose tai jo mastymas kaip darzelinuko, tad pagal metus negali spresti kas vaikas o kas ne .
tai del manes tegul klumpa jie gyvenime kiek tik jiems iseina, cia tema "geidziamiausias". o tai reiskia toks, su kuriuo noretusi...:)nu tai turi sarmo turet, o ar klumpa gyvenime, tai nesvarbu.
ir jei zmogus pagirtinos reputacijos, bet pilkas ir nuobodus iki negalejimo, tai kaip tik ir yra nepatrauklu... bent man. gal ka vilioja ir nuobodybe, nezinau. siaip zmones labiausiai zavi panasus i juos
nu siaip sakydama pagirtinos reputacijos - turejau omeny,kad tikrai idomus zmogus ir nenuobodus...
>>> o tipo, kad mano poziuris i vyrus ir visa kita nesutampa, tau suteikia teise mane vadinti vaiku :?
idomus zmones paprastai buna su nekokia reputacija:)a kodel jus pykstat del to pavadinimo vaikais? man tai patiktu jei apie mane taip:)paauglystes sindromas kankina?
nu tiek to, as gincijuosi tik is principo:)atsiprasau jei ka izeidziau ar panasiai
Dovydas, 23 parašė:tai kam butinai buti prastesnei uz vidutine?
gerai tu čia ją "nugesinai"...
Toks čia ir nugesinimas: mestelėjo pliką repliką ir tiek. Kur argumentacija?
O rinkimai tokie fiktyvūs gaunasi... net preliminarių duomenų niekas neskelbia, neįdomu
Viktoras, 21 parašė:na tiek to nebusiu garbietroska Sigitas ir as
geresniu neber
![]()
Geriausieji čia nesėdi, drįsčiau teigti
tavo akiratis drysciau teigti kad labai jau siauras !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
rinkimai.. fiktyvus.. preliminarus rezultatai... argumentacija.. turbut mokyklos parlamento aktyvistai-idealistai reiskiasi.. saunumelis:)
idomus zmones paprastai buna su nekokia reputacija:)a kodel jus pykstat del to pavadinimo vaikais? man tai patiktu jei apie mane taip:)paauglystes sindromas kankina?
nu tiek to, as gincijuosi tik is principo:)atsiprasau jei ka izeidziau ar panasiai
o kodel tu stebiesi (is tikro aisku nesistebi, nes to ir siekiai) kad jie pyksta, kad pavadinai vaikais? gi akivaizdu, kad norejai igelti tuo pasakymu, kam cia ta demagogija?
Martyna, 19 parašė:Viktoras, 21 parašė:na tiek to nebusiu garbietroska Sigitas ir as
geresniu neber
![]()
Geriausieji čia nesėdi, drįsčiau teigti
tavo akiratis drysciau teigti kad labai jau siauras !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Viktorai, nereikia visko taip rimtai priimti ;] Bet nesiginčysiu, gal tu ir teisus
jei buciau gejus, tai man kogero labiau patiktu atletiskesni (su saiku) vyrukai, kai kad dabar labiausiai aki traukia lieknos merginos su didele krutine. o kad atletiskas vaikinas - menkai issilavines stuobrys, o distrofiskas - eruditas, intelektualas, tai tas pats kaip sakyti, kad blondines - kvailos
Nijolė, 20 parašė:Karolina, 19 parašė:Migle, 27 parašė:giteatras.lt yra foto ne viena.
mano skonis skiriasi nuo daugumos gatves mergu, kaip matau;)berniukas kad butu patrauklus turi but plastiskas ir galvoj turet si ta daugiau nei eilinis kaimo jurgis
Na, kadangi kalbam apie geidziamiausius.. Toli grazu jis manes visai nevilioja.. Zinoma, skoniai skiriasi, bet del to nereikia kitu paneliu vadinti "gatves mergomis".. :V
ale cia ji gal nori pasakyti, kad mes vos ne gatves mergos.. o ji jau paziba kokia tais ir geris koks.. nu nzn.... negrazu save taip kelti i padebesius.. zemai, mergyt krisi ...
as turejau galvoj ne tai... bet masini skoni. tai, kas patinka miniai, t.y., 99% merginu, kurios visos vienodai masto, vienodai rengiasi, tas pacias tv programas ziuri ir i tuos pacius klubus vaiksto, viskas vienoda vienoda pilka ir vidutiniska. tai jom patinka krepsininkas, kurio akys tuscios tuscios ir kuris gyvenime ne vienos knygos nera skaites ir ismano tik alaus rusis...tai kas cia patrauklaus?ir dar didelis diedas...
o kur as krisiu, leiskit paklausti?
oi kokia tu idomybe, o kokie mes visi cia pilki, vienodai mastom ir t.t. jei ka visi zmones skirtingi ir visi idomus, tik panasu, kad tau nelabai rupi ka kiti galvoja, tu jau is anksto juos esi nurasiusi, uzlipdzius "mases" etikete... nereiketu tureti isankstiniu nuostatu, nes gali net ir tu suklysti
nu taigi parasiau, kad atsiprasau, specialiai gi...pasikabinejau prie zmoniu ir gana:)nu taip norisi kartais paerzinti, nors ir negrazu...
bet vistiek man patinka liekni ir lankstus, ir kai skruostikauliai issisove:)grazu tai yra:)
nu va dar kaip isimtis Sigitas is sito forumo simpatiskas;)
nu taigi parasiau, kad atsiprasau, specialiai gi...pasikabinejau prie zmoniu ir gana:)nu taip norisi kartais paerzinti, nors ir negrazu...
bet vistiek man patinka liekni ir lankstus, ir kai skruostikauliai issisove:)grazu tai yra:)
oba! Sigitui proga svesti
ogogo kokios diskusijos cia verda
) atrodo net tema pamirsta lieka...
)
Na man labai mielas Deividas Meskauskas...
Migle, 27 parašė:nu taigi parasiau, kad atsiprasau, specialiai gi...pasikabinejau prie zmoniu ir gana:)nu taip norisi kartais paerzinti, nors ir negrazu...
oba! Sigitui proga svesti
![]()
Neminekit velnio vardo be reikalo!
Migle, temos autorė Rūta, 16... jeigu tau vidutinio amžiaus krizė anksčiau laiko prasidėjo ir trikdo pašnekovų amžius - diskutuok kitose temose. Tačiau pagarba pašnekovui yra būtina nepriklausomai nuo amžiaus. Tema aiški, tau prieštaravusių argumentai - taip pat - o tavo tikslas, atrodo, buvo ne diskutuoti pasiūlyta tema, o paniekinti pašnekovus už nuomonę, kuriai tu nepritari.
ko cia taip rimtai i viska ziurit?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Pats geidziamiausias Lietuvos berniukas