41

Re: Kokie skaudziausi zodziai ?

ash **** nesuprantu **** aplamai skaudinti zhmogu? smile man taip neisheina... niu nebent kokiam asilui tai tikrai pasakichiau tu........... aishku tai butu proto ribose.. smile nors kartais ne visi supranta kas yra proto riba.. smile)

42

Arta, 32 parašė:

ash **** nesuprantu **** aplamai skaudinti zhmogu? smile man taip neisheina... niu nebent kokiam asilui tai tikrai pasakichiau tu........... aishku tai butu proto ribose.. smile nors kartais ne visi supranta kas yra proto riba.. smile)

Mhm. katik pati parodei, jog nelabai supranti kur tos proto ribos viešame forume...
Juokia kelia...
:::a55

43

kai papaugsi suprasi kas yra gyventi proto ribose. smile

44

Arminas, 20 parašė:

Man skaudziausi zodziai "tad atleisk iseinu iseinu nors myliu"
o jum  ?

taip nieks nesako,labai kvailas zmogus taip sakytu ir darytu.myli del to ir iseina,nelogiska filmu gal prisiziuri  kas taip ir sneka

45

Arta, 32 parašė:

Giedrė jau suprato, o tau, panašu, nelabai pavyksta... smile

46

Ai per ilga laika uzsiauginau "sarvus" ir stengiuos jautriai nereaguot kad ir kokie jie ten skaudus butu..O siaip kai jaunas buvau isikliopines tai turbut buvo patys skaudziausi "sorry bet galim but tik draugais, o ne pora.."..Bet veliau ismokau elgtis taip kad as sakyciau tokius zodzius o ne man..

47

Diva, 34 parašė:
Arta, 32 parašė:

Giedrė jau suprato, o tau, panašu, nelabai pavyksta... smile

lyg ir ta pati norėjau pasakyt... ;]]
Beja ,Arta, galėjau ir įsižeist. pasakei lyg dar maža būčiau ir nesuprasčiau kur tos proto ribos...

48

nepergyvenk,viskas praeina :)kalba is patirties:)

49

Ilgai galvojau kad labai myliu ta zmogu,zinoma ir dbar prisimenu, bet pamilti likimas vel leido ir jau turiu dvi dukteris.Taigi nepergyvenk,viskas susiklostys kaip turi uti o tikroji tavo puse darvis vaiksto kazkur:::d08

50

man rodos skaudziausia yra kai vien puse meile ..... ir tu sakai "myli" o kitas koks gyvulis sako "atleisk bet as taves nemyliu" tik tu tada supranti kad tave tik naudojos ... eh...... niekam to nelinkeciau!!!!!!

51

skaudzhiausi zhodzhei uzh kurios gali buti skauda yra - eik ****.. pisk...daune.. ir visokie toke zhodelei zhiaurus.. smile

52

Skaudziausi zodziai: "Atleisk, brangioji, sivakar jokio sekso- as labai pavarges" ;D

53

Viktorija 18 ;D va chia tai bairis big_smile

54

Aciu :::757

55

cia tai dzin del sexo.. galima ir apseit bet kai mylimas zmogus pasako to ko niekados gyvenime nenoretum isgirs ir jai su peiliu duria tiesiai i sirdi tai tada manau yra ziauriausia.... pvz zodiuose.... "mes daugiau kiekada nebebusim kartu arba as tave palieku del kitos"

56

Skaudziausi zodziai "Baigesi alus!" , o dar tik pirmas kelinys

57

Trumpai apie ora! Brrrrr :::915

58

Arminas, 20 parašė:

Man skaudziausi zodziai "tad atleisk iseinu iseinu nors myliu"
o jum  ?

as tave laikiau zmogum...

59

koshmaras... kaip galima labai myleti ir palikti zhmogu.. man pvz tokiu minchiu nekiltu pasakiti mylimai kad "tad atleisk iseinu iseinu nors myliu - ne pik zujkiali rasi kokia putioava.".. man liezhiuvis mazgu susisuktu jei ash tai pasakichiau.. smile **** net minchiu neturechiau tokiu paskisti mylimai.. smile
tai vadinasi trumpai sakan "****" smile)

60

kai kurie vejus raso.... pvz apie ora big_smile ne i tema .... big_smile