Tema: kada moterys graziausios??
zinoma tema skirta vyrams..tik nesakykit, kad visada,jos tokios esa, nes tai skamba gan banaliai..
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → kada moterys graziausios??
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
zinoma tema skirta vyrams..tik nesakykit, kad visada,jos tokios esa, nes tai skamba gan banaliai..
per menesines ;D
per menesines
;D
ne tu kapasaka
Moterys kaip geles visada jos buna grazios
per menesines
;D
ne yra kažkoks kitoks laikas, tik dabar nepamenu kada :? ar 14diena ar kaip ten ;D vyrukai, pasakykit, jūs geriau žinot
Viktorai, ne visos gėlės gražios ir ne VISADA jos gražios :pp
gražiausios - išryto
Na siaip visos moterys grazios, tik tam groziui pastebet skirtingas alkoholio kiekis reikalingas
gražiausios - išryto
kol nepasidažiusios?
Edvardas, 25 parašė:gražiausios - išryto
kol nepasidažiusios?
žinoma..
jop, graziausios jos buna rytais, kai pabunda salia taves
o kaip gražiai pastebėta: "šalia tavęs"
jop, graziausios jos buna rytais, kai pabunda salia taves
Keista kad ne vakare, kai atsigula salia taves.. ;D (joke)
Aleksandras, 22 parašė:jop, graziausios jos buna rytais, kai pabunda salia taves
> Karolyte tu ir vel ne taip mastai
>> gi ji tampa ryte dar grazesne nes nakti niekur nepabego ir gulejo prisiglaudusi
> o man graziausia moteris buna kai miega salia taves (ankstus rytas) o tu ziuri kaip mazas vaikas i toki saldu saldu saldaini ir tau jos vis negana :-)
Isryto graziausios
Man labai grazios moterys/merginos buna tada, kada padaugina alkoholio... nu negaliu, kaip grazios buna o ir juoko pilnos kelnes....
O apie girtus vyrus/vaikinus neturiu ka pasakyt, yprastas vaizdas, tai nekreipiu demesio... ;D
Man labai grazios moterys/merginos buna tada, kada padaugina alkoholio... nu negaliu, kaip grazios buna o ir juoko pilnos kelnes....
O apie girtus vyrus/vaikinus neturiu ka pasakyt, yprastas vaizdas, tai nekreipiu demesio... ;D
kad juokinga, tai gali būt - bet kas gi gražaus????
Sigitas, 24 parašė:Man labai grazios moterys/merginos buna tada, kada padaugina alkoholio... nu negaliu, kaip grazios buna o ir juoko pilnos kelnes....
Tai kas neyprasta...
Ir dar labai grazios moterys ir merginos tada, kada labai piktos buna... ;D
Diva, 33 parašė:Sigitas, 24 parašė:Man labai grazios moterys/merginos buna tada, kada padaugina alkoholio... nu negaliu, kaip grazios buna o ir juoko pilnos kelnes....
Tai kas neyprasta...
Na tu ir estetas...
Diva, 33 parašė:Sigitas, 24 parašė:Man labai grazios moterys/merginos buna tada, kada padaugina alkoholio... nu negaliu, kaip grazios buna o ir juoko pilnos kelnes....
Tai kas neyprasta...
>> Sigitai .. kiekvienam savi seksualiniai zaidimai ;D :-)
Sigitas, 24 parašė:Diva, 33 parašė:Sigitas, 24 parašė:Man labai grazios moterys/merginos buna tada, kada padaugina alkoholio... nu negaliu, kaip grazios buna o ir juoko pilnos kelnes....
Tai kas neyprasta...
>> Sigitai .. kiekvienam savi seksualiniai zaidimai ;D :-)
Ei, nemaisyk grozio su sex zaidimais!!! ;D
Karolina, 19 parašė:Aleksandras, 22 parašė:jop, graziausios jos buna rytais, kai pabunda salia taves
> Karolyte tu ir vel ne taip mastai
![]()
>> gi ji tampa ryte dar grazesne nes nakti niekur nepabego ir gulejo prisiglaudusi![]()
> o man graziausia moteris buna kai miega salia taves (ankstus rytas) o tu ziuri kaip mazas vaikas i toki saldu saldu saldaini ir tau jos vis negana :-)
Juokauju gi
Graziai jus cia mastot, vyrai
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → kada moterys graziausios??