201

Re: Atstumas isskiria ar suartina?

juokinga kai patarima ar kazka bando sakyt zmogus kuris gyvena su tevais,pats dar nedirba,,teisingai nuomone savo kazkokia turi bet....atstumas bet kokiu atveju iskirs anksciau ar veliau,,,tik stipri pora ras budu kaip but kartu,nes jai kalba del uzsienio arba vaziuot kartu arba but kartu cia,,,renkies visada kas svarbiau

202

Re: Atstumas isskiria ar suartina?

Zilvinas, 39 parašė:

Na mes galime suidealisuati situazija ir nuspresti tai kas mum labiau patinka ar tiesiog skamba tauriau ir graziau ....  bet tai ne tikrove arba nera didziausia tikimybe.

Galima savo norima versija pagrysti ishskirtineis atvejeis tam kad pamaloninti savo savimeile  "atstumas mylincius zmones suartina tai tik meiles ishbandymas"  Gal ir taip, bet tik su salyga kad jie laukia vienas kito absoliucioj vienatvei.

Bet manau svarbiausia yzvelgti didziausia tikimybe dazniausei pasitaikanty varijanta, kaipsakant rasti ta varijanta kuris labiausei tiketinas o ne labiausei trokshtamas.

Zmones gyvena cia ir debar ir galioja tai kas yra aplinkui, taip kad nepergyvenk jei tavo mylimas ishvaziuaja toli ir ilgam, net jei ir uzmegs jis ten nauja draugyste, gal but nera jau taip ir blogai gal jam ta nauja draugyste patiks daug labiau (?)

Ash buvau  Dubline aplankyti draugelio alaus paskanauti pazioplineti aplink. Lietuvaicei didzioji dauguma gyvena laikinai susiporave poromis  Jei 8 zmones miega vienam name kazkam juk reikia kartu y viena lova gultis  smile  Zmones dirba taupo pinigus ir vaziuajant namo vel asharu pakalnes mazytes skirybos nes kiekvienas gryzta y savo seima.

Cia realybe kuria as maciau savo nuasavomis akimis . Ishtikimi tolimoi kelionei yra tik tie kuriu niekas nenori dulkinti ir namuase.

Cia kaip nerasytas ystatimas dauguma taip gyvena ir niekas apie tai garsei net neuzsimena.  Yra dalis kurie sunkei atsidusta vienatvei ir kaip paguados mintis as bent ishtikimas.


Senaisis laikais kai zmones vazinedavo i Lenkija taspats fenomenas, Zmones keliauja vargsta tamposi su sunkiom tasem, stovi diena turgui stenges pernakvot kua pigiau likimas juas suveda y ankshta artuma.

Jei atstumas tarp zmoniu labai mazas tai manau jis tik pritraukia smile

As ysivaisduaju kad galima pirmas keleta naktu vienam name miegoti berniukai ir mergaites atskirai, bet koks cia miegas jei zinai kad uz sienos ... na reikia juk pailseti nakti normalei ishsimiegoti numalshinti ytampa atslugis turi yvykti kad atsipalaiduati. Zmones tik gamtos vaikai  smile

Zmones liaupsina ir aukshtina monogamija nors neivienas pats nera toks. nes jei butu tai ju lauktu ziaurus likimas..

Prisimink savo paty pirma romantiny sexualiny kontakta .....  debar ysivaizduak kad tai ir paskutinis visame likusiame tavo gyvenime nes tu esi monogamas ir niekada daugiau to nepatirsi visas gyvenimas pasmerktas vienatvei nes tu gali myleti tik viena karta gyvenime monogamija Ziauriau ir nesugalvosi   Katalikai tau to linki ir po tavo mirties tau sv. anonisto paminkla pastatys.

203

Re: Atstumas isskiria ar suartina?

as manau atstumas tik isskiria, jei mylit zmogu laikykit prie saves ir nepaleiskit nes veliau bus velu gailetis

204

Re: Atstumas isskiria ar suartina?

Be abejo, išskiria... Koks suartinimas, kai nematai vienas kito? Taip, kai susitinki tai viskas lyg iš naujo, bet paskui tiesiog...Lyg turi draugą, lyg ir ne... Ne tokie santykiai turi būt smile

205

Re: Atstumas isskiria ar suartina?

atstumas tik dar labiau suartina

206

Re: Atstumas isskiria ar suartina?

isskire.